دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
27 فروردين 1399 - 00:05
آنا بررسی می‌کند؛

نقدی بر صحبت‌های آقای وعده/ وقتی مدیرعامل استقلال همه چیز را وارونه جلوه داد

مدیرعامل استقلال زودتر از آنچه انتظار می‌رفت به هواداران وعده و وعید داد.
کد خبر : 483067
احمد سعادتمند 97.jpg

به گزارش خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری آنا، صحبت‌های احمد سعادتمند در برنامه تلویزیونی فوتبال برتر بیشتر در مدار وعده و وعید قرار داشت. حرف‌های او که کمتر از یک ماه است به‌عنوان مدیرعامل باشگاه استقلال منصوب شده مشابه صحبت‌هایی بود که محمدحسن انصاری‌فرد پس از نشستن روی صندلی مدیرعاملی پرسپولیس بر زبان آورد.


انصاری‌فرد وعده داده بود که سالی 150 میلیارد تومان برای پرسپولیس درآمدزایی خواهد شد. سعادتمند نیز وعده درآمدزایی بالغ بر 200 میلیارد تا 300 تومان در سال را داد و تاکید داشت استقلال به باشگاهی استاندارد تبدیل  خواهد شد.


 مدیرعامل آبی‌پوشان در میان وعده‌های خود به حل مسائل مالی و بسته شدن استقلال برای قهرمانی در آسیا هم اشاره کرد.


این قبیل صحبت‌ها برای آن است که مدیران جایی در دل هواداران پیدا کنند اما پس از مدتی اتفاقات دیگری رقم می‌خورد. انصاری‌فرد وقتی حجم بدهی‌های بالای پرسپولیس را دید و نتوانست باری را از دوش باشگاه بردارد، در سخت‌ترین شرایط از مدیرعاملی سرخ‌پوشان استعفا داد. جالب اینکه اعلام کرد پرسپولیس را صدرنشین تحویل داده و خود را مدیرعامل قهرمان دانست.


سعادتمند چه خوشش بیاید چه بدش باید بداند که دیگر دوران دادن وعده‌های پوچ و توو خالی تمام شده است و اعضای تیم استقلال و مهمتر از آنها هواداران این تیم از او فقط انتظار مدیریت درست و با برنامه می‌خواهند.


امید است که سعادتمند بتواند مشکلات مالی استقلال را برطرف کند و  آبی‌ها را به درآمدزایی برساند، نه اینکه بعد از مدتی کوتاه و در شرایط سخت مالی این باشگاه را به حال خود رها کرده و با مقصر جلوه دادن دیگران  استعفا دهد. 


در شرایطی که استقلال اسیر مشکلات مالی زیادی است و مسائل زیادی لاینحل مانده، سعادتمند زمان مناسبی را برای دادن وعده‌های مختلف انتخاب نکرد. بهتر بود او بخشی از مشکلات مالی را برطرف می‌کرد و بعد از برنامه‌هایش می‌گفت. وعده دادن کاری است که هر مدیری توانایی انجام آن را دارد.


سعادتمند به این نکته توجه کند که مدیران زیادی در یک سال گذشته نتوانستند در استقلال دوام بیاورند و خود او نیز در فهرست همان مدیران قرار دارد. نام‌های بزرگی در کادر مدیریتی باشگاه استقلال قرار گرفتند و پس از گذشت مدت زمان‌های مختلف، چاره‌ای جز ترک صندلی مدیریتی ندیدند. مهم‌ترین فردی که تلاش زیادی کرد تا به هیئت مدیره استقلال راه پیدا کند، علی فتح‌الله‌زاده بود که وقتی حلقه محاصره طلبکاران روز به روز کوچک‌تر شد، بهترین بهانه برای استعفا دادن را در بیماری دید و با بیان اینکه شرایط سختی دارد و مشخص نیست چه زمانی به بهبودی دست می‌یابد، از حضور در سمت مدیریتی که داشت، کنار رفت.


روز گذشته فرهاد مجیدی با استوری‌هایش در واکنش به حرف‌های سعادتی به نوعی به اعلام کرد که منتظر عمل کردن است تا اینکه وعده بشنود. به نظر می‌آید حرف‌های سعادتمند در برنامه دوشنبه شب فوتبال برتر نه فقط ما را متقاعد نکرد بلکه به دل فرهاد مجیدی هم ننشست و بعید است به دل استقلالی‌ها هم نشسته باشد.


ای کاش مدیرعامل جدید استقلال که مدعی است باشگاهش اصلا بدهی هم ندارد و سعی کرد همه چیز را وارونه نشان دهد، حداقل بعد از انجام دو کار مثبت آن حرف‌ها را جلوی دوربین تلویزیون می‌زد.


انتهای پیام/4048/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب