تضمین آینده شغلی ورزشکاران در دانشگاه آزاد اسلامی/ ورزش مسیری برای تعلیم دانشجویان
به گزارش خبرنگار حوزه ورزش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، نیمه دوم آبانماه سالجاری مراسم تجلیل از ورزشکاران قهرمان دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد؛ در این مراسم 24 ورزشکار از قهرمانان سیامین یونیورسیاد ایتالیا، جام جهانی تکواندو چین 2019 و قهرمانان لیگ جهانی بسکتبال 3*3 چین 2019 حضور داشتند و مورد تقدیر قرار گرفتند، به گفته کمال جوانمرد مدیرکل اداره تربیتبدنی دانشگاه آزاد اسلامی در این جلسه قرار بود قهرمانان دو رشته کاراته و سنگنوردی حضور داشته باشند؛ اما به علت محدودیت مکان در مراسم جداگانهای مورد تقدیر قرار خواهند گرفت.
هیئت علمی شدن دانشجویان دارنده مدال طلای المپیک
دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در مراسم تجلیل از دانشجویان قهرمان دانشگاه آزاد اسلامی با تأکید بر اهمیت جدی بودن بحث ورزش در دانشگاه، گفت: «دانشگاه آزاد 38 درصد آموزش عالی کشور را به خود اختصاص داده، حضور دانشجویی و ملی تیمهای ورزشی است و برای قدردانی از زحمات ورزشکاران مقرر شد تا دانشجویان ورزشکار دانشگاه آزاد اسلامی در صورت کسب مدال طلا در المپیک پس از اخذ مدرک دکتری خود بهعنوان هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی استخدام شوند.»
دانشگاه آزاد اسلامی در سه حوزه ورزش همگانی، حرفهای و قهرمانی حضور دارد و ورزش این دانشگاه همراه با پیوست فرهنگی بوده است. بیش از 187 هزار دانشجو سالانه دروس تربیتبدنی 1 و 2 را در دانشگاه آزاد اسلامی آموزش میبینند، 52 هزار دانشجو در رشته تربیتبدنی تحصیل میکنند و حدود 536 عضو هیأت علمی در حوزه ورزش دانشگاه فعالیت دارند.
دهخدا: دانشگاه آزاد کاندیدای حضور در 8 رشته مسابقات جهانی
محمدرضا دهخدا رئیس فدراسیون ملی ورزشهای دانشگاهی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا، اظهار کرد: «بر اساس قوانین فیزو، سیاستها و برنامه راهبردی تدوینشده فدراسیون ملی ورزشهای دانشگاهی اعزام کاروان دانشجویان در مسابقات یونیورسیاد بر عهده این فدراسیون بهصورت مستقل خواهد بود اما در مسابقات آسیایی و تکرشتهای به بخشهای آموزش عالی واگذار خواهیم کرد.»
وی افزود: «طی نامهای به پنج بخش عالی این رشتهها را اعلام کردیم که اگر کاندید اعزام در این مسابقات هستند به فدراسیون ملی ورزشهای دانشگاهی اعلام کنند. در حال حاضر دانشگاه آزاد اسلامی برای حضور در ۸ رشته مسابقات تکرشتهای اعلام آمادگی کرده است.»
دهخدا ادامه داد: «پس از اعلام آمادگی دانشگاهها برای حضور در این رقابتهای تکرشتهای، آنها مورد ارزیابی قرار میگیرد و با مساعد بودن شرایط سنی کارهای لازم برای اعزام تیمهای دانشجویی انجام میشود.»
بر اساس سیاست و برنامه راهبردی دانشگاه آزاد اسلامی مقرر شده است که در سال جاری ۷۵ درصد شاکله تیمهای باشگاه فرهنگی ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی از دانشجویان این دانشگاه باشند. اعضای این تیمها از رویدادهای ورزشی و مسابقات قهرمانی کشوری این دانشگاه انتخاب میشوند. منتخبین مسابقات درون دانشگاهی به مسابقات استانی و پس از آن به مسابقات کشوری راه مییابند. در مسابقات کشوری نیز این دانشجویان به تیمهای باشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی راه مییابند که این بیانگر صنعت و چرخش ورزش در دانشگاه آزاد اسلامی است.
تلفیق ورزش و دانشگاه، تلفیق علم و تجربه است
سید نعمت خلیفه عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا اظهار کرد: «دانشگاه تأثیر بسیار عظیمی در ارتقای ورزش کشور داشته که دانشگاه آزاد اسلامی نقش پررنگی در این تأثیرگذاری داشته است».
وی با تأکید بر اینکه تلفیق علم و تجربه میتواند حرفهای زیادی برای گفتن داشته باشد عنوان کرد: «دانشگاه آزاد اسلامی میتواند از نظر علمی به کشور کمک کند ماهعسل حضور و سرمایهگذاری این دانشگاه در ورزش عناوین خیلی خوبی است که در مسابقات المپیاد یونیورسیاد و قارهای کسب کردهایم که این عناوین جایگاه ورزشی ایران را در مجامع بینالمللی ارتقا داده است.»
به گفته مسئولین دانشگاه آزاد اسلامی ورزش در دانشگاه منجر به توسعه و تعلیم چندبعدی دانشجویان میشود. همچنین از بروز بسیاری از آسیبهای اجتماعی جلوگیری میکند.
کلانتری: ورزش دانشگاه آزاد بر مبنای ارزشهای الهی-انقلابی و فرهنگ ملی-اسلامی است
ابراهیم کلانتری معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا با تأکید بر اینکه ورزش یک کار فرهنگی مهم است، اظهار کرد: در فضایی که نسل جوان دانشجویان و فرهیختگان تجمع دارند دانشگاه آزاد اسلامی تأکید دارد که تمامی این افراد در حوزه ورزش ورود پیدا کنند و در این حوزه رشد کنند برای داشتن یک نسل سالم ورزش از واجبات است.
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به اینکه مقام معظم رهبری از جوانان تحصیل، تهذیب و ورزش را خواستهاند، بیان کرد: «مقام معظم رهبری ورزش را همسان با تحصیل و تهذیب نفس دانستند همچنین ایشان میفرمایند که امر به ورزش امربهمعروف است.»
وی با تأکید بر اینکه ورزش بهعنوان یک فرهنگ باید در جامعه نهادینه شود، اظهار کرد: «دانشگاه آزاد اسلامی در سه حوزه ورزش همگانی قهرمانی و حرفهای حضور دارد و در این سه محور تمرکز کرده است. نگاه به ورزش، نگاه به یک ارزش برای نسل جوان است. ورزش از اعتدال و بسیاری از فرصت سوزیها و همچنین آسیبهای اجتماعی پیشگیری میکند.»
کلانتری با اشاره به توسعه ورزشگاههای دانشگاه آزاد اسلامی بیان کرد: «این ورزشگاهها در ابتدا برای دانشگاهیان و پس از آن مورد استفاده آحاد مردم قرار خواهد گرفت و منجر به توسعه ورزش بر کشور میشود. در نظر داریم ورزش بر مبنای ارزشهای الهی، انقلابی و فرهنگ ملی و اسلامی در فضای دانشگاه آزاد اسلامی حاکم باشد و این چارچوبها مدنظر همه همکاران در سراسر کشور است که منجر به توسعه و رشد آن شده است.»
دانشگاه محیط تعلیم و تربیت است که یکی از وجوه آن تربیتبدنی است، دانشگاه آزاد اسلامی که یکی از مأموریتهای خود را تربیتبدنی میداند برای ورزشکارانی که پرچمدار این حوزه هستند، احترام ویژهای قائل است و از آنها حمایت میکند و به همین منظور ورزش حرفهای را گسترش داده است. ورزش در دانشگاه آزاد اسلامی چرخهای است که تمامی اعضای این دانشگاه در هر سطح و توانایی میتوانند در آن حضور داشته باشند و تواناییهای خود را توسعه بخشند.
انتهای پیام/4084/پ
انتهای پیام/