دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
03 دی 1398 - 00:05
سرپرست دفتر حفظ و احیاء بناها و محوطه‌های تاریخی:

بارش‌های اخیر خوزستان به آثار باستانی خسارت جدی وارد کرد/ تأمین اعتبار برای جبران خسارت‌ها

سر پرست دفتر حفظ و احیاء بناها، بافت‌ها و محوطه‌های تاریخی با اشاره به خسارت‌هایی که سیل اخیر خوزستان به بناهای تاریخی وارد کرد، گفت: آب‌گرفتگی در سطح استان خوزستان آثار باستانی را به شدت تهدید می‌کند.
کد خبر : 451998
59-60-th4.jpg

به گزارش خبرنگار حوزه میراث فرهنگی گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، پس از بارندگی‌های شدیدی که هفته گذشته استان خوزستان را در بر گرفت و خسارت‌های بسیاری به تأسیسات و اماکن دولتی و عمومی وارد کرد، بیشتر نگرانی‌ها بابت متأثر شدن بافت‌ها و محوطه‌های تاریخی استان از این بارندگی و آبگرفتگی‌ها بود و همچنین خطری بود که آثار باستانی را تهدید می‌کرد.


در این میان در همان ساعات اولیه پس از وقوع بارندگی‌های شدید، اقدامات موثری صورت گرفت تا این اماکن کمتر مورد تهدید قرار گیرند، همچنین اعتباراتی در نظر گرفته شد تا رسیدگی به وضعیت اماکن تاریخی و بازسازی آثار تخریب‌شده سرعت گیرد.


در همین خصوص سید هادی احمدی، سرپرست دفتر حفظ و احیاء بناها، بافت‌ها و محوطه‌های تاریخی در گفتگو با خبرگزاری آنا با اشاره به تخریب بخشی از آثار باستانی استان خوزستان بر اثر بارندگی‌های اخیر اظهار کرد: بیشتر خسارات به بناهای تاریخی استان خوزستان ناشی از باران شدید و آب‌‌گرفتگی بوده است.


وی با بیان اینکه بناهای تاریخی بیشتر به دلیل باران خسارت دیدند تا وقوع سیل، گفت: البته پل‌های تاریخی به نسبت پل‌های جدیدالتأسیس کمتر خسارت دیدند.


سرپرست دفتر حفظ و احیاء بناها، بافت‌ها و محوطه‌های تاریخی افزود: با همکاری وزارت کشور و ستاد بحران اعتباراتی برای جبران خساراتی که سیل به بناهای تاریخی وارد می‌کند دریافت شد که بخشی از آن با محوریت بناهای تاریخی استان‌های سیل زده لرستان، خوزستان و گلستان و بخشی هم برای خسارات خرد بناهای تاریخی دیگر در نظر گرفته می‌شود.


احمدی ادامه داد: نکته جالب توجه برای اماکن و آثار تاریخی این است که پایگاه‌های میراث فرهنگی و آثار تاریخی به دلیل شناخت سرزمینی، کمتر دچار آسیب شده و نسبت به اماکن جدید خسارت کمتری دیدند.


انتهای پیام/4046/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب