دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
09 ارديبهشت 1399 - 12:53
مدیر هماهنگی بین دستگاهی ستاد ملی مقابله با کرونا خبر داد؛

تقدیم 100 شهید در راه مبارزه با کرونا/ دلیل عدم اجرای طرح خلوت‌سازی خیابان‌ها در اواخر اسفند 98

مدیر هماهنگی بین دستگاهی در ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: بیش از 15 هزار کادر پزشکی و 100 هزار پرستار در راه مبارزه با بیماری کرونا فعالیت کرده‌اند و بیش از 100 شهید تقدیم شده است.
کد خبر : 486233
سردار.jpeg

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، سردار نصرالله فتحیان در نشست خبری مجازی با خبرنگاران با اشاره به نقاط قوت ایران در مسیر مبارزه با کرونا، اظهار کرد: وجود رهبری حکیم، خردمند و شجاع، حضور مردمی هوشمند، نظام موفق سلامت و همچنین بسیج قدرتمند از نقاط قوت ماست.


وی افزود: از روز اول مواجه با این بیماری همه دستگاه به میدان آمدند؛ نیروهای مسلح قرارگاه امام رضا(ع) را تشکیل داده و ایفای نقش کردند و سازمان‌های مردم نهاد و جهادی هرکدام نقش داشتند،  ابعاد پنهان این بیماری بیشتر از ابعاد روشن  آن است.


دبیر هماهنگی بین دستگاهی در ستاد ملی مقابله با کرونا افزود: بیش از 15 هزار کادر پزشکی و 100 هزار پرستار در راه مبارزه با بیماری کرونا فعالیت کرده‌اند و بیش از 100 شهید تقدیم شده است.


فتحیان افزود: بیش از 150 هزار نیروی بهداشتی و 64 دانشگاه علوم پزشکی در این شرایط ارائه خدمات کرده اند.


 


وی در پاسخ به سوال خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاری آنا، درمورد اینکه چرا در اسفندماه 98 طرح خلوت سازی شهر‌ها توسط نیروهای مسلح صورت نگرفت گفت: از روز اول مواجه با این بیماری همه دستگاه به میدان آمدند نیروهای مسلح قرارگاه امام رضا(ع) را تشکیل داده و تصمیم بر این بود که شهرها خلوت شود، اما با توجه به آمارهای به دست آمده و توصیه‌های خوب وزارت بهداشت و همچنین رعایت مردم تصمیم به فاصله گذاری اجتماعی به جای خلوت کردن شهر گرفته شد.


دبیر هماهنگی بین دستگاهی در ستاد ملی مقابله با کرونا افزود: همچنین در مجموعه نیروهای مسلح طرحی اجرا شد که همواره پادگان‌ها از لحاظ بهداشت فردی و محیطی مورد ارزیابی قرار بگیرند و نیروهای مسلح ایران در این حوزه بسیار خوب عمل کردند و اپیدمی زیادی در پادگان‌ها نداشتیم.


فتحیان گفت: همچنی خلوت سازی زندان ها تأثیر خوبی در جلوگیری از شیوع کرونا داشت و بخشی از زندانی‌ها به مرخصی رفتند و آن بخشی که امکان مرخصی رفتن آنها نبود، کلاس توجیهی برگزار شد و خدا را شکر تا به الان گزارشی از ابتلای آن زندانیان نداشتیم.


وی بیان کرد: ماسک n ۹۵ به تعداد کافی در اختیار کادر پزشکی است و لباس‌های حفاظتی به تعدا کافی وجود دارد و الان مشکلی در این حوزه نداریم.


دبیر هماهنگی بین دستگاهی در ستاد ملی مقابله با کرونا ادامه داد: معتادان متجاهر جلساتی تشکیل شده و تصمیمات خوبی گرفته شده و محلی هم برای نگهداری معتادانی که بعد از جمع آوری به کرونا مبتلا هستند، در نظر گرفته شده است.


فتحیان در مورد تخت های نقاهتگاه نیز اظهار کرد: از ۲۷ هزار تخت نقاهتگاهی که در ۳۰۰ نقاهتگاه آماده شده است، ۲۰ هزار تخت را نیروهای مسلح آماده کرده اند و ۷ هزار تخت دیگر را هلال احمر و سازمان‌های مردم نهاد آماده کردند و این نشان می‌دهد نیروهای مسلح پشتوانه قوی برای کشور است. بی از ۶۲ هزار تیم بسیجی در کنار وزارت بهداشت برای غربالگری فعالیت کردند و اگر فعالیت این بسیجیان نبود به این زودی نمی تواستیم به این موفقیت‌ها در زمینه کرونا برسیم.


وی در رزمایش های بهداشتی نیروهای مسلح گفت: این بیماری هنوز برای تمام دنیا ناشناخته است و کمتر از ۴ ماه از ظهور بیماری در جهان می‌گذرد قطعاً یکی از تجربیاتی بسیار مهمی که در این بیماری داریم افزایش تخت‌های بیمارستانی است، یکی دیگر از درس آموخته‌های ما اضافه کردن ۲۷ هزار تخت نقاهتگاهی به بیمارستان‌ها است و حداقل ۳۰۰ بیمارستان بزرگ در سراسر کشور بتوانند حداقل ۱۰۰ تخت نقاهتگاهی در کنار تخت‌های بیمارستانی خود داشته باشد.


دبیر هماهنگی بین دستگاهی در ستاد ملی مقابله با کروناتصریح کرد: ۶۰ بیمارستان نیروهای مسلح در کشور داریم که هر کدام از این بیمارستان‌ها قابلیت ۱۰۰ تا ۲۰۰ تخت نقاهتگاهی در کنار تخت‌های خودشان را دارند.


فتحیان ادامه داد: ساخت کیت‌های کرونا دیگر دستاورد ما است و چندین کشور از ما درخواست خرید کیت از ایران را داشته اند و در تولید لباس حفاظتی فردی به خودکفایی فردی رسیدم و در موارد ضدعفونی کننده هم تولیدات خوبی داشتیم که اگر موج دوم را مواجه شدیم بتوانیم با آمادگی بالاتری به مقابله بپردازیم.


انتهای پیام/4148


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب