دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
17 ارديبهشت 1399 - 10:32

سیاست‌های ستاد پارالمپیک توکیو ابلاغ شد

ستاد بازی‌های پارالمپیک توکیو سیاست‌های خود برای حضور در این دوره بازی‎ها را در قالب ۱۰ بند مصوب و ابلاغ کرد.
کد خبر : 487939
3418159.jpg

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری آنا از سایت کمیته ملی پارالمپیک، ستاد بازی‌های پارالمپیک توکیو که در کمیته ملی پارالمپیک تشکیل و آغاز به کار کرده است سیاست‌های جدید خود برای اعزام کاروان به این دوره بازی‌ها را به این شرح اعلام کرده است:


هدف ستاد بازی‌های پارالمپیک توکیو ۲۰۲۰


هدف‌گذاری ستاد بازی‌های پارالمپیک ۲۰۲۰ بر مبنای توانمندی ورزشکاران و ظرفیت‌های موجود برای ارتقا جایگاه ایران دربازیهای پارالمپیک توکیو ۲۰۲۰ نسبت به دوره گذشته (پارالمپیک ریو ۲۰۱۶) و قرار گرفتن در بین ۱۰ کشور برتر رنکینگ هست.


مصوبات


۱. تمهیدات ستاد بازی‌ها با افق برنامه‌ریزی در راستای بازی‌های پارالمپیک توکیو ۲۰۲۰ و نیم‌نگاهی به بازی‌های پاراآسیایی هانگژو ۲۰۲۲ پیش‌بینی‌شده است.


۲. رشته‌ها بر اساس شانس مدال‌آوری به گروه‌های ذیل تقسیم‌بندی گردیده‌اند:


الف: اولویت یک ورزشکارانی که در بررسی‌های صورت گرفته در گروه شانس کسب مدال طلا قرار می‌گیرند، برنامه‌ریزی این گروه بر مبنای کسب مدال طلا در بازی‌های پارالمپیک توکیو ۲۰۲۰ انجام خواهد شد، همانند وزنه‌برداری، دوومیدانی، تیرو کمان، تیراندازی، جودو، تکواندو والیبال نشسته.


تبصره: ورزشکارانی که در حال حاضر در وضعیت کسب مدال نقره قرار دارند، چنانچه با توجه به تحلیل‌های فنی و آزمون های سنجش آکادمی بتوانند در جایگاهی قرار بگیرند که در صورت حمایت بیشتر مستعد کسب مدال طلا شوند (به عبارتی نقره نزدیک به طلا)، این ورزشکاران نیز به‌صورت اولویت اول مورد حمایت قرار می‌گیرند.


ب: اولویت دوم ورزشکارانی که در بررسی‌های صورت گرفته در گروه شانس کسب مدال نقره قرار می‌گیرند، برنامه‌ریزی این گروه بر مبنای کسب مدال نقره در بازی‌های پارالمپیک توکیو ۲۰۲۰ انجام خواهد شد، همانند وزنه‌برداری، دوومیدانی، تیرو کمان، تیراندازی، قایقرانی (کانو) و تکواندو .


ج: اولویت سوم ورزشکارانی که در بررسی‌های صورت گرفته در گروه شانس کسب مدال برنز قرار می‌گیرند، برنامه‌ریزی این گروه بر مبنای کسب مدال برنز در بازی‌های پارالمپیک توکیو ۲۰۲۰ انجام خواهد شد . مانند وزنه‌برداری، دوومیدانی، تیرو کمان، تیراندازی.


چ: اولویت چهارم (شانس کسب مدال طلای بازی‌های پاراآسیایی) ورزشکارانی که در بررسی‌های صورت گرفته احتمال کسب مدال در بازی‌های پارالمپیک توکیو ۲۰۲۰ برای آن‌ها تقریباً وجود ندارد و جایگاه اول آن‌ها در بازی‌های پاراآسیایی ۲۰۲۲ با توجه به دوره گذشته این بازی‌ها جاکارتا ۲۰۱۸(سوابق) پیش‌بینی‌شده است.


تبصره: با توجه به اساسنامه کمیته ملی پارالمپیک و ایجاد انگیزه و بسترسازی مناسب جهت ورزش بانوان، در این بخش ورزشکاران بانوان، پس از برخورداری از شرایط ذیل می‌توانند در اردوها و لیست اعزام قرار گیرند.


الف: طی تحلیل و بررسی‌های تخصصی فنی رشته مربوطه و آزمونه‌ای آکادمی ملی پارالمپیک پتانسیل لازم را در راستای کسب مدال بازی‌های پاراآسیایی ۲۰۲۲ دارا باشند.


ب: با توجه به شرایط رشته مربوطه در زمره ورزشکاران با استعداد و نخبه‌ای باشند که با حضور در شرایط اردو می‌تواند در بازی‌های پاراآسیایی پیش رو صاحب مدال گردند . (پدیده جوان) با استعانت از رهنمون‌های مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب اولویت با نخبگان جوان.


۳. رشته‌هایی که موفق به کسب سهمیه بازی‌های پارالمپیک توکیو ۲۰۲۰ گردیده‌اند


الف: اولویت یک رشته‌هایی که حائز شانس کسب مدال طلا در بازی‌های پارالمپیک ۲۰۲۰ شده‌اند، پس از قرار گرفتن در جایگاه پیش‌بینی‌شده کسب مدال طلا(برطبق بررسی‌های فنی و اولویت‌های ستاد)، با توافق فی‌مابین کمیته ملی پارالمپیک و فدراسیون مربوطه، اعزام‌های تدارکاتی متناسب با برنامه آماده‌سازی آن‌ها به تعداد حداقل دو سفر در نظر گرفته خواهد شد.


ب: اولویت دوم و سوم دارای اولویت شانس کسب مدال (نقره و برنز) پس از قرار گرفتن در جایگاه پیش‌بینی‌شده کسب مدال نقره و برنز از حمایت اعزام تدارکاتی بنا به‌ضرورت برخوردار می‌گردند.


پ: ورزشکاران و رشته‌ها مشروط به‌قرار گرفتن در جایگاه شانس کسب مدال و با توجه به شرایط فنی، سنجش و پزشکی در لیست نهایی پارالمپیک ۲۰۲۰ قرار خواهند گرفت و ملاک اعزام کسب سهمیه صرف نخواهد بود.


ت: با ورزشکاران و کادر فنی در اولویت‌های چهارگانه پس از تائید نهایی قرار داد منعقد خواهد شد و حصول تمامی مفاد فنی، فرهنگی، انضباطی و... که در این قرار داد بیان شده است مدنظر ستاد و کمیته هست، بدیهی است پرداخت کمک‌هزینه و بهره‌وری بر اساس رعایت مفاد قرارداد فی‌مابین و گزارش ناظران این کمیته انجام خواهد شد.


ث : بررسی جایگاه ورزشکاران در هر چهار اولویت بر اساس رنکینگ کمیته بین‌المللی و رشته مربوطه (مصوب در جلسه فنی رشته مربوطه) صورت خواهد گرفت، چنانچه رکورد آن‌ها بالاترین حالت را داشته باشد به ترتیب دارای شانس کسب مدال طلا، نقره، برنز و اولویت چهارم د رنظر گرفته می‌شوند (در صورت به‌روزرسانی و ثبت رنکینگ سال جدید نیز اضافه خواهد شد).


ج: بررسی‌های شانس کسب مدال طلا، نقره، برنز و اولویت چهارم بر اساس آخرین تغییرات راهنمای انتخاب ورزشکاران در راستای توکیو ۲۰۲۰دریافتی از کمیته بین‌المللی پارالمپیک، صورت گرفته و انتخاب ورزشکاران با توجه به کلاس‌هایی که در این بازی‌ها برگزار انجام می‌شود.


چ: ورزشکاران پس از قرار گرفتن در جایگاه مدالی خصوصاً ورزشکاران شانس کسب مدال طلا به‌صورت دوره‌ای هر ۳ ماه یک‌بار می‌بایست در آزمونه‌ای پزشکی، سنجش، روانشناسی، ثبت رکورد فنی (در صورت رکوردی بودن ) و تثبیت و ارتقاء رنکینگ فنی بر اساس برنامه‌های ارائه‌شده شرکت نمایند، بدیهی است ورزشکارانی که نتوانند ثبات جایگاهی خود را حفظ نمایند و ارتقاء بخشند از مزایای مالی مورد نظر بهره‌مند نخواهند شد و بالعکس .


تبصره ۱ : رشته‌هایی مانند تیروکمان و تیراندازی بر اساس رکوردهای بخش مقدماتی و فینال، حداقل در دو دوره قبل مورد ارزیابی قرار می‌گیرند.


تبصره ۲ : رشته‌های رقابتی همچون جودو تکواندو که دارای رنکینگ می‌باشند و برای کسب سهمیه نیاز به کسب جایگاه مناسب بر اساس راهنمای انتخاب ورزشکاران توکیو ۲۰۲۰ دارند، بر اساس قرار گرفتن در رنکینگ کسب امتیاز و مسابقات رو در رو موردبررسی قرار می‌گیرند.


ح: در رشته‌های تیمی و رقابتی سنجش جایگاه، بر اساس عملکردها و درصد شانس کسب سهمیه موردبررسی قرار می‌گیرد.


۴- کادر فنی رشته‌ها


الف: معرفی مربیان تیم‌های ملی از سوی فدراسیون‌های مربوطه بر اساس آیین‌نامه‌های انتخاب کادر فنی مصوبه که به کلیه فدراسیون‌ها ارسال گردیده هست، صورت خواهد گرفت.در این راستا و بر اساس دستورالعمل وزارت ورزش و جوانان برای ورزشکاران بانوا ن مربی بانو برای ورزشکاران آقایان مربی آقا معرفی گردد، که پس از بررسی مدارک و سوابق آن‌ها بر اساس آیین‌نامه انتخاب کادر فنی، انتخاب نهایی در بخش فنی ستاد بازی‌ها نهایی خواهد شد .


ب: در رشته‌هایی که با نوان و آقایان تواما" باهم در آن حضور دارند، ساعات اردوها می‌بایست به‌صورت جداگانه برگزار شود.


پ:  ملاک اعزام به بازی‌های پارالمپیک ۲۰۲۰ برای کادر فنی صرفاً حضور در اردوهای آمادگی نخواهد بود . اساس تصمیم‌گیری و انتخاب ضوابط اعلام شده از سوی برگزار کننده بازی‌های پارالمپیک توکیو ۲۰۲۰ و کمیته ملی پارالمپیک خواهد بود.


ت: رشته‌هایی که ماده میکس (تیم متشکل از یک آقا و یک بانو )در بازی‌های پارالمپیک توکیو ۲۰۲۰ در آن‌ها برگزار می‌شود، ضرورت دارد نسبت به رعایت شئونات اسلامی هنگام برگزاری ساعت تمرین برای ماده میکس اهتمام ورزند.


ث: مربیانی که به‌عنوان مربی ورزشکار طلایی مشغول به کار خواهند شد تنها با یک ورزشکار می‌توانند ادامه همکاری دهند.


ج: کادر فنی رشته‌ها بر اساس ملاک‌های سنجش دوره‌های ۳ ماهه موردبررسی قرار خواهند گرفت، در صورت تنزل و یا ارتقا ورزشکاران، مربیان آن‌ها نیز دستخوش تغییرات و بهره‌مندی و یا عدم بهره‌مندی از مزایا و یا قطع ادامه همکاری خواهند شد.


کادر فنی موظف خواهند بود نسبت به آخرین تغییرات در قوانین رشته تخصصی و آگاهی از کلیه موارد راهنمای انتخاب ورزشکاران اعم از نحوه انتخاب، کسب سهمیه و... در راستای پارالمپیک توکیو ۲۰۲۰، اطلاعات کافی را داشته و به‌صورت دوره‌ای هر ۳ ماه یک‌بار در محل آکادمی ملی پارالمپیک حضور یافته و موردسنجش و آزمون قرار گیرند، آگاهی از زبان انگلیسی از دیگر شروط این آزمون‌ها خواهد بود مربیانی که در این آزمون‌ها به حدنصاب لازم را کسب ننمایند طبق قرارداد دستخوش تغییرات در بهره‌مندی از مزایا خواهند شد.


۵- تعداد روز اردوهای تحت پوشش رشته‌ها ورزشکاران در سال ۱۳۹۹


الف: اولویت یک شانس کسب مدال طلا اردوهای آمادگی این ورزشکاران پس از ابلاغ ستاد ملی مبارزه با کرونا وزارت ورزش و جوانان مبنی بر برگزاری اردوها انجام خواهد شد به صورتی که در شش‌ماهه اول ۲۰ روز در ماه و در شش‌ماهه دوم سال ۹۹ به‌صورت ۲۵ روز در ماه هست . در رشته‌های خاص و شرایط ویژه ورزشکاران با درخواست فدراسیون مربوطه قابلیت بررسی فنی خواهد داشت.


تبصره: ورزشکاران در این اولویت در شرایط تمرینی قرنطینه خانگی تحت حمایت این کمیته قرار خواهند داشت.


ب: اولویت دوم شانس کسب مدال نقره اردوهای آمادگی این ورزشکاران پس از ابلاغ ستاد ملی مبارزه با کرونا وزارت ورزش و جوانان مبنی بر برگزاری اردوها انجام خواهد شد به صورتی که در شش‌ماهه اول ۱۵ روز در ماه و در شش‌ماهه دوم سال ۹۹ به‌صورت ۲۰ روز در ماه برگزار خواهد شد .


ج : اولویت سوم شانس کسب مدال برنز اردوهای آمادگی این ورزشکاران پس از ابلاغ ستاد ملی مبارزه با کرونا وزارت ورزش و جوانان مبنی بر برگزاری اردوها انجام خواهد شد به صورتی که در شش‌ماهه اول ۱۰ روز در ماه و در شش‌ماهه دوم سال ۹۹ به‌صورت ۱۵ روز در ماه برگزار خواهد شد .


د : اولویت چهارم اردوهای آمادگی این ورزشکاران پس از ابلاغ ستاد ملی مبارزه با کرونا و وزارت ورزش و جوانان مبنی بر برگزاری اردوها انجام خواهد شد به صورتی که در شش‌ماهه دوم سال ۹۹ به‌صورت ۱۰ روز در ماه برگزار خواهد شد .


تبصره : بدیهی است اولویت برگزاری اردوها در سال ۹۹ با ورزشکاران و رشته‌های اولویت یک شانس مدال طلا هست.


تبصره : برگزاری اردوها در ۸ ماه منتهی به پارالمپیک ۲۰۲۰ در شرایط آب و هوایی استان‌هایی که نزدیک‌ترین شرایط را به شهر برگزاری بازی‌های پارالمپیک توکیو ۲۰۲۰ (توکیو) را داشته باشد خواهد بود .


۶- فدراسیون‌ها از زمان آغاز اردوهای منتهی به اعزام‌های برون‌مرزی، ملزم به دریافت ضمانت‌نامه از ورزشکاران مطابق با اعلام ستاد مبارزه با دوپینگ(مبلغ اعلامی از سوی نادو ) خواهند بود.


۷- کلیه ضمانت‌های ورزشکاران جهت خروج از کشور (حراست) بر عهده فدراسیون‌ها بوده و ملزم به اخذ تعهدات بر مبنای دستورالعمل ابلاغی می‌باشند.


۸- در صورت درخواست فدراسیون‌ها مبنی بر برگزاری اردوهای غیرمتمرکز و نیز اعزام تدارکاتی جهت ورزشکاران ویژه (خانم‌ها زهرا نعمتی و ساره جوانمردی)، درخواست به ستاد بازی‌ها ارائه و پس از بررسی‌های تکمیلی در صورت دارا بودن شرایط برگزاری به فدراسیون‌ها ابلاغ خواهد گردید.


۹- فدراسیون‌ها جهت ارتقاء وضعیت ورزشکاران ویژه خود (خانم‌ها زهرا نعمتی و ساره جوانمردی) که مورد تصویب ستاد پارالمپیک توکیو ۲۰۲۰ هستند می‌توانند اقدامات لازم جهت معرفی مربیان خارجی را انجام دهند که پس از بررسی در ستاد و تأیید قابلیت اجرا خواهد داشت.


۱۰- سایر رشته‌های تحت پوشش کمیته که شانس کسب سهمیه و حضور در بازی‌ها پارالمپیک ۲۰۲۰ را ندارند، بر مبنای تفاهم‌نامه‌های فی‌مابین با فدراسیون مربوطه از حمایت‌های کمیته بهره‌مند خواهند شد.


انتهای پیام/4057/


انتهای پیام/

ارسال نظر
هلدینگ شایسته