دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
19 آبان 1398 - 15:54

جزئیات فصل دوم «عصر جدید» به روایت سید بشیر حسینی/ امید به درخشش نوجوانان در فصل دوم

داور «عصر جدید» ضمن تشریح جزئیاتی از فصل دوم این برنامه، بر ادامه غافلگیری‌ها و جذابیت‌های پنهان فرآیند کشف استعدادهای تازه در کشور تاکید کرد.
کد خبر : 444290
سن-سید-بشیر-حسینی.jpg

به گزارش گروه رسانه‌های‌دیگر خبرگزاری آنا، سید بشیر حسینی داور مسابقه «عصر جدید» درباره شرکت‌کنندگان فصل دوم «عصر جدید» که بنا بر اعلام احسان علیخانی قرار است زمستان امسال روی آنتن شبکه سه سیما برود، بیان کرد: «عصر جدید» در فصل اول یک ویژگی داشت و آن، این بود که حرفه‌ای‌ها هنوز آن را جدی نگرفته بودند و این مربوط به زمانی است که این مسابقه فراخوان داده بود و ویدئوها را دریافت می‌کرد و شرکت‌کننده‌ها برای حضور در مسابقه ثبت‌نام می‌کردند.


وی ادامه داد: صادقانه باید گفت ما در فصل اول «عصر جدید» با خیلی از حرفه‌ای‌ها ارتباط گرفتیم و پیشنهاد کردیم در این مسابقه حضور داشته باشند، اما این افراد بیان کردند که برای شأن کاری و فضای حرفه‌ای کارشان متناسب نیست که در «عصر جدید» حضور پیدا کنند.


حرفه‌ای‌ها می‌گفتند شأن و پرستیژ ما بالاتر است!


حسینی در توضیح بیشتر برای دعوت از این حرفه‌ای‌ها در حوزه‌های مختلف مسابقه عنوان کرد: ما به‌صورت جسته‌وگریخته به حرفه‌ای‌ها پیشنهادهایی دادیم یا عوامل برنامه به خواننده حرفه‌ای و به مجری و بازیگر حرفه‌ای پیشنهاد داده بودند، ولی این افراد پیشنهادها را رد کرده بودند و بیان کرده بودند که شأن، کار و پرستیژ شغل و حرفه آن‌ها خیلی بالاتر از این است که بخواهند به‌عنوان شرکت‌کننده در برنامه حضور یابند.


وی در واکنش به اینکه چرا در برنامه استعدادیابی از این افراد دعوت شده است، توضیح داد: بسیاری از حرفه‌ای‌ها، استعدادهایشان تا حدی شکوفا شده است، اما از آن حد بالاتر نرفتند، اما یکی از اتفاقاتی که در «عصر جدید» رخ داد این بود که نشان داد که خیلی از آدم‌هایی که کار حرفه‌ای انجام می‌دادند، آن‌چنان‌که خودشان هم می‌گفتند کل عمر حرفه‌ای‌شان یک طرف و حضور و بروزی که در «عصر جدید» داشتند طرف دیگر این زندگی حرفه‌ای بود. ما خواستیم این حرفه‌ای‌ها هم افق بالاتری را تجربه کنند، چون استعداد نهایت ندارد و هرکسی تا هر جایی آمده باشد می‌تواند به افق‌های بالاتری هم راه یابد. حضور در رقابت هم به نوعی جسارت نیازمند است و خیلی‌ها از ترس شکست وارد میدان نشدند و خیلی‌ها هم شأن خود را بالاتر از برنامه می‌دانستند.


وی اضافه کرد: بااین‌حال فصل دوم «عصر جدید» به گونه‌ای است که برخی آن‌قدر تأثیر رسانه‌ای این برنامه را دیده‌اند که آماده‌اند در هر جایگاهی که هستند در این رقابت شرکت کنند حتی اگر شکست بخورند.


این پلتفرم در جهان هم برای حرفه‌ای‌ها محدودیت ندارد


حسینی در پاسخ به این سؤال که آیا باز هم به حرفه‌ای‌ها برای حضور در «عصر جدید» پیشنهاد شده است؟ اظهار کرد: ما هم این پیشنهاد را مطرح کرده‌ایم و هم باز هم پیشنهاد می‌دهیم. «عصر جدید» هیچ محدودیتی قائل نیست آن‌چنان‌که این پلتفرم در فضای جهانی هم برای حرفه‌ای‌ها محدودیتی قائل نیست و شاید یکی از زیبایی‌ها همین باشد که حرفه‌ای‌ها حضور داشته باشند تا برنامه جدی‌تر و جذاب‌تر باشد و درعین‌حال کسانی که در مسیر حرفه‌ای شدن هستند در کنار حرفه‌ای‌ها بهتر دیده شوند. به نظرم این ترکیب فضا را خیلی جذاب‌تر می‌کند و ما معتقد هستیم که غیرحرفه‌ای‌ها یا تازه‌کارها گاهی گل‌هایی طلایی می‌زنند که حرفه‌ای‌ها نمی‌توانند چنین کارهایی را انجام دهند.


فکر می‌کنم منتقدانی که منصف بوده‌اند تابه‌حال جواب خود را گرفته‌اند آن‌ها هم که بیشتر به دنبال بهانه‌جویی هستند و فکر می‌کنند با زدن هر برنامه یا اتفاق مبارکی می‌توانند خود را نشان دهند فکر می‌کنم این‌گونه راحت‌تر باشند


وی در واکنش به تغییرات فصل جدید «عصر جدید» و اتفاقات شگفت‌انگیز این مسابقه اظهار کرد: بخواهیم یا نخواهیم «عصر جدید» مملو از شگفتی‌هاست، این شگفتی‌ها در فصل اول هم قابل پیش‌بینی نبود و بسیاری می‌گفتند که نمی‌توان رقابت جذابی را شاهد بود، چون به‌اندازه کافی فرد بااستعداد نداریم. ما نه‌تنها این نوید را درباره اتفاقات شگفت‌انگیز می‌دهیم بلکه خودمان هم منتظر هستیم که ببینیم چه ستاره‌هایی از کجا می‌درخشند بدون اینکه تصور دقیقی دراین‌باره داشته باشیم. البته آن بخش که خبرهایش به ما رسیده خیلی جذاب است، ولی بخش جذاب‌تر آن کوه یخی است که ۹۰ درصدش زیر آب است.


داور «عصر جدید» در واکنش به اینکه این مسابقه ابتدا با انتقادات زیادی مواجه بود و به‌تدریج انتقادات کمتر شد درباره فصل جدید این برنامه و انتقاداتی که می‌تواند در برداشته باشد، اظهار کرد: کافی است که استقبال مردم را در نظر بگیرند درعین‌حال تا الآن جلساتی برای نقد و بررسی برنامه برگزار شده است و فکر می‌کنم منتقدانی که منصف بوده‌اند تابه‌حال جواب خود را گرفته‌اند آن‌ها هم که بیشتر به دنبال بهانه‌جویی هستند و فکر می‌کنند با زدن هر برنامه یا اتفاق مبارکی می‌توانند خود را نشان دهند، فکر می‌کنم این‌گونه راحت‌تر باشند.


امید به درخشش نوجوانان در فصل دوم «عصر جدید»


وی در بخش دیگر سخنان خود گفت: متأسفانه واقعیت تلخ این است که ما هنوز نوجوانان را به‌عنوان یک رده هویتی مستقل نشناخته‌ایم و در تقسیم‌بندی‌ها عمدتاً وقتی خواسته‌ایم به نوجوانان رسمیت دهیم گفته‌ایم کودک و نوجوان و این دو را با هم دیده‌ایم.


وی ادامه داد: ما مجموع برنامه‌های این دو گروه سنی را هم با هم در نظر گرفته‌ایم و این دو گروه مستقل نبوده‌اند. البته اتفاقی که در شبکه امید رخ داده است امیدآفرین است، اما فکر می‌کنم تخصیص یک شبکه کاری ضروری و لازم است، اما کافی نیست.


داور «عصر جدید» با تأکید بر پتانسیل این برنامه برای نوجوان یادآور شد: ما در «عصر جدید» هم امیدمان بر این است که نوجوانان در این فضا بیشتر و فعال‌تر بدرخشند، چون کشف استعداد برای چنین فضاهایی است.


وی اضافه کرد: شاید حتی کودکان بیشتر از نوجوانان اهمیت داشته باشند و هرچه سن پایین‌تر باشد استعدادیابی برای شکوفایی فرصت بهتری است، اما در دنیا به این شکل است که رده نوجوانی بسیار موردتوجه است و آن‌قدر این رده سنی مهم شده است که دانشگاه مستقلی برای مطالعات نوجوانان تشکیل شده است.


حسینی عنوان کرد: درواقع ما جدای از حوزه عملی که کم‌کاری کرده‌ایم در حوزه‌های علمی هم کم‌کاری کرده‌ایم و تمام امید ما در این فضا این است که نوجوانان خودشان خود را پیدا کرده و نشان دهند.


می‌خواهیم به گودزیلاهای دهه ۸۰ نزدیک شویم!


داور «عصر جدید» در ادامه گفت: مشکل خیلی از فضاهای ما این است که یک قشری آمده و برای قشر دیگری سیاست‌گذاری کرده است و گویی این سیاست‌گذاری برای قشر مورد نظر نوعی تحمیل بوده است و آنچه که دوست داشته‌اند برایشان اتفاق نیفتاده است.


وی در پایان گفت: اکنون تلاش ما این است که به گودزیلاها و هیولاهای دهه ۸۰ نزدیک شویم (این‌ها اصطلاحاتی است که خودشان هم به‌تدریج به رسمیت می‌شناسند)، اما فکر می‌کنم اتفاق درست این است که بتوانیم بسترسازی کنیم و زمینه را فراهم کنیم تا خود بچه‌ها به میدان بیایند.


منبع: مهر


انتهای پیام/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب