کشکمش درونی مدیریت در استقلال
به گزارش خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری آنا، باشگاه استقلال این روزها درگیر کشمکش مدیریتی عجیبی شده و جنگ قدرت در این باشگاه کاملاً مشهود بود. وزارت ورزش و جوانان که رئیس مجمع استقلال است نتوانسته بهخوبی وضعیت مدیریت را در این باشگاه اداره کند و بیانیهها و واکنشهای متعددی یکی پس از دیگری صادر میشود.
از مدتها قبل هواداران استقلال به نحوه مدیرعاملی امیرحسین فتحی معترض بودند و این موضوع شامل حال اعضای هیئتمدیره هم میشد. کامران منزوی، احمد سعادتمند، میرشاد ماجدی و اسماعیل خلیلزاده هر کدام سعی میکردند تا با فتحی کنار بیایند و به جای اختلاف با او، مشکلات باشگاه را حلوفصل کنند اما این اتفاق نیفتاد و نهایتاً یکی پس از دیگری استعفا دادند و تنها خلیلزاده و منزوی پیش از رفتن فتحی در مدیریت استقلال باقی ماندند.
ابتدا سعادتمند و بعد ماجدی استعفا دادند و فشار مدیریتی زیاد بر روی عملکرد فتحی در حفظ آندرهآ استراماچونی باعث شد تا فتحی هم ناچار به ترک باشگاه شود، البته علی فتحاللهزاده پیش از رفتن فتحی به هیئتمدیره آبیها اضافه شده بود. تلاش فتحاللهزاده برای آنکه جای خلیلزاده که سرپرست باشگاه شده بود به ثمر نشست و بر صندلی سرپرستی تکیه داد اما کمتر از سه هفته طول نکشید که او هم استعفا داد.
در این میان عبدالرضا موسوی هم به هیئتمدیره استقلال اضافه شده و وعده او آوردن پول به باشگاه بود که این کار را تا حدودی انجام داد؛ اما چون هدف وی گرفتن سمت مدیرعاملی بود و موافقتی با این موضوع نشد، ترجیح داد تا استعفا دهد. قبل از استعفای فتحاللهزاده هم منزوی استعفا کرد تا خلیلزاده تنها عضو هیئتمدیره و البته رئیس آن باشد.
وزارت ورزش برای آنکه سروشکلی به هیئتمدیره باشگاه استقلال دهد، بار دیگر سعادتمند را برگرداند و حجت نظری نماینده شورای شهر تهران را هم به این هیئتمدیره افزود. بلافاصله سعادتمند سرپرست باشگاه شد و این موضوع باعث شد تا خلیلزاده که همسرش را به خاطر شیوع ویروس کرونا از دست داده بود از قرنطینه در بیمارستان بیانیهای در حمایت از موسوی دهد و از وی تقاضا کند تا به هیئتمدیره باشگاه بازگردد.
سعادتمند که برای نشستن روی صندلی مدیرعاملی باشگاه استقلال رایزنیهای خود را آغاز کرده بود، با مشاهده بیانیه خلیلزاده تلاشهایش را برای گرفتن حکم از مسعود سلطانیفر وزیر ورزش و جوانان مضاعف کرد و فرهاد مجیدی هم با انتشار مطلبی در اینستاگرام حمایتش از خلیلزاده و موسوی را نشان داد. ضمن اینکه سرمربی استقلال به فتحاللهزاده کنایه زد و مخالفتش با سعادتمند را هم در صحبتهایش تلویحاً ابراز کرد.
اختلافات داخلی در مدیریت باشگاه استقلال فراتر از حد انتظار است و با توجه به اینکه صدور حکم مدیرعاملی برای سعادتمند رقم خورده و او مدیرعامل جدید آبیپوشان است، خلیلزاده تصمیم به استعفا گرفته و موسوی هم اعلام کرده قصد بازگشت به هیئتمدیره آبیها را ندارد. این احتمال وجود دارد که مجیدی هم استعفا دهد و تمامی این موارد گویای آن است که شرایط در ارکان مختلف باشگاه استقلال اصلاً مساعد نیست و وزیر ورزش باید بتواند وضعیت آشفته این باشگاه را بهدرستی مدیریت کند.
سلطانیفر متوجه شده بین دوستانش که در هیئتمدیره استقلال حضور دارند اختلاف زیادی ایجاد شده و قصد دارد ماجراهای شکلگرفته را اصلاح کند. او با انتخاب سعادتمند مخالف خواسته خلیلزاده، مجیدی و موسوی عمل کرده و باید منتظر واکنش این اشخاص بود. قطعاً آنها بهسادگی حاضر به همکاری با سعادتمند نخواهند شد.
انتهای پیام/4048/پ
انتهای پیام/