دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
13 اسفند 1398 - 14:58
گزارش ویژه IPC از درگذشت رحمان؛

سیامند الهام بخش زنان و مردان زیادی بود/ مردی با شخصیت فروتنی از میان ما رفت

سایت IPC در گزارشی با اشاره به درگذشت رحمان نوشت: سیامند رحمان الهام بخش زنان و مردان بیشماری در ورزش بود.
کد خبر : 475783

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری آنا، وب سایت رسمی کمیته بین‌المللی پارالمپیک در پی درگذشت سیامند رحمان گزارش ویژه‌ای از زندگی او منتشر کرده است.


در این گزارش آمده است:


روز یکشنبه 11 اسفند ماه سیامند رحمان؛ قهرمان دو دوره بازی‌های پارالمپیک به دلیل ایست قلبی در زادگاه خود شهر اشنویه درگذشت. سیامند با داشتن 31 سال سن و عنوان قوی‌ترین ورزشکار جهان در دو دوره بازی‌های پارالمپیک برای بسیاری از وزنه‌برداران و ورزشکاران فعال در جنبش پارالمپیک همواره به‌عنوان یک مدل مطرح است؛ ورزشکاری که همواره با رفع محدودیت‌ها توانسته رکوردهای جهانی را ثبت نماید و سبب الهام بخشی زنان و مردان بیشماری در ورزش شود.


ورزشکاران، مربیان و انجمن‌های مختلف از فوت وی شگفت‌زده شده‌اند و پیام‌های تسلیت خود را به خانواده و دوستان سیامند ارسال کرده‌اند.


در راستای تبلور قدرت و رکوردهای وی در زمان فعالیت ورزشی، رئیس کمیته پارالمپیک آسیا (APC) آقای مجید راشد به همراه یک فیلم کوتاه پیام خود را بدین مضمون ارسال نمود: "دستاوردهای سیامند نشان از یک ورزشکار باوقار حتی بیرون از میدان‌ها ورزشی بود؛ مردی با شخصیت که همواره در برابر دیگران از خود فروتنی نشان می‌داد. او خیلی زود از میان ما رفت و به‌واقع فقدان وی بسیار تأسف‌بار است."


کمیته ملی پارالمپیک ایران تصاویر و فیلم‌های سیامند را در شبکه‌های اجتماعی خود با این جمله: "خداحافظی با قوی‌ترین مرد دارای معلولیت؛ سیامند رحمان" منتشر کرده است.


فعالیت حرفه‌ای خود را در سال 2008 با کسب مدال طلای بازی‌های جهانی جوانان 2008 IWAS در آمریکا آغاز کرد. وی در ادامه در سال 2010 سه مرتبه دیگر عنوان قهرمانی در مسابقات لیبی، مالزی و بازی‌های پارا آسیایی گوانگ‌ژو چین را از آن خود نمود.


در بازی‌های پاراآسیایی 2010 گوانگ‌ژو، سیامند در دسته وزنی 100+ کیلوگرم با بالا بردن وزنه 287.5 کیلوگرمی صاحب مدال طلا شد. در سال 2011 رحمان در مسابقات بین‌المللی اردن بار دیگر مدال طلا را کسب نمود. در همان سال وی توانست رکورد خود را مجدداً در بازی‌های جهانی IWAS با بالا بردن وزنه 291 کیلوگرمی در امارات متحده عربی ارتقا دهد.


در بازی‌های 2012 لندن وی رکورد بازی‌های پارالمپیک را با بالا بردن وزنه 280 کیلوگرمی به نام خود ثبت نمود.


در آوریل 2014 رحمان در مسابقات قهرمانی جهانی دبی وزنه 285 کیلوگرمی را در مسابقات به نام خود ثبت نمود. البته در همان سال و در بازی‌های پاراآسیایی اینچئون کره جنوبی رکورد خود را 3 کیلوگرم ارتقا داد.


در سال 2015 و در مسابقات قهرمانی آزاد آسیایی پاراوزنه‌برداری IPC آلماتی – قزاقستان وی در گروه وزنی 107 کیلوگرم توانست وزنه 295 کیلوگرمی را به نام خود ثبت نماید.


قوی‌ترین ورزشکار پارالمپیک جهان در مسابقات جام جهانی دبی وزنه 296 کیلوگرمی را در فوریه 2016 در امارات متحده عربی ثبت نمود و انتظار می‌رفت بتواند وزنه 300 کیلوگرمی را پس از سال‌ها ارتقا رکورد به نام خود ثبت نماید.


در بازی‌های ریو 2016 وی با ثبت رکورد 310 کیلوگرم در گروه وزنی 107+ کیلوگرم یک رکورد جدید از خود باقی گذاشت و برای دومین مرتبه مدال طلای بازی‌های پارالمپیک را تصاحب نمود.


در بازی‌های پارا آسیایی 2018 سیامند در گروه وزنی 107+ کیلوگرم وزنه 295 کیلوگرم را به نام خود ثبت نمود. در همان سال وی به‌آسانی در همان گروه وزنی در مسابقات قهرمانی آزاد کیتاکیوشو ژاپن عنوان قهرمانی مسابقات را به دست آورد.


پس از کسب مدال طلای مسابقات 2017 مکزیک، سیامند سومین عنوان قهرمانی جهانی خود را در آخرین حضور بین‌المللی خود در شهر نورسلطان در سال 2019 به دست آورد.


همراه با کسب افتخارات ورزشی، جایزه بهترین ورزشکار مرد سال 2017 پارالمپیک در شهر ابوظبی به وی اهدا شد و در ادامه در فهرست نامزدهای دریافت جایزه ورزشی لاریوس در بخش معلولین قرار گرفت.


وی خود را برای شرکت در بازی‌های پارالمپیک 2020 توکیو آماده می‌کرد، جایی که می‌خواست مجدداً رکورد جهانی پاراوزنه‌برداری را جابه‌جا نماید. لیکن با فوت وی همچنان سیامند با لبخند مهربانانه و پشتکارش به‌عنوان نمونه مثال‌زدنی امید، انسانیت، ایمان، عشق و دوستی در اذهان ما باقی خواهد ماند.


انتهای پیام/4048/4057/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب