محمدرضا جهانبانی به ۲۰ سال حبس محکوم شد/ مبارزه قاطع دستگاه قضائی با «کهنه ویروس فساد» در سال ۹۸

به گزارش خبرنگار حوزه قضائی گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، غلامحسین اسماعیلی صبح امروز در نشست خبری که به صورت آنلاین برگزار شد، با تشکر از رهبر معظم انقلاب در راستای تشکیل قرارگاه مقابله با کرونا در ستادکل نیروهای مسلح و مدافعان سلامت که امروزه با تمام تلاش برای درمان بیماران کرونایی فعال هستند، گفت: ما در دستگاه قضائی در سال جاری اقدامات مبارزه و مقابله با کهنه ویروس منفور و ناامیدکننده فساد در کشور را پیش بردیم که به لطف خداوند و با تلاش همکاران ما در دستگاه قضائی میتوان ادعا کرد که در مهار این ویروس موفقیتهایی حاصل شده است. امروز مردم ما بیش از آن که اخبار ناامیدکننده بروز فساد را بشنوند، شاهد برخورد و مجازات کسانی هستند که مرتکب فساد شدند. امروز مردم ما به جای شنیدن اخبار غارت بیتالمال، گزارش بازگرداندن اموال به بیتالمال را میشنوند.
وی ادامه داد: آخرین رأیی که شعبه سوم ویژه رسیدگی به پروندههای اخلال در نظام اقتصادی در تاریخ ۲۵ اسفند سال جاری صادر کرد، راجع به بخشی دیگر از پرونده بانک سرمایه و مجموعه فرهنگیان بود. برخی مدیران این مجموعه با تبانی اموال قابل توجهی از سرمایه فرهنگیان را به باد دادند اما با تلاش قوه قضائیه روند بازگرداندن اموال انجام شده است و اخیراً نیز آقای محمدرضا جهانبانی فرزند علی که به تنهایی بیش از ۱۰۰ فقره تسهیلات را از بانک سرمایه گرفته بود محاکمه شد. این فرد به به ۲۰ سال حبس و ۷۴ ضربه شلاق و محرومیت دائم از مشاغل دولتی محکوم شد و عمار صالحی نیز به جرم معاونت در اخلال در نظام اقتصادی کشور به ۱۰ سال حبس و محرومیت دائم از خدمات دولتی محکوم شد.
سخنگوی قوه قضائیه اظهار کرد: دستگاه قضائی اقدامات دیگری را نیز در رسیدگی به پرونده بدهکاران بانکی انجام داده است و اخیراً یکی از بدهکاران که بالغ بر ۳ هزار میلیارد تومان به ۱۰ بانک کشور بدهی داشت، مورد بررسی قرار گرفت و با اینکه این فرد از تسویه بدهیها امتناع میکرد اما با برخورد دستگاه قضائی بیش از ۵۰ درصد بدهیها تسویه شد. تاکنون ۵۳۰ میلیارد تومان به بانک اقتصاد نوین، ۳۲۰ میلیارد تومان به بانک پارسیان، ۲۰۴ میلیارد تومان به بانک توسعه صادرات، ۲۰۰ میلیارد تومان به بانک ایران زمین، ۱۴۵ میلیارد تومان به بانک سینا، ۱۱۰ میلیارد تومان به بانک سرمایه، ۵۹ میلیارد تومان به بانک گردشگری و ۲۳ میلیارد تومان به بانک شهر تسویه شده است.
اسماعیلی تصریح کرد: ۹۰۰ میلیارد تومان به بانک اقتصاد نوین و ۵۲۵ میلیارد تومان نیز به بانک دی هنوز تسویه نشده است. از طرفی این فرد اموالی را نیز داشت که توقیف شده است. تاکنون حدود ۳۰۰ میلیارد تومان، زمینی به وسعت ۴۱ هزار متر مربع در منطقه ۲۲ و یک ملک دیگر در منطقه آجودانیه تهران توقیف شده است.
انتهای پیام/۴۱۱۰/