سال گذشته 1.5 میلیارد تومان هزینه درمان سوختگان افغانستانی شد/ هزینه هر دست لباس سوختگی 10 میلیون تومان است
به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، مصطفی دهمردهای پیش از ظهر امروز در نشست خبری که در آستانه اول دی ماه(روز پیشگیری از سوختگی) در بیمارستان حضرت فاطمه(س) برگزار شد، با بیان اینکه ۱۱۰ تخت سوختگی در بیمارستان سوانح و سوختگی شهید مطهری داریم، اظهار کرد: متاسفانه درحال حاضر ظرفیت بیمارستان ما تکمیل است و اگر بیمار جدید بیاید نمیتوانیم پذیرش کنیم.
وی ادامه داد: ۹۵ درصد بیمارانی که به بیمارستان شهید مطهری میآیند اگر به پیشگیری توجه میکردند نمیسوختند، زیرا براساس بررسیهای صورتگرفته مشخص شد سهلانگاری مهمترین دلیل سوختگی افراد است.
رئیس بیمارستان سوانح و سوختگی شهید مطهری گفت: درحال حاضر وسایلی که در بیمارستان مطهری استفاده میشود به طور مرتب در تعمیرگاه است و این موضوع نشان میدهد که ما به موضوعات پیشگیرانه توجه نکردیم، لذا با آمار بالای بیماران سوختگی مواجه هستیم.
دهمردهای با بیان اینکه پوست یکی از اعضای اصلی و حساس بدن است درباره لباسهای سوختگی اظهار کرد: هزینه یک دست لباس سوختگی حدود ۱۰ میلیون تومان است و هیچ نهادی هم در این خصوص کمکی به وزارت بهداشت نمیکند و دلیل آن را نیز این طور اعلام میکنند که لباس سوختگی تحت پوشش بیمه نیست. بسیاری از بیماران براثر نپوشیدن لباس سوختگی دچار آسیب میشوند.
وی در ادامه درباره نحوه ارائه خدمات درمانی به بیماران افغانستانی گفت: در هفته گذشته برای درمان یک بیمار افغانستانی حدود ۱۵۰ میلیون تومان هزینه کردیم و متاسفانه هیچ نهادی هم حتی یک ریال به ما کمک نکرد؛ بیمه میگوید که این افراد به صورت غیرقانونی وارد کشور شدهاند و وزارت کشور نیز پاسخگو نیست اما ما نمیتوانیم از پذیرش این افراد خودداری کنیم چراکه این کار اصلا اخلاقی نیست.
رئیس بیمارستان شهید مطهری افزود: در سال گذشته یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان هزینه بیماران افغانستانی کردیم و یک ریال هم به ما داده نشد و ما معتقدیم باید وضعیت بیماران افغانستانی مشخص شود و بیمهها باید در این خصوص ورود کنند.
دهمردهای خاطرنشان کرد: رسانهها و سازمان های مردم نهاد باید برای کاهش آمار سوختگی در کشور، توجه ویژهای به اقدامات پیشگیرانه داشته باشند.
انتهای پیام/۴۱۱۰/
انتهای پیام/