دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
اولیایی در گفتگو با آنا:

مدیران بدون تخصص به حیثیت ورزش ایران لطمه می‌زنند/ کارمندان خارجی ما به کارفرما تبدیل شده‌اند

مدیرعامل پیشین استقلال گفت: استفاده از مدیران بدون تخصص موجب شده تا کارمندان خارجی فوتبال ما به کارفرما تبدیل شوند و این موضوع به حیثیت ورزش ایران لطمه می‌زند.
کد خبر : 466194
کالدرون استراماچونی.jpg

به گزارش خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری آنا، گابریل کالدرون در گفتگویی که با یکی از رسانه‌های خارجی داشته، اعلام کرده بزرگ‌ترین تصمیم اشتباهش در مربیگری، قبول مسئولیت در تیم پرسپولیس ایران بوده است. این موضوع توسط آندره‌آ استراماچونی سرمربی سابق استقلال به‌صورت تلویحی بیان شده بود. مارک ویلموتس سرمربی پیشین تیم ملی فوتبال هم در شکایتی که از فدراسیون فوتبال به فیفا کرده، اعلام داشته دو بند در قراردادی که با فدراسیون ایران وجود دارد و در پیش‌قراردادی که در بلژیک به وی نشان داده شده، وجود نداشته است.


سید کاظم اولیایی در خصوص صحبت‌های سرمربیان خارجی تیم ملی فوتبال و سرخابی‌ها به خبرنگار ورزشی آنا اظهار کرد: متأسفانه ما اشتباهاتی داریم که لطمه حیثیتی به فوتبال ایران زده است. کسانی که باید کارمند ما باشند، به خاطر اشتباهاتی که می‌کنیم به کارفرما تبدیل می‌شوند. ما باید این موضوع را بپذیریم که نزدیک به 80 سال پیش به عضویت فیفا درآمده‌ایم و باید در چارچوب این سازمان بین‌المللی ورزش فوتبال کار کنیم. اگر استانداردهای فدراسیون جهانی فوتبال را اجرا نکنیم، باید خسارت بدهیم.


وی ادامه داد: استفاده از مدیران بدون تخصص باعث می‌شود که مربیانی چون مارک ویلموتس، آندره‌آ استراماچونی و گابریل کالدرون علیه ما حرف‌هایی بزنند که به شأن ایران لطمه می‌خورد. تاریخ و تمدن و فرهنگ ما بسیار بالاتر از آن است که چنین مربیانی به خود اجازه دهند حرف‌هایی بزنند که برازنده ایران اسلامی نیست. باید کارها طبق استانداردهای مشخص شده انجام شود و بپذیریم که توانایی آن را نداریم مسائل را با دانش داخلی خودمان رفع‌ورجوع کنیم.


مدیرعامل پیشین استقلال خاطرنشان کرد: در مرحله اول رفع مشکلات و در رأس امور، مجلس شورای اسلامی قرار دارد. من نمایندگان مجلس در سال‌های اخیر را مقصر می‌دانم چراکه در سال 89 طرح جامع باشگاه‌داری با نظر 40 نفر از نمایندگان مردم به صحن علنی مجلس رفت؛ اما در مرحله تصویب به توفیقی دست پیدا نکرد تا ما با خلأ قانونی مواجه شویم. متأسفانه باشگاه‌های ما با قانونی اداره می‌شوند که متعلق به 63 سال پیش است.


وی افزود: وقتی نمایندگان کمیسیون ورزش مجلس در اظهارنظرهای خود در خصوص باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس مصوباتی را ارائه می‌کنند که با یکدیگر تناقض دارد، مسلماً در بسیاری امور به نتیجه خوبی نمی‌رسیم. به‌عنوان مثال در بحث خصوصی‌سازی باشگاه‌ها به‌صورت مستقل برای باشگاه‌های سرخابی تصمیماتی گرفته شد اما قانون‌هایی که به تصویب رسید، ظرفیت اجرایی ندارد.


اولیایی تأکید کرد: این موضوع برای ما خیلی بد است که هم پول مربیان خارجی را بدهیم، هم منت آن‌ها را بکشیم و در نهایت هم آن‌ها علیه ما حرف‌های ناشایست بزنند. در تمام دنیا هسته اولیه ورزش‌ها، باشگاه‌ها هستند ولی در ایران، ورزش‌ها توسط فدراسیون‌ها اداره می‌شوند و برای همین، تیم‌ها گلخانه‌ای به مسابقات بین‌المللی اعزام می‌شوند و نتایج مقبولی در مجموع به دست نمی‌آید.


وی خاطرنشان کرد: ما باید طرح جامع ورزش کشور را ارزیابی کنیم. تقسیم ورزش‌ها مشخص است. ما ورزش‌های همگانی، قهرمانی و آماتور و حرفه‌ای داریم که به ترتیب باید محور ورزش‌های همگانی و قهرمانی، فدراسیون‌ها و محور ورزش‌های آماتور و حرفه‌ای، باشگاه‌ها باشند. عوامل اجرایی در ورزش باید به‌خوبی عمل کنند تا ما دچار مشکلاتی نشویم که به شأن و منزلت ورزش ایران لطمه بخورد.


انتهای پیام/4048/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب