دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
25 دی 1398 - 07:00
دانستنی‌های پزشکی/ 42

با زنبوردرمانی در ویکی آنا آشنا شوید

زنبور‌درمانی یک روش درمانی مکمل است که از محصولاتی که مستقیماً از زنبور عسل به‌دست آمده تهیه شده و می‌تواند در درمان بیماری‌هایی همچون آلزایمر و پارکینسون مؤثر باشد.
کد خبر : 465924
apiterapiya-chto-eto-takoe-620x330.jpg

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه اجتماعی خبرگزاری آنا healthline،  زنبور‌درمانی یک روش درمانی مکمل است که از محصولاتی تهیه می‌شود که مستقیماً از زنبور عسل به‌دست آمده که شامل زهر زنبور، نیش زنبور، موم و خود عسل است.


این روش درمانی برای درمان بیماری‌ها، نشانه‌های بیماری و همچنین درد ناشی از صدمات حاد و مزمن مورد استفاده قرار می‌گیرد.


برخی از بیماری‌هایی که به‌وسیله زنبوردرمانی تحت درمان قرار می‌گیرند عبارتند از: انواع التهابات مزمن، آرتروز، عفونت و زونا.


انواع زخم، درد، سوزش و گرفتگی عضلات از جمله صدماتی است که به‌واسطه زنبوردرمانی قابل بهبود است.


یکی از مهم‌ترین موارد مورد استفاده از زنبوردرمانی به‌عنوان درمان مکمل در بیماری‌هایی است که به سیستم عصبی و ایمنی گره خورده است که از آن جمله می‌توان به پارکینسون، آلزایمر و لوپوس (از انواع بیماری‌های خود ایمنی است که در آن سیستم دفاعی بدن، علیه ارگان‌ها و بافت‌های پیوندی خودی عمل کرده و به‌آن‌ها آسیب می‌رساند) اشاره کرد.


نکته جالب توجه این‌که عسل محلی یکی از مهم‌ترین درمان‌ها برای آلرژی است.


این روش درمانی از روش‌های مختلف همچون خوراکی، موضعی و یا تزریقی مورد استفاده قرار می‌گیرد.


آیا زنبوردرمانی دارای عوارض جانبی است؟


در صورت وجود حساسیت افراد به عسل هر نوع از شیوه‌های زنبور‌درمانی می‌تواند خطرناک باشد که برخی از این عوارض منفی ناشی از حساسیت به عسل می‌توان به سردرد، انقباضات رحمی، زردی پوست و دردهای شدید در قسمت‌های مختلف بدن و... اشاره کرد.


منبع اصلی


انتهای پیام/4105/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب