چگونه در ماه رمضان بهتر درس بخوانیم؟
به گزارش خبرنگار حوزه آموزشی و پژوهشی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، اکنون که ماه رمضان از نیمه گذشته و شبهای قدر نیز یکی پس از دیگری سپری می شود، داوطلبان و دانشجویان باید بدانند که باید از همه فرصتها نهایت استفاده را ببرند. شاید یکی از سؤالات مهم این باشد که چگونه با وجود روزهداری بهتر درس بخوانیم.
قبل از هر کاری باید برنامهریزی را در اولویت قرار داد. اگر برنامهریزی صحیحی برای موقعیتهای خاص در نظر گرفته شود، میتوان نتایج مناسب را کسب کرد.
اولین چیزی که در ماه مبارک رمضان تغییر میکند، خواب است به همین دلیل به دانشجویان و داوطلبان توصیه میشود که شبها زود بخوابند و قبل از طلوع سحر بیدار شوند و به مطالعه بپردازند چراکه در این زمان میتوان تمرکزی خوبی برای مطالعه به دست آورد. داوطلبان بعد از صرف سحری و پس از سپری شدن مدتی دوباره به خواب بروند. این روزها که دانشگاه و مدرسه به دلیل شیوع ویروس کرونا تعطیل است دیگر برای حضور در کلاسها نیازی به خارج شدن از منزل نیست و در صورتیکه داوطلبان و دانشجویان اول صبح کلاس آنلاین نداشته باشند میتوانند کمی از زمان اول صبح را بخوابند.
بسیاری از کارشناسان برنامهریزی معتقدند که داوطلبان باید حداقل 6 ساعت در روز بخوابند و در ایام ماه مبارک رمضان بهترین زمان مطالعه قبل از سحر و یک ساعت بعد از افطار است.
در این میان خواب نیمروزی در روزهای ماه رمضان و سایر ایام سال به داوطلبان توصیه میشود چراکه چرت کوتاه بعدازظهر میتواند سرحالی و تمرکز را برای داوطلبان به ارمغان آورد. همچنین داوطلبان باید توجه کنند که به ازای هر یک ساعت مطالعه یک ربع یا 15 دقیقه استراحت در نظر بگیرند.
تغذیه مناسب در ایام کنکور و امتحان نیز بسیار حائز اهمیت است. حال که ماه مبارک رمضان است باید توجه به تغذیه دوچندان شود چراکه در فرصت محدود باید تمام مواد غذایی مورد نیاز بدن تامین شود. توجه به مواد غذایی ارزشمند که حاوی پروتئین و فیبر مناسب باشد در سیر نگه داشتن روزهداران بسیار موثر است. انواع میوهها، آجیلها و لبنیات نیز به عنوان میان وعده حتما در فاصله افطار تا سحر گنجانده شود.
انتهای پیام/4040/پ
انتهای پیام/