دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
12 فروردين 1399 - 00:02
منبع نزدیک به حشدالشعبی در گفتگو با آنا:

ابوفدک بهترین گزینه برای جانشینی شهید «مهندس» بود/ لزوم گرفتن انتقام با حضور عامری

یک مقام نزدیک به حشدالشعبی با بیان اینکه انتخاب هادی العامری به عنوان جانشین موقت شهید ابومهدی المهندس با هدف گرفتن انتقام بود، گفت: وی در حال حاضر بهترین گزینه برای نایب رئیسی حشدالشعبی است.
کد خبر : 474581
495516Image1.jpg

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری آنا، حشدالشعبی (بسیج مردمی) عراق دو ماه پیش «ابوفدک المحمداوی»‌ را به‌عنوان نایب‌رئیس این تشکیلات به جای ابومهدی المهندس منصوب کرد. این انتصاب پس از آن انجام شد که  «مهندس» در حمله هوایی آمریکا در اطراف فرودگاه بین‌المللی بغداد در حالی که سردار سپهبد شهید قاسم سلیمانی، فرمانده سابق نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را همراهی می‌کرد، شهید شد.


بیشتر بخوانید:


نایب‌رئیس جدید حشدالشعبی کیست؟


جانشین شهید «ابومهدی المهندس» تعیین شد


گمانه‌زنی برای انتخاب نایب‌رئیس حشدالشعبی


محمداوی ملقب به «ابوفدک»، دبیرکل سابق گردان‌های حزب‌الله و عضو شورای گردان‌های حزب‌الله بعد از سال ۲۰۰۳ میلادی است. از ابوفدک به‌عنوان مسئول اصلی تأسیس‌ یگان‌های عملیات ویژه گردان‌های حزب‌الله یاد می‌شود. وی فردی بود که یگان‌های حملات موشکی حزب‌الله را بنیان نهاد، بر روند تولید موشک در داخل عراق نظارت داشت و فرماندهی جبهه مقاومت در بسیاری از درگیری‌های سوریه ازجمله آزادسازی «تل‌ شعیب»، «ملیحه»، «دوار الحجیرة» و «غوطه» را برعهده داشت.


ابوفدک المحمداوی


این فرمانده مقاومت عراق همچنین فرماندهی نظامی نیروهای عراقی را در آزادسازی شهرک‌های شیعه‌نشین نبل و الزهرا در حومه ادلب برعهده داشت. 


انتخاب محمداوی در حالی است که حشدالشعبی در دی ماه سال گذشته به طور موقت با جانشینی هادی العامری به جای شهید  «مهندس» به توافق دست یافته بود.


گزینه عامری برای گرفتن انتقام مطرح شد


«معتمد»، از منابع نزدیک به حشدالشعبی در گفتگو با خبرنگار حوزه غرب آسیا و محور مقاومت گروه  بین‌الملل خبرگزاری آنا گفت: امکان اینکه ابوحسن العامری بتواند به عنوان مسئول حشد انتخاب شود وجود نداشت، زیرا وی فردی سیاسی محسوب  می‌شود و قانون اساسی اجازه نمی دهد عامری بتواند هم‌زمان در دو سمت حضور داشته باشد. 


هادی العامری


وی افزود: هادی العامری یا باید در مجلس عراق حضور داشته باشد یا در نیروهای مسلح و امکان حضور هم‌زمان در دو سمت وجود ندارد. علاوه بر این، بعد از شهادت ابومهدی المهندس به این دلیل که بتوانند موضوع انتقام را به صورت جدی پیگیر شوند، ناگزیر شدند نام عامری را به عنوان نایب رئیس حشدالشعبی مطرح کنند. 


ابوفدک بهترین گزینه نایب رئیسی حشد بود


این شخصیت نزدیک به حشدالشعبی وابستگی عامری به سازمان بدر را عامل دیگری عنوان کرد که باعث شد حشدالشعبی به دنبال شخص دیگری برای جانشینی شهید «مهندس» باشد و گفت: عامری را با تشکیلات بدر می‌شناختند و امکان اینکه گروه‌های دیگر بتوانند با وی تعامل و همکاری داشته باشند، وجود نداشت. 


با توجه به اظهارات مقام‌های حشدالشعبی و جایگاه و شخصیت هادی العامری می‌توان گفت که در بازه زمانی کنونی ابوفدک بهترین انتخاب بود. این در حالی است که به تدریج با گرویدن عامری به حشدالشعبی این احتمال وجود داشت که مخالفت‌ها با حضور وی افزایش یابد. 


مقام ها و کارشناسان عراقی معتقدند که با توجه به اوضاع کنونی و لزوم مقابله عراق با گروه تروریستی داعش حضور هادی العامری در مجلس یا کابینه عراق بهترین گزینه است.


انتهای پیام/4104/4033/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب