گسترش خلاقیتهای علمی و فناوریهای نوین هدف طرح ملی گردشگری «ایران، مرز پرگهر» است
زینب یوسفی در گفتگو با خبرنگار حوزه گردشگری گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، درباره طرح ملی «ایران، مرز پرگهر» اظهار کرد: سلسله اردوهای طرح ملی«ایران، مرز پرگهر»از سال 1384 تا سال 1397 طی چهارده دوره متوالی با حمایت و نظارت مرکز گردشگری علمی-فرهنگی دانشجویان ایران و به همت واحدهای معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی در سراسر کشور انجام شده است.
وی با بیان اینکه پانزدهمین دوره این طرح از فروردین تا اسفند 98 صورت میگیرد، افزود: از پروژههای ملی و مواریث تاریخی ایران اسلامی(اردوهای فناورانه)، کویرنوردی و کویرشناسی دانشجویان (اردوهای دریای خاک)، کوهنوردی آماتوری دانشجویان (اردوهای گنبد گیتی) و طبیعتگردی دانشجویان (مناطق چهارگانه حفاظت محیط زیست ایران) (اردوهای بومگشت) از جمله مناطقی هستند که دانشجویان از آنجا بازدید میکنند.
دبیر پانزدهمین دوره طرح ملی«ایران، مرز پرگهر» گفت: این اردوها با همت جهادگران جهاد دانشگاهی و مرکز گردشگری علمی- فرهنگی دانشجویان ایران برگزار میشود که در 14 دوره متوالی 125 هزار نفر در آن شرکت کردهاند.
یوسفی اضافه کرد: مهمترین هدف طرح ایران، مرز پرگهر، تقویت روحیه خودباوری و تحقق شعار «ما میتوانیم» ویژه دانشگاهیان و نخبگان دانشگاهی سراسر کشور است که به منظور آشنایی آنها با مواریث فرهنگی، تمدنی و طبیعی پروژههای ملی و توانمندیهای صنعتی، اقتصادی، علمی- آموزشی و زیربنایی کشور در راستای افزایش خودآگاهی، خودباوری ملی و شناخت و صیانت از محیط زیست و با سه رویکرد اصلی گردشگری علمی، صنعتی و فناورانه، گردشگری فرهنگی و طبیعتگردی برگزار میگردد.
وی ادامه داد:کسب تجربه و افزایش مهارتهای اجتماعی، افزایش روحیه تعاون و مشارکتجویی، گسترش خلاقیتهای علمی و فناوریهای نوین، تقویت ایمان و اراده و ایجاد روحیه اعتماد به نفس و خودباوری از دیگر اهداف این طرح است.
انتهای پیام/4046/
انتهای پیام/