رفاقت را جایگزین حسادت در ژیمناستیک کنیم/ راه دراز طلسم المپیک شکستنی است
به گزارش خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری آنا، تلاش فدراسیون ژیمناستیک که با مساعدت کمیته ملی المپیک و وزارت امور خارجه همراه بود به صدور ویزای اعضای تیم ملی ژیمناستیک ایران برای حضور در رقابتهای انتخابی المپیک 2020 توکیو در ملبورن استرالیا انجامید.
حالا سعیدرضا کیخا و عبدالله جامعی در رشته خرک و مهدی احمدکهنی در رشته دارحلقه فرصت آن را دارند تا با هدایت محمدرضا خیرخواه در مسابقات انتخابی المپیک به رقابت با حریفان بپردازند و بیش از هر زمان دیگری به سهمیه المپیک 2020 توکیو نزدیک شوند. در میان نمایندگان ایران کیخا شرایط بهتری نسبت به جامعی و احمدکهنی برای کسب سهمیه دارد و البته که دو نماینده دیگر ایران نیز حداکثر تلاش خود را خواهند کرد تا مسافر ژاپن شوند.
در این خلال اتفاق عجیبی که رخ داده این است که عده زیادی از افرادی که خود را از اهالی ورزش ژیمناستیک میدانند در زمانی که اعلام شده بود ویزای مسافرت به ملبورن صادر نشده بود و دولت استرالیا راه حضور نمایندگان ایران را گرفته است در فضای مجازی از این اتفاق ابراز ناراحتی نمیکردند و قصد داشتند تا مسئولان فدراسیون را مقصر قلمداد کنند.
با صدور ویزای اعضای تیم ملی ژیمناستیک به استرالیا حالا شاهد آن هستیم که رویکردها عوض شده و در فضای مجازی نوشته میشود که در صورت رسیدن کیخا به سهمیه المپیک، این موفقیت به خاطر زحمات مدیران فدراسیونهای قبلی بوده است و عوامل سالهای اخیر ژیمناستیک نقشی در نزدیک شدن کیخا به سهمیه المپیک نداشتهاند.
ژیمناستیک ایران در المپیک 1964 توکیو دو نماینده داشت که حضور آنها نیازی به کسب سهمیه نداشت و پس از آن دیگر نمایندهای از ایران موفق به حضور در المپیک نشده است. حالا که طلسم ورود به المپیک پس از 56 سال در حال شکسته شدن است نباید حسادتها مانع حضور نمایندگان ایران در المپیک 2020 توکیو شود. بدون تردید در موفقیت ژیمناستیک تمامی عوامل دخیل هستند و هیچیک از مدیران فدراسیون نزدیکی به شکستن طلسم صعود به المپیک را به خودش اختصاص نداده است. همدلی موجب میشود تا علاوه بر کیخا، جامعی و احمدکهنی نیز مسافر ژاپن شوند و حضور ایران با 3 نماینده در توکیو نشان از پیشرفت ژیمناستیک دارد که به تمام آحاد جامعه ژیمناستیک تعلق دارد.
انتهای پیام/4048/
انتهای پیام/