دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
سپهرزاد در گفتگو با آنا:

مدیران دوومیدانی سال‌هاست پشت موفقیت‌های حدادی پنهان شدند/ برخی به دنبال بازگشت کیهانی بودند

مربی دوومیدانی گفت: متأسفانه سال‌هاست که در فدراسیون دوومیدانی، مدیران خود را پشت موفقیت‌های حدادی پنهان کرده‌اند و نتوانستند با کار سیستماتیک ورزشکاری در حد و اندازه حدادی تربیت کنند.
کد خبر : 465251

هادی سپهرزاد در گفتگو با خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری آنا، درباره شرایط کنونی دوومیدانی و کسب سومین سهمیه المپیک از طریق رنکینگ جهانی گفت: شرایط حال حاضر دوومیدانی به ایرج عرب که به تازگی سرپرستی فدراسیون را برعهده گرفته است برنمی‌گردد بلکه سیاست‌های دوره گذشته فدراسیون دوومیدانی، شرایط را برای این رشته مادر سخت کرده است.


وی گفت: در حال حاضر دوومیدانی‌کاران ما احسان حدادی و حسن تفتیان سهمیه المپیک را کسب کرده‌اند و اگر مهدی پیرجهان که سال گذشته به واسطه رنکینگ مناسب در مسابقات جهانی شرکت کرد، بتواند دوباره رکوردهای خود را تکرار کند، امکان صعود به المپیک را دارد اما در مورد اینکه وضعیت دوومیدانی‌کاران به چه شکل است و در هفت ماه باقی مانده تا المپیک، آنها از شرایط خوبی برخوردار هستند یا خیر، اطلاع دقیقی ندارم. تا همین چند وقت اخیر قبل از اینکه معتمدی سرپرستی دبیری فدراسیون را برعهده بگیرد، با توجه به اینکه عرب خیلی به مسائل فنی دوومیدانی آگاه نبود، برخی افراد از این موضوع سوءاستفاده می‌کردند.


سپهرزاد تأکید کرد: اکنون برای رسیدن به سهمیه المپیک باید برنامه‌ریزی مدون صورت بگیرد اما اعضایی که در فدراسیون مشغول به کار هستند، همان کسانی هستند که ما با آنها قطع همکاری کرده‌ایم و مشخص است با این شرایط وضعیت دوومیدانی‌کاران خیلی در اولویت نیست. البته از زمانی که معتمدی روی کار آمده و سرپرست فدراسیون هم با مثبت‌اندیشی برنامه‌ها را پیگیری می‌کند، می‌توان کمی به شرایط امیدوار بود اما اگر قرار باشد که ملی‌پوشان بدون اردو و برنامه‌ریزی مدون برای المپیک حاضر شوند، کسب سهمیه تنها در حد شعار باقی می‌ماند.


وی گفت: زمانی که عرب سرپرستی فدراسیون دوومیدانی را برعهده گرفت، ذخیره مالی این فدراسیون صفر بود. به همین خاطر پول تدارکات مثل اردو، مسابقه و ساماندهی مربیان مقدور نبود و دوستانی هم که در رأس فدراسیون بودند، بیشتر کمک می‌کردند تا دوباره رئیس سابق به جایگاهش برگردد. در واقع دغدغه آنها دوومیدانی نبود و برای منافع خودشان تلاش می‌کردند. من امیدوارم روزی برسد که انگیزه و امید دوباره به دوومیدانی برگردد. زمانی که پاداش یک دوومیدانی‌کار که 9 ماه پیش در مسابقات آسیایی به مدال نقره رسیده، هنوز پرداخت نشده است و مربیانی که این ورزشکاران را تربیت می‌کنند، نه حقوقی می‌گیرند و نه پاداشی برای آنها مصوب می‌شود، نمی‌توان به آینده دوومیدانی امیدوار بود.


سپهرزاد همچنین در مورد انتخابات فدراسیون دوومیدانی گفت: شرایط ورزش کشور بسیار خاص است و من امیدوارم فردی اصلح، ریاست فدراسیون دوومیدانی را برعهده بگیرد. باید کسی روی کار بیاید که دلش برای منافع ملی بتپد. متأسفانه سال‌هاست که در فدراسیون دوومیدانی، مدیران خود را پشت موفقیت‌های حدادی پنهان کرده‌اند. با کار سیستماتیک تلاش نکردند که ورزشکاری در حد و اندازه حدادی تربیت کنند. در حال حاضر دوومیدانی 25 رشته دارد اما ایران فقط در چند مورد حرف برای گفتن دارد در حالی که باید حداقل 10 ورزشکار در ایران مطرح بودند.


انتهای پیام/4048/4057/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب