تدبیر رهبری همواره مدارا با تظاهرکنندگان بوده است / سیاست نشر اکاذیب رویترز علیه ایران و محور مقاومت
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری آنا، حمید بعیدی نژاد طی چند یادداشت توئیتری به گزارش اخیر بنگاه خبرپراکنی رویترز واکنش نشان داد و نوشت:
۱. برخی رسانهها بر اساس سیاستی قدیمی برای باورپذیر کردن یک دروغ، آن را خیلی بزرگ میسازند. خبر رویترز که کشتهشدگان حوادث اخیر را ۱۵۰۰ نفر اعلام و دستور صدور خشونتها را به رهبری نظام مستند کرد، از همین نمونه است. این درحالیکه است که تدبیر رهبری همواره مدارا با تظاهرکنندگان بوده است.
۲. حتی عفو بینالملل که به دنبال بالا بردن آمار غیر تأییدشده بوده، تعداد کشتهشدگان را حدود ۳۰۰ نفر دانسته است. چنانچه خبرنگاران رسانههای غربی هم توجه کردند، رویترز در خبر جعلی خود به نحو عجیبی به کشته شدن چند صد خانم در حوادث اشاره دارد درحالیکه حضور خانمها در تظاهرات پایین بوده است.
۳. اصولاً اینکه یک رسانه خارجی بدون داشتن خبرنگار و اطلاعات دستاول در محل، بتواند ادعای دستیابی به آماری از قربانیان حوادث اخیر در ایران داشته باشد محل سؤال است، بهویژه از سوی خبرگزاری رویترز که دفتر آن دقیقاً به دلیل همین سیاست جعل خبر و دروغپردازی چند سال پیش در ایران بسته شد.
۴. خبرگزاری رویترز که بخشی از کمپانی تامسون رویترز بوده و چندین سال پیش از سوی کمپانی اصل انگلیسی خود به یک شخصیت کانادایی صهیونیست فروخته شد و تحت حاکمیت کانادا در آمد، متأسفانه طی سالهای اخیر سیاستی بر اساس پیشداوری و دروغ را علیه ایران و جریان مقاومت در منطقه به اجرا در آورده است.
۵. هنوز زمان زیادی نمیگذرد که رویترز با اشاره به منبع جعلی خود، خبری دروغ در خصوص جلسه مقامات ارشد امنیتی ایران برای تصمیمگیری برای حمله به تأسیسات آرامکو را منتشر کرد، ادعایی که حتی سازمان ملل متحد اصل موضوع حمله توسط ایران را رد کرد. هرچند باعث توقف دروغپردازی رویترز نگردید.
۶. سیاست رویترز تبعیت از سیاستی است که مرداک، صاحب امپراطوری رسانهای صهیونیستی، سالها قبل رسماً آن را اعلام کرد که "رسانههای دارای مالکیت یهودی در جهان وظیفه حمایت از اسرائیل را دارند. جای تعجب نیست که اولویت اصلی امروز مالک کانادایی و صهیونیست رویترز از تورنتو، حمایت از اسرائیل است. "
۷. عجیب نیست که بلافاصله بعد از انتشار خبر رویترز که مورداشاره برایان هوک قرار گرفت، سازمان منافقین (MEK) با حمایت از همین خبر رویترز مبنی بر کشته شدن ۱۵۰۰ نفر در حوادث اخیر، خود را بهعنوان تنها نیروی مؤثر در ایران در مدیریت و هدایت تظاهرات و درگیریهای خیابانی سازمانیافته معرفی کرد.
۸. مقامات مسئول کشور اظهار داشتهاند که با پایان بررسیهای خود، آمار دقیق حوادث اخیر را که بسیار کمتر از تمامی آمار خارجی است، اعلام خواهند کرد. اما وظیفه حرفهای مؤسسات و رسانهها ایجاب میکند که تا اعلام این آمار رسمی، از خبرسازی و جعل اخبار غیرواقعی خودداری نمایند.
انتهای پیام/4106/
انتهای پیام/