دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
15 آبان 1394 - 11:33

فضل‌الله باقرزاده: در المپیک آبروی ورزش ایران در اولویت است/ شمشیربازی به دنبال مدال است

عضو هیات اجرایی‌کمیته ملی المپیک‌گفت: فدراسیون‌هایی که برنامه کاملی را به معاون وزیر ورزش ارائه نکردند، اکنون نمی‌توانند از اینکه به آنها بودجه کافی اختصاص نیافته‌است ناراحت باشند.
کد خبر : 47696

مرتضی جوادی-گروه ورزشی:تیم ملی شمشیربازی اسلحه سابر ایران در جدیدترین رده‌بندی منتشر شده از سوی فدراسیون جهانی با یک پله صعود در رده نهم جهان قرار گرفت. این برای نخستین بار در طول تاریخ است که شمشیربازی ایران در اسلحه سابر صاحب رتبه تک‌رقمی در رنکینگ جهانی می‌شود. همچنین در میان تیم‌های آسیایی حاضر در رنکینگ جهانی، ایران بعد از کره جنوبی که در رده ششم قرار گرفته است و اکنون بالاتر از چین دومین تیم برتر آسیایی به حساب می‌آید.


فضل‌الله باقرزاده، رئیس فدراسیون شمشیر بازی، در خصوص دلایل کسب این عنوان به خبرنگار ورزشی آنا گفت:«در اوایل سال 2014 در رده دوازدهم اسلحه سابر جهان بودیم اما با برنامه‌ریزی خوبی که داشتیم، موفق شدیم در مسابقات متعدد جهانی و آسیایی نتایج قابل قبولی بگیریم و امروز تیم نهم جهان هستیم. اردوهای متنوعی که برگزار کردیم و تمریناتی که با تیم‌های خوب دنیا داشتیم باعث شد که ماه گذشته در مسابقات قهرمانی جهان در مجارستان فرانسه تیم پنجم جهان را شکست دهیم.»


وی افزود: «با حفظ این روند ما می‌توانیم در مسابقات جهانی بعدی که پیش رو داریم نتایج قابل قبولی بگیریم و با قدرت وارد رقابت‌های المپیک شویم. ما ابتدا در رقابت‌های گرندپریکس بوستون آمریکا شرکت می‌کنیم، در دی ماه در تورنمنت پادوای ایتالیا حضور خواهیم یافت، بهمن ماه به ورشوی لهستان می‌رویم و در ماه آخر سال هم در رقابت‌های جهانی سئول کره‌جنوبی شرکت خواهیم کرد.»


رئیس فدراسیون شمشیر بازی ادامه داد: «در تمامی این مسابقات مجتبی عابدینی، علی پاکدامن و محمد رهبری اعضای ثابت تیم ایران خواهند بود، زیرا همگی شانس حضور در المپیک را دارند. وضع شمشیربازی ایران به گونه‌ای است که امروز ما به فکر کسب مدال در مسابقات المپیک هستیم.»


عضو هیات اجرایی کمیته ملی المپیک در ادامه در خصوص گلایه‌های سرمربی تیم ملی ژیمناستیک مبنی بر اینکه حمایت لازم از فدراسیون ژیمناستیک نشد و همین عامل باعث شد تا این ورزش در المپیک ریو نتواند سهمیه‌ای به دست آورد، تصریح کرد: «در پایان سال 93 سجادی معاون وزیر ورزش جلسه‌ای را با روسای فدراسیون‌ها برگزار کرد و برنامه‌های همه رشته‌های المپیکی را گرفت تا آن را در اختیار کارشناسان وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک قرار دهد و بر اساس آن میزان بودجه هر فدراسیون مشخص شود. قطعا فدراسیون‌هایی که برنامه کاملی را ارائه نکردند در این میان مقصرند چرا که اطلاعات دقیقی از برنامه‌های خود را در اختیار کارشناسان قرار ندادند و اکنون نمی توانند ناراحت باشند .»


وی ادامه داد: «نکته‌ای که در این میان وجود دارد این است که ما رشته‌هایی داریم که کسب مدال المپیک آنها مسجل است. کشتی، وزنه‌برداری و تکواندو به طور حتم در المپیک مدال می‌گیرند. خوب متعاقبا بودجه این سه فدراسیون نسبت به سال قبل دو برابر شده است. در مرحله بعد فدراسیون‌هایی هستند که قطعا سهمیه می‌گیرند اما شانس کسب مدال آنها بسیار پایین است. این فدراسیون‌ها بودجه‌شان بین 30 تا 50 درصد افزایش یافته است در هر صورت ما در دوومیدانی، دوچرخه‌سواری، تیراندازی، شمشیربازی و جودو احتمالا مدال می‌گیریم. دسته سوم فدراسیون‌هایی هستند که شانس آنها برای کسب سهمیه بسیار پایین است که بودجه این فدراسیون‌های المپیکی 10 درصد بیشتر شده‌است. ژیمناستیک و قایقرانی جزو این ورزش‌ها هستند. مطمئن باشید ما حداکثر دقت را به خرج می‌دهیم و اجازه نمی‌دهیم آبروی ورزش ایران به خطر بیفتد چرا که اولویت اول ما حفظ آبروی ورزش ایران است.»


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب