دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
10 آذر 1398 - 11:13

وقتی دسترسی ایرانی‌ها به شبکه‌های اجتماعی دغدغه وزیر صهیونیست می‌شود/ فراخوان «بنت»‌ از شرکت‌های فناوری جهان علیه جمهوری اسلامی

وزیر خارجه رژیم صهیونیستی که نقشی بی‌بدیل در کشتار مردم فلسطین دارد، نگران دسترسی مردم ایران به شبکه‌های اجتماعی شد و از شرکت‌های فناوری جهان برای ارائه راه‌حلی در این زمینه کمک خواست.
کد خبر : 447685

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری آنا از جروزالم پست، «نفتالی بنت» با انتشار ویدیویی در صفحات فیس‌بوک و توئیتر خود از کارشناسان فناوری سراسر جهان خواست تا برای کمک به مردم ایران به‌منظور دسترسی به شبکه‌های اجتماعی، با یکدیگر همکاری کنند.


اظهارات «بنت» در این ویدیو به زبان انگلیسی است که به زبان فارسی نیز ترجمه‌شده است.


وی در این ویدیو می‌گوید: «بیایید برای یک هدف متحد شویم: کمک به ایرانی‌های رنج‌کشیده برای دسترسی آزاد به همه شبکه‌های اجتماعی»


وزیر جنگ رژیم صهیونیستی با حمله به مقامات کشورمان، مدعی شد: «یک حکومت چقدر باید از شهروندانشان وحشت‌زده باشد که به آن‌ها اجازه دسترسی به فیس‌بوک، توئیتر و شبکه‌های اجتماعی را ندهد؟»


وی کارشناسان فناوری اسرائیلی، عرب، ایرانی، آمریکایی، اروپایی و همه دنیا را برای کمک به مردم ایران فراخواند تا غیرممکن را ممکن کنند و برای یک پروژه بین‌المللی گسترده متحد شوند.


این ویدیو با این عبارت پایان می‌یابد: «ما با کمک یکدیگر می‌توانیم به مردم فارس و دیکتاتوری ایرانی نشان دهیم که قدرت مردم بیشتر از کسانی است که در رأس قدرت قرار دارند.»


به گزارش آنا، قطع ارتباط اینترنت کشور در برهه آشوب‌ها با خارج به دلیل تهدیدات امنیتی و استفاده اغتشاشگران از آن برای سازمان‌دهی صورت گرفت و به دستور شورای عالی امنیت ملی که در رأس آن رئیس‌جمهور است، انجام شد.


این در حالی است که «مورگان اورتاگوس»، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در یادداشتی توئیتری، از آشوب‌های پراکنده در ایران حمایت کرد.


در این نوشته مداخله‌جویانه آمده بود: «آمریکا همواره در کنار مردم ایران قرار دارد که مدت‌هاست در حال تحمل مرارت‌ها و سختی‌ها هستند؛ مردمی که به جدیدترین بی‌عدالتی حکومت اعتراض دارند. ما تلاش ایران برای قطع کردن اینترنت را محکوم می‌کنیم.»


ساعتی پیش از آن، «مایک پمپئو»، وزیر خارجه آمریکا در حساب کاربری خود در توئیتر، مثل همیشه از اغتشاشات حمایت کرد و نوشت که آمریکا صدای مردم ایران را شنیده و مدعی ایفای نقش حمایت‌گرانه از آن‌ها شد.


رئیس دستگاه دیپلماسی آمریکا چند روز بعد از مردم ایران خواسته بود که از طریق شبکه‌های اجتماعی، عکس‌ها و فیلم‌های اغتشاشات را برای کاخ سفید ارسال کنند.


وزیر خارجه و رئیس‌جمهور آمریکا در جریان آشوب‌های سال ۹۶ نیز آشکارا از آشوبگران حمایت کرده و اقدامات تخریبگرانه آن‌ها را به‌حساب مطالبات عموم مردم گذاشتند.


انتهای پیام/4106/


 


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب