سلطانیفر به ورزشکاران استرس وارد نمیکند/ در هیچ انتخاباتی دخالت نکردیم
به گزارش خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری آنا صالحی امیری در نشست صبح امروز در کمیته ملی المپیک با اصحاب رسانه گفت: در ماههای اخیر کمیته ملی المپیک در سه سطح برنامهریزی کرد. سطح اول این بود که رئیس فدراسیونهای المپیکی در هیئت اجرایی حضور پیدا کردند؛ تاکنون بیش از ۱۵ فدراسیون در هیئت اجرایی حاضر شدند و مشکلاتشان دیده شد. همچنین تاکنون ۲/۵ میلیارد تومان خارج از سقف بودجه مصوب به فدراسیونهای المپیکی کمک کردیم. حدود ۹۰ درصد بودجه فدراسیونها را پرداخت کردیم و ۱۰ درصد آن را در هفتههای آینده پرداخت خواهیم کرد.
وی گفت: در سطح دوم سجادی سرپرست کاروان ورزشی ایران به همراه همکارانش وضعیت موجود ورزشکارانی که شانس کسب سهمیه دارند را ارزیابی میکنند.
وی گفت: سطح سوم در جلسه ستاد عالی به ریاست وزیر تصمیمات لازم را میگیریم. شرایط کاروان ایران نسبت به دورههای قبل در وضعیت خوبی است. در المپیک لندن و ریو در این مقطع، این تعداد سهمیه به دست آمده بود. همه فدراسیونها درگیر کسب سهمیه هستند و ما هم در توان خودمان آنها را حمایت میکنیم.
رئیس کمیته ملی المپیک در پاسخ به این سوال که وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک برای کسب مدال به ورزشکاران استرس وارد میکند، گفت: به هیچ عنوان چنین چیزی نیست، سلطانیفر ورزشکاران را برای کسب مدال ترغیب و تشویق میکند. اصولاً یک ارزیابی در جلسات از رییس فدراسیون و کادر فنی خواسته می شود و آنها هم ارزیابی خودشان را بیان میکنند. هیچ کس در ستاد عالی بازیها القای کسب مدال نکرده بلکه جنبه تشویقی و ترغیبی است و سیاست استرس به ورزشکاران داده نمی شود.
صالحی امیری در مورد رسیدگی به وضعیت کیانوش رستمی گفت: یکی از وظایف کمیته ملی المپیک حل اختلافات و چالشهایی که قهرمانان با فدراسیونهای خود دارند.گاهاً برخی اوقات مشکلات شخصی و درمانی ورزشکاران را هم پیگیری میکنیم. رسیدگی به وضعیت ورزشکارانی مانند احسان حدادی، حامد حدادی، میلاد وزیری، تفتیان و کیانوش رستمی که با فدراسیونهای خود چالش داشتند جز وظایف ماست.کار ما در کمیته ملی المپیک تنها نظارت نیست. حل مشکل حامد حدادی با فدراسیون بسکتبال به نفع ورزش ایران شد. در مورد سهراب هم به طور جد پیگیر وضعیت جسمانی او هستیم. سه وعده او به آلمان اعزام شد و هدفمان این است که سهراب چه به المپیک برسد چه نرسد ما باید او را حمایت کنیم. البته پزشک سهراب اعلام کرده که او به ۲۰۲۰ می رسد. کیانوش هم از این قاعده مستثنی نیست؛ پیگیر او هستیم. اگر کسی در یک رویداد نتوانست انتظارات را برآورده کند نباید دست به تخریب بزنیم. کیانوش برای این سرزمین افتخارآفرینی کرده است. از نظر من کیانوش قهمرمان است و نباید او را تخریب کنیم . الان از او هم حمایت می کنیم.
صالحی امیری در مورد کمک به تیم امید اظهار کرد: مسئولیت تیم امید کاملاً به فدراسیون فوتبال واگذار شده است. تاکنون دو مرحله مبلغ ۴۰۰ میلیون به تیم امید کمک کردیم و من به استیلی این اطمینان خاطر را دادهام که در محدودیت مالی قرار نمیگیرند. اما به شرطی که آنها هم انتظارات را برآورده کنند. تیم امید تاکنون انتظارات را برآورده نکرده است. تیم امید را باید تشویق کرد، این تیم متعلق به ایران است و امیدواریم که این تیم بتواند از پیچ سخت عبور کند و انتظار ۴۵ ساله را برآورده کند.
صالحی امیری در مورد برگزاری انتخابات و حضور برخی روسای فدراسیونها در هیئت اجرایی و حمایت از آنها گفت: شأن کمیته ملی المپیک در انتخایات عدم دخالت است. ما در هیچ انتخاباتی مداخله مستقیم و غیرمستقیم نداشتیم. به طور طبیعی در اتاق ما باز است و ما هم شنونده هستیم. اگر کس دیگری یک برداشت دیگر می کند به ما مربوط نیست. استراتژی کمیته ملی المپیک و رییس برگزاری انتخابات عادلانه است.مداخله در فرایند انتخابات خلاف اخلاق، مدیریت است. از هیچ کس حمایت نمی کنیم، رای ما هم مخفی است و در روزی که سعیدی به عنوان نماینده کمیته در انتخابات شرکت می کند؛ با من مشورت می کند و تصمیم میگیریم. هر کسی در هر فدراسیونی که منتخب مجمع است مورد حمایت ماست. ضمن احترامی که برای داورزنی قائل هستم اما انتخابات زمانی معنا پیدا می کند که رقابت داشته باشد. ما کمک کردیم تا بهنام محمودی به انتخابات بیاید تا رقابت بین نامزدها به وجود بیاید.
صالحی امیری در مورد انتخاب دبیرکل گفت: مدتهاست که سعیدی به عنوان دبیرکل انتخاب شده است اما چرا این موضوع را به صورت رسمی اعلام نکردیم به این خاطر است که دو نفر به عنوان خزانه دار معرفی کردیم و زمانی که یکی از آنها مورد موافقت قرار بگیرد؛ حکم دبیرکلی سعیدی را اعلام خواهیم کرد.
صالحی امیری در مورد عدم حمایت از فدراسیون ژیمناستیک و نداشتن بودجه برای اعزام به مسابقات مختلف گفت: ما هم معتقدیم ژیمناستیک باید حمایت شود، اصلیترین نیاز این فدراسیون هم بحث تجهیزات است که به دلیل وارداتی بودن هزینههای زیادی دارد. اما بودجه ما هم محدود است و نمیتوانیم تمامی هزینههای فدراسیونها را تقبل کنیم. ما به اکثر فدراسیونها کمک کردیم. همین چند وقت پیش به فدراسیون ناشنوایان کمک فوقالعاده کردیم؛ به فدراسیونهای کبدی، کشتی، بسکتبال، اسکی به دلیل اعزامی که پیش رو دارد، کمک کردیم. همچنین فدراسیونهای قایقرانی و هندبال، کاراته هم جز فدراسیونهای مورد حمایت ماست. ما ۳۲ میلیارد کمک مستقیم به فدراسیونها داشتیم و ۱۰ میلیارد هم به صورت غیرمستقیم به فدراسیونها کمک میکنیم. این در شرایطی است که ۷۴ میلیارد و ۲۰۰ میلیون بودجه مصوب ماست که پرداخت حقوق کارمندان، هزینه های ارز و هزینه های دیگر را باید پرداخت کنیم.
وی ادامه داد: به فدراسیون ژیمناستیک ۹۰ درصد بودجه پرداخت کردیم و در آینده نزدیک ۱۰۰ درصد خواهد شد. ۲۷ میلیارد و ۲۰۰ میلیون به فدراسیونها کمک کردیم؛ ۵ میلیارد کمک فوق العاده به فدراسیونهای المپیکی داشتیم.از طرفی هزینه های دیگر مانند آکادمی، اردوهایی که به صورت رایگان برگزار می شود در برنامه ماست.
انتهای پیام/4051/4057/
انتهای پیام/