انتظار مردم از کشتی کسب مدال در المپیک است/ فرنگیکاران در جام تختی محک جدی نخوردند
به گزارش خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری آنا، چهلمین دوره رقابتهای بینالمللی کشتی فرنگی جام تختی در شیراز با قهرمانی قاطع ایران به پایان رسید. کشتیگیران کشورمان توانستند با کسب 250 امتیاز در رده نخست بایستند و پس از ایران، ارمنستان و تاجیکستان با 55 و 12 امتیاز دوم و سوم شدند. فاصله نزدیک به 200 امتیازی تیمهای اول و دوم باعث شد تا انتقادات زیادی به حضور تیمهای شرکتکننده در رقابتهای جام تختی وارد شود.
علی اشکانی در خصوص رقابتهای کشتی فرنگی جام تختی به خبرنگار ورزشی آنا اظهار کرد: برگزار کردن مسابقات در سالن دستغیب شیراز عزمی جدی میخواست که خوشبختانه با همت مسئولان برگزار شد اما بحث فنی در این رقابتها بسیار مهم است چراکه در کمتر دورهای دیده بودیم به لحاظ کیفی و کمّی رقابتهای کشتی فرنگی جام تختی اینقدر ضعیف باشد.
وی ادامه داد: تنها 19 کشتیگیر خارجی از پنج کشور به ایران آمده بودند که هیچکدام از آنها هم فرنگی کاران شاخصی نبودند. این موضوع باعث شد تا کشتیگیران ایرانی محک جدی نخورند و برای بسیاری از کشتیگیران که میتوانستند در این رقابتها با ایستادن در برابر حریفی از خارج، میدانی بینالمللی را تجربه کنند، اتفاقی رخ نداد. البته میشد پیشبینی کرد که استقبال کشورهای خارجی کم باشد چراکه رقابتهای جام جهانی کشتی فرنگی در ماه گذشته نیز در ایران برگزار نشد و دلیل آن بازتاب و انعکاس اخبار منفی بود که در خصوص شرایط ایران از سوی اتحادیه جهانی کشتی ایجاد شده بود.
سرمربی پیشین تیم ملی کشتی فرنگی خاطرنشان کرد: یکی از اتفاقات خوبی که در رقابتهای جام تختی حس کردم این بود که چرخه رشد در میان فرنگی کاران ایران بهخوبی انجام شده است و کشتیگیران زیادی موفق شدند از نوجوانی به جوانی برسند و حالا در آستانه ورود به سطح بزرگسالان هستند. بدون تردید این کشتیگیران میتوانند تا هشت سال آینده شرایط خوبی برای تیم ملی ایجاد کنند.
وی افزود: کشتیگیرانی چون پویا ناصرپور، مهدی محسننژاد، میثم دلخانی، علیاکبر یوسفی، پویا دادمرز، محمدهادی ساروی، امین کاویانینژاد و محمدرضا گرایی نشان دادند که در شرایط نسبتاً خوبی قرار دارند. بعد از المپیک 2016 ریودوژانیرو که شاهد خداحافظی قهرمان کشتی ایران بودیم، در سالهای 2017 و 2018 نمایندگان خاصی در رقابتهای بینالمللی نداشتیم ولی در جام تختی شاهد شکوفایی استعدادها بودیم و حالا میتوانیم به فرنگی کاران زیادی برای کسب موفقیت در مسابقات پیش رو امیدوار باشیم.
اشکانی با اشاره به این موضوع که مردم توقع زیادی از ورزش کشتی در المپیک 2020 توکیو دارند، خطاب به سرمربیان تیمهای ملی کشتی فرنگی و آزاد عنوان کرد: کشتی ایران دارای قدمت و پشتوانه زیادی است. مردم حق دارند که از کشتی توقع کسب مدال در المپیک را داشته باشند. در برخی رشتهها هدف ما حضور در المپیک و کسب تجربه است اما مدالهای کشتی بهخصوص از نوع طلا میتواند جایگاه کاروان ورزشی ایران در المپیک را ارتقا دهد.
وی افزود: به نظرم محمد بنا و غلامرضا محمدی سرمربیان تیمهای ملی کشتی فرنگی و آزاد، نباید در مصاحبههای خود قول کسب مدال را ندهند بلکه باید با اطمینان و قدرت از کسب مدال صحبت کنند. اگر گام بلندی بهسوی کسب مدال برداشته نشود و در صحبتهای سرمربیان این موارد بیان نشود، برخی تلقی میکنند که فرار از مسئولیت و شانه خالی کردن در حال شکلگیری است در حالی که من میدانم تمامی اعضای کادر فنی تیمهای ملی کشتی و یکایک کشتیگیران آمادگی لازم را دارند تا بهترین نتیجه را در المپیک 2020 توکیو کسب کنند.
انتهای پیام/4048/
انتهای پیام/