سالانه 3 هزار ایرانی بهدلیل سوختگی فوت میکنند/ در تأمین پانسمانهای سوختگی به کشورهای خارجی وابسته هستیم
محمدجواد فاطمی در گفتگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه اجتماعی خبرگزاری آنا بیماری سوختگی را بیماری گرانی دانست که متأسفانه بیشتر در بین فقرا رخ میدهد و با بیان اینکه بهترین راه برای جلوگیری از سوختگی اقدامات پیشگیرانه و استانداردسازی است، اظهار کرد: متأسفانه افرادی که جزو فقرا محسوب میشوند بهدلیل عدم رعایت مسائل ایمنی بیشتر در معرض سوختگی هستند. درحال حاضر کشور ما جزو کشورهایی محسوب میشود که آمار سوختگی در آن بالاست، بهطوری که آمار مرگ و میر ناشی از سوختگی در کشور ما بیش از 2 برابر متوسط جهانی است.
وی ادامه داد: ما باید به سمت استانداردسازی وسایل گرمایشی برویم تا آمار سوختگی در کشور کاهش پیدا کند. درحال حاضر آمار سوختگی با وسایل الکتریکی در کشور افزایش یافته است، بهطوری که این نوع سوختگی سالانه موجب معلولیت بیش از یک هزار نفر در ایران میشود.
رئیس هیئت مدیره انجمن حمایت از بیماران سوختگی با اشاره به اینکه هزینه درمان سوختگی بسیار بالاست، گفت: درمان هر درصد از سوختگی بین 5 تا 10 میلیون تومان هزینه دارد، لذا بهترین راه برای اینکه دچار این بیماری نشویم، پیشگیری و استانداردسازی وسایل برقی است.
فاطمی با اشاره به اینکه سالانه در کشور حدود 3 هزار نفر بهدلیل سوختگی جان خود را از دست میدهند، اظهار کرد: همچنین سالانه 30 هزار نفر در بیمارستانهای کشور بهدلیل سوختگی بستری میشوند، اما ما در حوزه تختهای سوختگی با کمبود مواجه هستیم.
وی در پاسخ به این سوال که آیا تحریم در حوزه پانسمانهای سوختگی تأثیر گذاشته است یا خیر؟ اظهار کرد: در این حوزه وابسته به کشورهای خارجی هستیم و تحریمها مشکلاتی را برای بیماران سوختگی بهوجود آورده است، اما شرکتهای داخلی به تازگی به تولید انبوه پانسمانهای با کیفیت بالا ورود کردند و امیدواریم این موضوع نیز حل شود.
انتهای پیام/4110/
انتهای پیام/