دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
03 آذر 1398 - 10:30
کنکوری‌های ساده‌لوح 1/

مؤسساتی که علم‌جویان را به مسلخ می‌برند

برخی از مؤسسات با ابداع روشی نوین اقدام به جذب کنکوری‌هایی که به دنبال قبولی در دانشگاه‌های معتبر هستند کرده و بدون هیچ ضمانتی کنکوری‌های ساده‌لوح را به مسلخ تیغ‌زنی می‌کشند.
کد خبر : 443443

به گزارش خبرنگار آموزشی و پژوهشی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، درگاه ورود به دانشگاه‌ها تبدیل به محفلی برای سودجویی از برخی داوطلبان کنکوری شده که با دادن وعده‌های قبولی در فلان دانشگاه و کسب فلان رتبه برتر، توسط مؤسسات آموزشی، آن‌ها را به وعده‌گاه آرزوهایی که محقق نمی‌شود، می‌کشند. ازاین‌رو خبرگزاری آنا در سلسله گزارش‌هایی به بررسی و روشنگری ابعاد مختلف این مسئله، برای متقاضیانی که به شوق کسب رتبه برتر در دانشگاه‌های بنام در تلاش هستند، روی آورده است.


با اینکه هنوز ثبت‌نام برای کنکور 99 آغاز نشده اما مؤسسات کنکوری VIP کار خود را آغاز کرده‌اند و با ارسال پیام‌های تبلیغاتی انبوه داوطلبان و خانواده‌ها را ترغیب به استفاده از خدمات به‌اصطلاح منحصربه‌فردشان می‌کنند.


مؤسسات کنکوری در مدلی جدید از شیوه درآمد، ایجاد پانسیون برای داوطلبان کنکور را در دستور کار قرار داده‌اند به این صورت که داوطلبان با حضور در این پانسیون‌ها از ساعت 8 صبح تا 8 شب مطالعه گروهی داشته باشند.


بعد از تماس با این مؤسسات مشخص شد که خدمات پانسیونی به دو صورت حضوری و غیرحضوری است. در خدمات حضوری داوطلبان می‌توانند برنامه‌های درسی منسجم را دریافت و بعد از مطالعه در آزمون‌های مربوطه شرکت کنند و در صورت وجود مشکلات درسی در جلسات رفع اشکال خصوصی استادان شرکت کنند. مسئولان این مؤسسات اعلام می‌کنند که سالن‌های VIP در اختیار داوطلبان قرار می‌دهند که آن‌ها می‌توانند در آنجا مطالعه کنند.


این مؤسسات ادعا می‌کنند که طراحان سؤالات کنکور با آن‌ها همکاری دارند و بسته‌های کلیدی مطالب را در اختیار داوطلبان قرار می‌دهند. همچنین این مؤسسات همه آزمون‌های مؤسسات دیگر را که جمعیت آماری بالایی دارند را نیز برگزار می‌کنند و کنکوری‌ها می‌توانند از طریق همین مؤسسات پانسیونی در این آزمون‌ها شرکت کنند.


جالب است که این مؤسسات برای خدمات حضوری 120 میلیون تومان و برای خدمات غیرحضوری 30 میلیون تومان حق‌الزحمه دریافت می‌کنند. این مؤسسات بیش از نیمی از شهریه را ابتدا دریافت کرده و مابقی هزینه‌ها را بعد از کنکور مطالبه می‌کنند؛ و بدون هیچ ضمانتی کنکوری‌های ساده‌لوح را به مسلخ تیغ‌زنی می‌کشند و همین تضمین آن‌ها است که اگر نتیجه موردنظر حاصل نشد می‌توانند در پرداخت هزینه‌های باقی‌مانده چانه‌زنی کنند.


سؤال مهم اینجا است که چه کسانی در پس پرده این مؤسسات هستند که ادعاهای این‌چنینی را مطرح می‌کنند و چه نظارتی بر این مؤسسات صورت می‌گیرد که این مؤسسات می‌توانند بی‌محابا هرساله به فعالیت خود ادامه دهند؟


انتهای پیام/4040/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب