دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
جلیلی در گفتگو با آنا مطرح کرد؛

لزوم تقویت آموزش الکترونیکی در شرایط کرونایی/ رسانه ملی آموزش مجازی دانشگاه‌ها را به‌صورت زنده پخش کند

مسئول مرکز بسیج اساتید دانشگاه فنی وحرفه‌ای کشور بر لزوم تقویت آموزش الکترونیکی در دوران شیوه ویروس کرونا تاکید کرد.
کد خبر : 480122
IMG_20200329_084614_381.jpg

محمدرضا جلیلی در گفتگو با خبرنگار حوزه تشکل‌های دانشگاهی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، با اشاره به شیوع ویروس کرونا در کشور اظهار کرد: در شرایط فعلی که مراکز آموزش عالی تعطیل شده است، دانشگا‌ه‌ها به آموزش الکترونیکی و مجازی روی آورده‌اند که قطعا باید از این فرصت به نحو شایسته‌ای استفاده کرد.
وی افزود: امروزه بسیاری از سازمان‌ها به‌دنبال آموزش‌‌های الکترونیکی برای کارمندان خود هستند که بهره‌وری بیشتری را برای مجموعه خود به ارمغان بیاورند و در این راستا اقدامات خوبی انجام داده‌اند.
مسئول مرکز بسیج اساتید دانشگاه فنی وحرفه‌ای کشور با بیان اینکه یکی از راهکارهای مبارزه با ویروس کرونا در شرایط فعلی ارتباط کمتر افراد با یکدیگر است، گفت: با توجه به تعطیلی مراکز آموزشی، آموزش‌های الکترونیکی در دانشگاه‌ها باید تقویت شود، همچنین سامانه آموزش مجازیِ جامعی طراحی و آشنایی کاملی به دانشجویان و اساتید داده شود.
جلیلی خاطرنشان کرد: آموزش مجازی، یادگیری و آموزش را به‌طور مستمر میان استاد و دانشجو حفظ می‌کند و یکی از مزیت‌های این شیوه آموزشی است؛ مسئولان مربوطه باید سیستم‌های آموزشیِ مناسبِ آموزش آنلاین را از لحاظ فنی حمایت کنند چراکه امر آموزش، تحقیق و مطالعه تعطیلی ندارد و در شرایط کرونایی فرصت خوبی است که مسئولان دانشگاه‌ها، اساتید و دانشجویان آموزش‌های غیر حضوری را جدی بگیرند.
وی ادامه داد: معاونت آموزشی دانشگاه‌ها باید بستر لازم را برای آموزش مجازی فراهم کرده و در این زمینه فرهنگ‌سازی مناسبی انجام دهند؛ در آموزش الکترونیکی شاهد کاهش هزینه در رفت‌وآمد و صرفه‌جویی در وقت هستیم که یادگیری را بهتر و آسان‌تر کرده و در شرایط فعلی کشور خطرات شیوع ویروس کرونا را کاهش می‌دهد.
مسئول مرکز بسیج اساتید دانشگاه فنی وحرفه‌ای کشور تصریح کرد: باید در زمینه آموزش مجازی، مهارت‌های نوین آموزشی را به دانشجویان یاد داد؛ در این شیوه آموزشی باید صدا و تصویر از کیفیت مطلوبی برخوردار باشد، مختصرسازیِ محتوا رعایت شود، وزارت ارتباطات زیر‌ساخت‌های این آموزش را تسهیل کند و همه دسترسی آسان و فراگیر به منابع آموزشی داشته باشند.
جلیلی با اشاره به اینکه در آموزش الکترونیکی باید مطالب درسی به‌روزرسانی شود، افزود: در این شیوه آموزشی باید شرایط استفاده از امکانات آموزشی چندرسانه‌ای فراهم شود و همچنین در مناطق کم برخوردار کشور، بسترسازی مناسبی برای آموزش غیرحضوری شکل بگیرد.
وی خاطرنشان کرد: یکی از راهکارهای تقویت آموزش برخط در شرایط کرونایی این است که رسانه ملی بخشی از برنامه‌های دانشگاه‌ها را در زمینه آموزش مجازی به‌صورت زنده پخش کند‌ و خانواده‌ها بستر لازم و ارتباط مناسب را برای فرزندان خود فراهم کنند؛ اساتید، برگزاری آزمون را در آموزش مجازی جدی بگیرند و ارزیابی دقیق و درستی از کیفیت و میزان مطلوب بودن آموزش الکترونیکی کنند.
انتهای پیام/۴۱۱۸/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب