دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
23 بهمن 1398 - 00:05
آنا بررسی می‌کند؛

روش صحیح مبارزه نکردن با ورزشکاران رژیم صهیونیستی/ کاهش تنش‌ها و جلوگیری از بروز حساسیت

ورزش ایران برای آنکه در المپیک 2020 توکیو با مشکل مبارزه نکردن با ورزشکاران رژیم صهیونیستی مواجه نشود باید روش مناسبی را انتخاب کند.
کد خبر : 470685
2020_Olympics_img.jpg

به گزارش خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری آنا، ورزش ایران همواره در مسیر بین‌المللی به دلیل عدم رویارویی با نمایندگان رژیم صهیونیستی در معرض تهدید قرار داشته است و این بار در المپیک 2020 توکیو با وجود لابی سنگین صهیونیستی در ورزش دنیا، ورزشکاران مدال‌آور کشورمان را با چالش‌هایی مواجه کرده است.


موضع مشترک الجزایر با ایران


یک منبع آگاه به خبرنگار ورزشی آنا گفت: یکی از مواردی که باعث شده رژیم غاصب صهیونیستی برای بازی‌های المپیک 2020 توکیو به دنبال ضربه زدن به ورزش ایران باشد این است که ما در سال‌های اخیر خیلی روی این موضوع مانور دادیم. ورزشکاران الجزایر نیز همانند ایران حق مسابقه دادن با نمایندگان رژیم صهیونیستی را ندارند. به عنوان مثال در مسابقات قهرمانی جهان در بخش بانوان، دو جودوکار الجزایری در قرعه‌کشی به حریفان اسرائیلی خوردند اما در وزن‌کشی شرکت نکردند تا از جدول مسابقات حذف شوند ولی هیچ‌وقت روی این موضوع مانور نمی‌دهند و سکوت می‌کنند.


ما در ایران به شدت بر روی مبارزه نکردن با حریفان اسرائیلی مانور می‌دهیم. زمانی که نماینده ایران در بازی‌های المپیک 2004 آتن در جلسه دفاع از علت غیبت آرش میراسماعیلی شرکت کرد، انتظار داشت ادله‌ای که می‌آورد کاملاً قابل قبول باشد و جوابی برای آن‌ها وجود نداشته باشد اما فردی به نام میشل بروس که یکی از اعضای کمیته بین‌المللی المپیک بود، 100 صفحه پرینت مطبوعات ایران را در اختیار داشت که به مبارزه نکردن میراسماعیلی تبریک گفته بودند و روی این قضیه مانور داده بودند. بنابراین عملکرد رسانه ای ما به دقت از سوی مسئولان المپیک رصد می‌شود.


توجه زیاد به ورزش‌های غیرالمپیکی


وقتی ما حساسیت زیادی روی مبارزه نکردن با حریفان اسرائیلی داریم و روی این موضوع مانور زیادی می‌دهیم، دشمنان از این موضوع بهره می‌برند. یکی از اشتباهاتی که انجام می‌دهیم، برخی ورزش‌های غیرالمپیکی که خیلی اهمیتی ندارد، بیش از اندازه مورد توجه قرار می‌گیرند. مثلاً در شطرنج زیاد از حد در حال بحث و پرداختن به این موضوع هستیم. ما باید برنامه‌ریزی‌هایی که انجام می‌دهیم، بر روی ورزش‌های مدال‌آور باشد و روی دیگر ورزش‌ها خیلی مانور ندهیم. بهتر است آهسته و بدون واکنش چندانی کارمان را جلو ببریم تا بهانه به دست حریفان ندهیم.


جلوگیری از توطئه علیه کشور


ما روی مبارزه نکردن با حریفان اسرائیلی خیلی مانور زیادی داریم که طبیعتا دشمنان سعی می کنند از این موضوع بهره ببرند. لذا باید درست عمل کنیم. نمونه این اتفاق برای سعید ملایی رخ داد. گزارش مکتوب به فدراسیون جودو نوشته شد که ملایی در برخی مسابقات جهانی که اهمیت زیادی ندارد، شرکت نکند اما به این موضوع توجهی نشد. اگر اعتقاد داریم که دشمن برای ما توطئه چیده است چرا با شرکت در مسابقات به پیشرفت توطئه کمک کردیم؟ این موضوع حساسیت جهانی ایجاد کرده و بعد از آن هم می‌توانستیم برای حل مسئله ملایی در قالب دیپلماتیک عمل کنیم ولی ترجیح دادیم به دادگاه بین‌المللی حکمیت ورزش (CAS)‌ شکایت کنیم. شکایتی که از رئیس فدراسیون جهانی جودو کردیم باعث شد تا این موضوع در دنیا مهم شود.


این منبع آگاه در ادامه صحبت‌هایش به خبرنگار ورزشی آنا اظهار کرد: وقتی مسعود سلطانی‌فر و رضا صالحی امیری به عنوان وزیر ورزش و جوانان و رئیس کمیته ملی المپیک در لوزان سوئیس به دیدار توماس باخ رئیس کمیته بین‌المللی المپیک می‌روند و ذهن او را نسبت به مسئله مبارزه حریفان ایرانی و اسرائیلی آگاه می‌کنند، قطعاً به ضرر ما می‌شود. باخ فقط برای آنکه نشان دهد تعاملی که رئیس فدراسیون جهانی جودو دارد را از دست نمی‌دهد با رهام صبا و ورزشکاران آمریکایی و اسرائیلی در پیست اسکی عکس یادگاری می‌گیرد و سپس نامه‌ای را مطرح و ادعا می‌کند که در آن نفرات اول ورزش ایران تضمین داده‌اند که ما برخلاف منشور المپیک عمل نمی‌کنیم! یعنی به رژیم صهیونیستی اجازه می‌دهیم که برای ما تصمیمات مطابق با سلیقه‌‌اش بگیرد.


عکس توماس باخ رئیس کمیته بین‌المللی المپیک با رهام صبا و ورزشکاران آمریکایی و اسرائیلی


این منبع آگاه تأکید کرد: حساسیت‌ها از قبل وجود داشته و مسلماً ورزشکاران ما با نمایندگان رژیم صهیونیستی مسابقه نمی‌دهند ولی ما برای آنکه بخواهیم در عرصه جهانی بمانیم دو راه پیش رو داریم. اول اینکه از شرکت کردن در رویدادهایی که قطعاً منجر به رویارویی با رژیم صهیونیستی است صرفنظر کنیم یا اینکه راه دوم را انتخاب کنیم و مسئله مسابقه ندادن با ورزشکاران رژیم صهیونیستی را طوری مدیریت کنیم که آن‌ها حساس نباشند تا علیه ما جبهه بگیرند. وقتی در برنامه تلویزیونی آرش میراسماعیلی رئیس فدراسیون جودو علیه «ماریوس ویزر» رئیس فدراسیون جهانی جودو صحبت می‌کند، مسلماً او بی‌کار نمی‌نشیند و تلاش می‌کند تا در مقابل ایران اقدامات لازم را انجام دهد.


وی خاطرنشان کرد: ما باید تنش‌زدایی کنیم و حساسیت‌ها را نسبت به مسابقه ندادن با حریفان اسرائیلی کم کنیم. اولویت را بر حمایت از رشته‌های مدال‌آور قرار دهیم و نگذاریم اشتباهات دیپلماتیک صورت پذیرد. وقتی نامه صالحی امیری و سلطانی‌فر به باخ رئیس کمیته بین‌المللی المپیک منتشر شد، اثر بدی در کشورهای عربی داشت چون آن‌ها اعلام کردند ایران مقابل رژیم صهیونیستی کوتاه آمده است. نباید کاری کنیم که آب به آسیاب رقیبانی بریزیم که سالیان زیادی است مترصد شکست خوردن ما هستند.


انتهای پیام/4048/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب