سال قهر و استعفای فوتبالیها/ چهرههایی که از ایران رفتند
به گزارش خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری آنا، سال 98 پر از خبرهای بد و ناامیدکننده برای فوتبال ایران بود؛ افت تیم ملی کشورمان، المپیکی نشدن تیم امیدها و حسرتی که همچنان ادامه دارد، قهر و دعوای مربیان خارجی در فوتبال ایران، فوت کودک 6 ساله در ورزشگاه آزادی، تعطیلی رقابتهای لیگ برتر به دلیل شیوع ویروس کرونا همه و همه کام هواداران فوتبال را در سالی که گذشت تلخ کرد.
وینفرد شفر
اولین جداشده از فوتبال ایران شفر بود که در اردیبهشت 98 به خاطر شکست مقابل شهرخودرو و نارضایتی مدیران استقلالی از کار تعلیق شد و حکم اخراج این مربی آلمانی صادر شد. با رفتن شفر شروع تحولات در استقلال آغاز شد؛ مجیدی بهصورت موقت به تیم استقلال آمد اما پس از آن مدیران آبیها استراماچونی را برای هدایت این تیم جذب کردند. شرایط استقلال با این سرمربی ایتالیایی بهخوبی پیش رفت تا اینکه او به دلیل عدم پرداخت حقوحقوقش از ایران رفت. بعد از آن فتحی هم به دلیل نارضایتی هواداران از سمت خود استعفا کرد و سرپرستی باشگاه به خلیل زاده رسید. اصرارهای مدیران استقلالی جواب نداد و استرا به ایران برنگشت. در نهایت نیمکت تیم دوباره به مجیدی رسید. اواخر سال گذشته فتحالله زاده پس از سالها دوباره به صندلی مدیرعاملی استقلال رسید اما اوضاع بد مالی این باشگاه و اختلاف نظراتی که وجود داشت در نهایت باعث جدایی او شد.
خداحافظی پروفسور
دقیقه یک ماه پس از رفتن شفر از ایران، طوفان به پرسپولیس رسید. برانکو که سابقه درخشانی در پرسپولیس داشت بالاخره کاسه صبرش سرازیر شد و از این تیم به دلیل عدم پرداخت حقوحقوقش جدا شد. برانکو 3 قهرمانی و یک نایبقهرمانی در لیگ برتر، نایبقهرمانی و حضور در جمع 4 تیم برتر لیگ قهرمانان آسیا و همچنین ۲ سوپرجام و یک جام حذفی برای پرسپولیس به دست آورده بود اما بدقولی مدیران در نهایت او را فراری داد. پس از رفتن برانکو، نارضایتی از ایرج عرب به اوج خود رسید و در نهایت او از سمت خود کنار رفت و مدیرعاملی پرسپولیس به انصاریفرد رسید. با رفتن برانکو انتخاب برای نیمکت پرسپولیسیها سخت شده بود چرا که باید کسی هدایت این تیم را برعهده میگرفت که در حد و اندازه برانکو باشد، در نهایت قرعه به کالدرون افتاد هرچند که هواداران در ابتدا از عملکرد او ناراضی بودند اما در پایان نیمفصل پرسپولیس با کالدرون قهرمان شد اما او هم دیگر به ایران بازنگشت به دلیل عدم پرداخت حقوحقوقش و شرط و شروطی که برای باشگاه تعیین کرده بود. هدایت تیم به یحیی گل محمدی رسید و در رأس باشگاه هم در روزهای پایانی سال حواشی به اوج خود رسید. انصاریفرد به عنوان مدیرعامل مدعی بود که در امور باشگاه اختیار ندارد و از سوی وزیر مسائل مربوط به باشگاه پیگیری میشود و در نهایت کناررفت و رسول پناه هم به عنوان سرپرست با حکم وزیر در پرسپولیس مشغول به کار شد.
پایان کار ویلموتس و تیم ملی
در تیم ملی هم اتفاقات عجیبوغریب زیادی افتاد؛ با رفتن کی روش فدراسیون فوتبال مدعی شد به دنبال مربی هستند تا با قیمتی مناسب به ایران بیاید و در حد و اندازه تیم ملی هم باشد. در نهایت قرعه به ویلموتس افتاد؛ مربی که از نظر اهالی فوتبال چندان رزومه درخشانی نداشت در نهایت قرارداد مارک ویلموتس ۲۴ اردیبهشت در سفارت ایران در بلژیک امضا و بعد از حدود 6 ماه این قرارداد فسخ شد و یک شکایت و احتمالاً غرامت 6 میلیون یورویی یادگار این مربی بلژیکی برای فوتبال ایران است. بعد از چند ماه بلاتکلیفی هم بالاخره نیمکت تیم ملی صاحب مربی شد و در نهایت مدیران اسکوچیچ را به عنوان سرمربی انتخاب کردند.
دنیزلی به بهانه زلزله رفت
در آذرماه سال گذشته زلزله در تبریز و تیم تراکتور آمد. مصطفی دنیزلی و تراکتور به خطر پایان رسیدند. دنیزلی 178 روز در تراکتور ماند و روزهای پرفراز و نشیبی را با این تیم سپری کرد. او 5 برد، 3 مساوی و 3 باخت در تراکتور داشت. البته بعد از استعفایش از تراکتور مدعی شد به دلیل ترس از زلزله از ایران رفت اما همه بهخوبی میدانند که عدم فرصت به مربیان و بازیکنان خارجی از سوی مدیرعامل این باشگاه در نهایت به جدایی آنها منجر میشود.
پایان دوران تاج
آخرین اتفاق مهم فوتبال در فدراسیون فوتبال رقم خورد؛ مهدی تاج به دلیل کسالت چند ماه زودتر از پایان دوره چهارسالهاش از فدراسیون استعفا کرد. البته هر کس که نداند اما فوتبالیها خوب میدانند استعفای تاج با فاجعه قرارداد ویلموتس و مشکلاتی که در فدراسیون فوتبال در زمان مدیریت او به وجود آمد بیارتباط نبوده و نیست.
انتهای پیام/4057/
انتهای پیام/