روزانه ۸ هزار کاربر آنلاین در سامانه پایش آزاد حضور دارند
به گزارش خبرنگار حوزه پایش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، محمد علیاکبری در نشست شورای برنامهریزی آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی که در سازمان مرکزی این دانشگاه برگزار شد، اظهار کرد: در حوزههای ذوب آهن، چرم، نساجی، کشاورزی و... در پایش آزاد کارهای خوبی صورت گرفته است.
وی با اشاره به اینکه تعداد پایاننامههای دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی ۱۰ برابر یکی از دانشگاههای مادر کشور ارائه میشود، افزود: بر اساس اولویتهای دانشگاه آزاد اسلامی این دانشگاه مأموریتگرا شده است.
رئیس دبیرخانه پایش آزاد دانشگاه آزاد اسلامی با تأکید بر ایجاد نظم در پژوهشهای دانشگاه گفت: آغاز و چرایی پژوهش و زمان پایان آن باید مشخص باشد. از همین رو در دانشگاه آزاد اسلامی الگویی ارائه شده است.
علیاکبری با بیان اینکه ۹۰ درصد راهبرد ۵ سند دانشگاه اسلامی در دانشگاه آزاد اسلامی اجرا شده است. طی سه ماه اخیر پایش آزاد در دانشگاه آزاد اسلامی به اجرایی درآمده است که نواقص آن شناسایی و برطرف شده است. پایش آزاد در سامانه پژوهش یار قرار خواهد گرفت و دیگر پایش آزاد به صورت مستقل نخواهد بود.
وی ادامه داد: ۱۸ برنامه علمی از جمله کشاورزی، نفت، دریا، سلامت دهان و دندان و... انجام شده است. ۶ برنامه علمی دیگر نیز آماده است که بهزودی اجرا خواهد شد.
رئیس دبیرخانه پایش آزاد دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به ایجاد ۱۵ هزار زمینه پژوهشی در دانشگاه آزاد اسلامی، خاطرنشان کرد: این زمینههای پژوهشی در راستای تز رساله، مقاله و پژوهشهای دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی است.
علیاکبری با اشاره به اینکه پتانسیل ارائه برنامه علمی در زمینههای دامپزشکی و دامپروری نیز در دانشگاه آزاد اسلامی وجود دارد، بیان کرد: این دانشگاه توانایی این را دارد که سازمان حل مسئله در هر منظر باشد.
وی از شکلگیری شبکه انسانی در دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد و تصریح کرد: در این دانشگاه علایق و استعدادهای افراد (استاد یا دانشجو) را در سراسر کشور شناخته شده است و میتوان پژوهشهای انجام شده توسط آنها را مورد ارزیابی قرار داد. این شبکه انسانی در دانشگاه آزاد اسلامی هدفمند خواهد بود.
رئیس دبیرخانه پایش آزاد دانشگاه آزاد اسلامی عنوان کرد: روزانه ۸ هزار کاربر آنلاین در سامانه پایش آزاد حضور دارند و میتوان گفت هیچ وزارتخانهای به این تعداد کاربر آنلاین ندارد.
علیاکبری با اشاره به استقبال دانشگاهیان از پایش آزاد گفت: تا اکنون بیش از ۵۴ هزار پروپوزال در مقطع کارشناسی ارشد در پایش آزاد ثبت شده است و ۶۲ هزار پروپوزال در همین مقطع نیز درخواست شده است.
وی افزود: اصلیترین مشکل پایش آزاد نداشتن دیتاهای پایه است که همین امر منجر به طولانی شدن زمان اجرای این برنامه شده بود.
رئیس دبیرخانه پایش آزاد دانشگاه آزاد اسلامی کمتر از ۱۰ ماه است که پایش آزاد در دانشگاه آزاد اسلامی راهاندازی شده است. از سال آینده این دانشگاه خروجیهای این برنامه را مشاهده خواهد کرد.
در ادامه این نشست محمدرضا اردکانی مجری طرح بازمهندسی نظام آموزشی، پژوهشی و خدمات فناوری علوم کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: تعداد بالای پایاننامههای دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی نشان دهنده اهمیت نظام پایش آزاد است.
انتهای پیام/۴۰۸۴/پ
انتهای پیام/