مدیران جدید در راه استقلال/ نقش ویژه وزارت ورزش در تعیین مدیریت آبیها
به گزارش خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری آنا، استعفای علی فتحاللهزاده از سمت سرپرستی باشگاه استقلال اتفاقی بود که انتظار آن وجود داشت چراکه مدیرعامل سالهای قبل آبیها در بدترین موقع ممکن حاضر شده بود تا بار دیگر نفر اول استقلال شود.
شوالیه برای بازگشت به استقلال رایزنیهای گستردهای کرد و به آب و آتش زد تا اینکه عضو هیئت مدیره این باشگاه شد. او در شرایطی به حوزه مدیریتی استقلال بازگشته بود که هواداران از عملکرد امیرحسین فتحی به شدت شاکی بودند و اسماعیل خلیلزاده سرپرست باشگاه شده بود. فتحاللهزاده تلاش میکرد تا آندرهآ استراماچونی به استقلال بازگردد اما سرمربی ایتالیایی به ایران نیامد و حتی خواهان رفتن شوالیه شده بود که این موضوع باعث شد تا فتحاللهزاده استعفا دهد که مورد موافقت خلیل زاده قرار نگرفت.
با رفتن استراماچونی و آمدن فرهاد مجیدی بهعنوان سرمربی استقلال شرایط برای فعالیت بیشتر فتحاللهزاده فراهم بود اما بار دیگر بحث استعفای او مطرح شد که البته این استعفا لفظی بود. مدتی گذشت تا اینکه رایزنیهای فتحاللهزاده به ثمر نشست و 7 اسفند 98 او جای خلیلزاده را گرفت. شوالیه اعلام کرد اگر 5 سال مدیرعامل استقلال شود شرایط بسیار خوبی در این باشگاه ایجاد میکند اما سرازیر شدن اسناد بدهی شوک غیرمنتظرهای برای وی بود.
با افزایش حجم بدهیها و احتمال صدور جرائم مختلف، عرصه فعالیت برای فتحاللهزاده تا حدود زیادی بسته شد اما او اعلام کرد قصد استعفا ندارد. چند روز بعد او دچار بیماری آنفولانزا شد و در بیمارستان بستری شد اما خبر بد برای شوالیه، استعفای کامران منزوی و موافقت وزارت ورزش و جوانان با این استعفا بود. یکی از مهمترین بازوهای فتحاللهزاده از هیئت مدیره جدا شده بود و او که هنوز با کسالت مواجه است، چاره جز استعفا نداشت.
حالا وزارت ورزش و جوانان ناچار است که تصمیم عاجلی بگیرد و تکلیف باشگاه استقلال را روشن کند. فتحاللهزاده کار مهمی در حضور 18 روزهاش انجام نداد و میدان را خالی کرد. اسماعیل خلیلزاده رئیس و عبدالرضا موسوی عضو هیئت مدیره هم موفق نشدند منابع مالی مناسبی به باشگاه اضافه کنند. به نظر میرسد با استعفای فتحاللهزاده موافقت شود و بار دیگر احمد سعادتمند به استقلال بازگردد. فردی که مدیرکل دفتر توسعه ورزشهای پایه وزارت ورزش بوده و مورد اعتماد وزیر است، سابقه رئیس هیئت مدیره آبیپوشان را در کارنامه دارد و بازگشت او طبیعی به نظر میرسد.
حجت نظری هم که نماینده شورای شهر تهران است و نقش ویژهای در تغییر نام بلوار فردوس غرب به نام ناصر حجاری داشت، رایزنیهای گستردهای کرده تا عضو هیئت مدیره استقلال شود. باید منتظر تصمیماتی که در وزارت ورزش گرفته میشود ماند و به نظر میرسد که سلطانیفر تغییرات مهمی در هیئت مدیره آبیپوشان ایجاد کند و تیم جدیدی را مسئول مدیریت استقلال کند. گذر زمان شرایط جدید هیئت مدیره آبیها را عیان خواهد کرد.
انتهای پیام/4048/
انتهای پیام/