دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
13 بهمن 1398 - 14:04
آنا بررسی می‌کند؛

عملیات‌های شناسایی و پیش‌بینی شرایط در میدان جنگ به کمک هوش مصنوعی

هوش مصنوعی در حوزه نظامی کاربردهای مختلفی دارد، و در جدید‌ترین آنها می‌تواند به عملیات‌های شناسایی و پیش‌بینی شرایط به ارتش‌ها کمک کند.
کد خبر : 469517
unnamed.jpg

به گزارش خبرنگار حوزه علم، فناوری و دانش‌بنیان گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از تک‌اورگ، هوش مصنوعی کاربردهای بسیاری در صنعت، علم و فناوری دارد. با این حال، در آینده لیست کاربردهای هوش مصنوعی در جهان نظامی با افزایش همراه خواهد بود. در حقیقت، ارتش آمریكا پیش از این "کمک به تشخیص تهدید" (Aided Threat Recognition) را از برنامه شرکت‌های تلفن‌همراه و سنسورهای مستقل آغاز كرده، كه هدف آن معرفی هوش مصنوعی به منظور شناسایی و پیش‌بینی است.


فهمیدن اینکه دشمن شما کجاست و چگونه حرکت می‌کند بسیار مهم است. فقط با دانستن چگونگی چیدمان قسمت‌های مختلف نیروهای دشمن، می‌توانید اقدامات خود را برنامه‌ریزی کرده و مطمئن شوید که سربازان خود به‌درستی مجهز شده‌اند. مأموریت‌های شناسایی بسیار مهم هستند و ارتش ایالات متحده طیف گسترده‌ای از ابزارها را برای ثبت هرگونه حرکت نیروهای دشمن در اختیار دارد. با این حال، روش‌های فعلی می‌تواند توسط هوش‌مصنوعی بهبود یابد.



برنامه ATR-MCAS قصد دارد هوشمندیِ بیشتری را برای شناسایی به شما معرفی کند. در ابتدا، گروهی از روبات‌های نوردی و پرنده برای بررسی طرف دیگر میدان جنگ راه‌اندازی می‌شوند. این سیستم انواع مختلفی از سلاح‌ها و واحدها را تشخیص می‌دهد ازجمله تانک‌ها، توپخانه‌ها، پیاده نظام‌ها و غیره. مهم‌تر از همه، این سیستم حرکت آنها را نیز تشخیص می‌دهد. همچنین این سیستم یک نقشه با جزئیات کامل را ایجاد می‌کند که به سربازان کمک می‌کند تا از درگیری‌های غیرقابل برنامه‌ریزی جلوگیری کنند. آنها می‌توانند واحدهای خود را مطابق آنچه نیروهای مخالف انجام می‌دهند، آرایش نظامی دهند. این امر همچنین به آنها در انجام مأموریت‌های پشتیبانی کمک می‌کند.


با این حال، هدف واقعی ATR-MCAS فراتر می‌رود و امکان پیش‌بینی‌ها را ارائه می‌دهد. این سیستم مناطقی که از نظر تهدید بالقوه مهم‌تر به‌نظر‌می‌رسد را طبقه‌بندی می‌کند. حرکت دشمن، اندازه نیروها و موقعیت نیروهای خودی را در نظر می‌گیرد. برای نمونه، 6 تانک در حال عقب‌نشینی سطح تهدید کم‌تری نسبت به 4تانک در حال پیشروی دریافت می‌کند. این کار اکنون نیز انجام می‌شود، اما پیش‌بینی پیشرفت نیروهای دشمن با دقت کافی دشوار است. برنامه ATR-MCAS به ابزاری تاکتیکی تبدیل خواهد شد که به سربازان کمک می‌کند تا از غافل‌گیرشدن جلوگیری کنند.


تبدیل برنامه ATR-MCAS به یک سیستم آماده جنگی قطعاً زمان خواهد برد و همچنان هرگز جای یک افسر اطلاعات انسانی در یک گردان ارتش را نمی‌گیرد. این فقط یک ابزار است و امید است چیزی باشد که بتواند اثربخشی تصمیم‌گیری را در میدان نبرد بهبود بخشد.


انتهای پیام/4112/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب