دانشجویان در انجمنها و کانونهای علمی فرهنگی عضو شوند
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از اردبیل، دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل در طول فعالیت پرافتخار خود خاستگاه بسیاری از افراد موفق بوده است که در این دانشگاه بالیده و پرورش یافتند. افرادی هستند که بر مسندهای مهمی تکیه زده و خاطرات حضور در این واحد دانشگاهی را به شیرینی یاد میکنند، اکنون نیز در گوشه و کنار این دانشگاه، دانشجویان در حال فعالیتهای علمی هنری و فرهنگی هستند و چهبسا در سالهای نهچندان دور زمامدار امور مهمی خواهند شد.
شروین شعبانزاده که دی 98 از جرگه دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل خارج و وارد جامعه سربازان شد، ازجمله افرادی است که به گفته خود در دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل رشد یافته و با برگزاری بیش از ۱۲۰ برنامه مشوقی برای سایر دانشجویان بوده است.
فارغالتحصیل رشته علوم آزمایشگاهی از دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل متولد تالش بوده و در طول چهار سال تحصیل، برنامههای متعددی که اغلب آنها شاد و هنری بوده را اجرا کرده است.
وی در گفتگو با خبرنگار آنا در اردبیل درباره نحوه آغاز فعالیتهای خود در این دانشگاه میگوید: «سال ۹۴ با چهار نفر از دوستان، قدمهای اولیه تشکیل کانون بازیگران جوان دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل را برداشتیم و اکنون ۳۷۰ عضو داریم که ۶۰ نفر آنان کاملاً فعال هستند. به مرور سایر دانشگاهها نیز از این کار الگوبرداری کرده و کانونهایی با همین نام راهاندازی کردند که البته با آنها نیز در ارتباط هستیم.»
دانشآموخته دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل درباره حمایت این دانشگاه از فعالیتهای هنری عنوان میکند: «فعالیتهای من قبل از دانشگاه محدود به تالش بود؛ اما بستر مناسب دانشگاه، حمایت و تشویقهایی که در این محیط مقدس وجود داشت، باعث شد تا برنامههای بزرگی را در شهرها و دانشگاههای مختلف برگزار کنیم. فعالیتهایی که افتخارات زیادی را برای ما بهدنبال داشت، مانند ملاقات با دکتر ولایتی و از همه مهمتر ملاقات و حضور در برنامه دیدار با رهبر معظم انقلاب بود.»
دانشگاه بهترین فرصت برای شناخت تواناییهاست
شعبانزاده درباره فعالیتهای غیردرسی در دانشگاه بیان میکند: «دانشگاه تکهای از جامعه و بهترین فرصت برای شناخت تواناییهای خود است. جبران اشتباه در بیرون از دانشگاه بسیار سخت؛ اما در دانشگاه با توجه به محیط خوبی که وجود دارد، اشتباه قابل جبران و فرصت عالی برای تأمین زندگی است؛ بنابراین معتقدم نباید صرفاً به خاطر درس وارد دانشگاه شد.»
وی انگیزه خود از تداوم اجرای برنامههای هنری را چنین مطرح میکند: «هر اجرایی که بر روی صحنه انجام میشد و هر لبخندی که بر صورت تماشاگران مینشست به زندگی ما رنگ میداد و خستگی را از تن ما خارج میکرد. از طرفی باعث پیشرفت ما میشد؛ بنابراین خود را مدیون دانشجویان دانشگاه و مردم اردبیل دانسته و برای ادای دین و انجاموظیفه هم که شده برنامههای خود را ادامه میدادیم؛ البته ناگفته نماند که این فعالیتها درآمد هم داشت و تقریباً میتوانستیم شهریه خود را تأمین کنیم.»
دانشآموخته هنرمند دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل ادامه میدهد: «اکنون و پس از اجرای بیش از 120 برنامه افتخار میکنم که در این دانشگاه تحصیل کردهام؛ چراکه احساس میکنم روح من صیقل یافته و آماده ورود به جامعه هستم. به دانشجویان پیشنهاد میکنم با توجه به علاقه خود در انجمنها و کانونهای مختلف عضو شده و در کنار تحصیل با فعالیتهای علمی و هنری مسیر زندگی خود را پیدا کنند؛ وگرنه پس از فارغالتحصیلی پشیمان خواهند شد. حضور در کار گروهی اعتمادبهنفس را افزایش داده و خانواده هم متوجه آن خواهند شد و در صورت تداوم خیال آنها نیز راحت خواهد شد.»
انتهای پیام/4121/4062/
انتهای پیام/