دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
08 ارديبهشت 1399 - 23:59

تلاش ژاپن برای درمان کرونا با مهار پروتئین ها

یک تیم تحقیقاتی ژاپنی می گوید ممکن است علائم شدید ذات الریه ناشی از ویروس کرونا از طریق مهار عملکرد پروتئین های معینی که به سیستم ایمنی مرتبط هستند قابل درمان باشند.
کد خبر : 483967
ظاشح.jpg

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، محققان این تیم که هدایت آن را "هیرانو توشیو" رئیس موسسه ملی کوانتوم و علوم و فناوری رادیولوژی و پروفسور "موراکامی ماسا آکی" از دانشگاه هوکایدو بطور مشترک بر عهده دارند می گویند سلول های بدن انسان که به این ویروس آلوده می شوند، ساز و کاری را در سیستم ایمنی به راه می اندازند که باعث تولید مقادیر زیادی از اینترلوکین-۶ و دیگر پروتئین ها می شود این امر منجر به بروز علائم حاد تنفسی می گردد.


این گروه می گوید چنین علائم شدیدی ممکن است با مهار ساز و کاری که اینترلوکین-۶ در آنها دخیل است قابل درمان باشند.


دارویی که این ساز و کار را مهار می کند در حال حاضر بطور گسترده ای در درمان ورم روماتیسمی مفاصل و بیماری های دیگر مورد استفاده قرار می گیرد.


شرکت های داروسازی می گویند برای بررسی اینکه آیا این دارو در مقابل علائم ویروس کرونا موثر است یا خیر، در حال انجام یک مطالعه بالینی هستند.


ژاپن پیش از این از آزمایش دارویی برای درمان کرونا به نام «آویگان» خبر داده بود گزارش تلویزیون ژاپن حاکی است این کشور و ترکیه بر اساس تحقیقاتی که در سال ۱۹۹۸ میلادی روی داروها انجام داده اند در حال استفاده از دارویی به نام آویگان یا «فاوی پیراویر» هستند.


این در شرایطی است که هیچکدام از داروهایی که کشورهای مختلف مدعی تاثیرات فراوان آن برای درمان کرونا شده اند نتوانسته اند باعث ریشه کنی این ویروس شوند که صدها هزار نفر را در سراسر دنیا مبتلا کرده و هر روز هم بر شمار آنها افزوده می شود.


شمار مبتلایان به ویروس کرونا تا صبح امروز جمعه در سراسر جهان، به دو میلیون و ۲۵۰ هزار نفر رسیده که ۱۵۴ هزار و ۲۷۶ تن آنها فوت شده و ۵۷۲ هزار و ۱۰۰ نفر بهبود یافته و بقیه همچنان با این بیماری درگیر هستند.  


در ژاپن نیز تا کنون ۹ هزار و ۷۸۷ تن به بیماری کرونا مبتلا شده و شمار جان باختگان هم به ۱۹۰ تن و شمار بهبود یافتگان نیز به ۹۳۵ نفر افزایش یافته است.



انتهای پیام/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب