منافع برخی افراد که قطع شد علیه فدراسیون هجمه درست کردند
به گزارش خبرنگار سایر حوزههای گروه ورزشی خبرگزاری آنا، زهرا اینچه درگاهی در نشست خبری که پیش از ظهر امروز در فدراسیون ژیمناستیک برگزار شد، اظهار کرد: در چند هفته صحبتهای زیادی علیه فدراسیون ژیمناستیک برگزار شده که باید توضیحات کافی در خصوص مسائلی که رخ داده، دهم. اعضای هیئترئیسه فدراسیون ژیمناستیک 9 نفر هستند که چهار نفر از آنها با حکم وزیر ورزش انتخاب میشوند و پنج نفر دیگر بر اساس اساسنامه فدراسیون توسط دیگر اعضای هیئترئیسه مشخص میشوند.
وی ادامه داد: آقای قاسمی که عضو هیئترئیسه نیست، اظهارات مختلفی را داشته که هیچکدام آنها قابل استناد نیست، چون او عضو هئیترئیسه نیست و مسلماً فردی که در جایی مسئولیتی ندارد، از روند کارهای اجرایی بیخبر است. ما واکنشی به صحبتهای او ارائه نکردیم چون میدانیم حرفهای او بدون سند است.
رئیس فدراسیون ژیمناستیک در پاسخ به این سؤال که اظهارات امثال قاسمی از منافع شخصی آنهاست یا قصد امتیازگیری از او را دارند، تصریح کرد: اختلافنظرها در فدراسیون ژیمناستیک پدیده جدیدی نیست. من از زمانی که ورزشکار بودم و سپس پست مدیریتی در فدراسیون داشتم همواره شامل این اختلافنظرها بودم. متأسفانه در دورههای قبلی با شبنامهنویسی و ایجاد بحران باعث شدند تا رؤسای فدراسیونی مانند آقایان اسدی و محتشمی با سناریویی که الان شبیه آن در حال اتفاق افتادن است، از ریاست فدراسیون ژیمناستیک کنارهگیری کنند.
وی افزود: ترور شخصیت برای آن است که فدراسیون حرکت سریع و رو به جلو نداشته باشد. من و همکارانم سوابق اجرایی مشخصی داریم و از همان روز اول که در فدراسیون در پست ریاست مشغول بهکار شدم از تمامی افرادی که جزء جامعه ژیمناستیک بودند درخواست کردم که برای مساعدت و یاری با ما همکاری کنند چون هدف اصلی، سازندگی و پیشرفت فنی ژیمناستیک است ولی بسیاری افرادی که با من جلسه داشتند، مطالبه پستهای اجرایی مانند دبیر فدراسیون و ... را داشتند که مسلماً جایی در فدراسیون من نداشتند. آنها وقتی منافعشان قطع شد، شروع به ایجاد هجمه علیه فدراسیون ژیمناستیک کردند.
اینچه درگاهی خاطرنشان کرد: فدراسیونی که 130 میلیون تومان دستمزد در سال 93 میپرداخت، امروز رقمی کمتر را پرداخت میکند چون افرادی برای خود ساعات اضافه کاری بالغ بر 250 ساعت در ماه رد میکردند. با آمدن قانون منع بهکارگیری بازنشستگان با بسیاری افراد خداحافظی کردیم و قرارداد آن عده دیگر را نیز تمدید نکردیم. در جلسه خداحافظی با 17 نفر از آخرین نفراتی که از فدراسیون جدا شدند به آنها گفتم دلیل جدایی شما عدم نیاز فدراسیون است چرا که باید در سال بیش از 200 میلیون تومان به شما حقوق بدهیم. با آن پولها بدهیهای گذشته را پرداخت کردیم و برای ژیمناستهای ملیپوش، پول توجیبی و حقوق تعریف کردیم.
وی تأکید کرد: بسیاری افراد اعلام کردند به آنها توهین و هتک حرمت صورت گرفته است. بهتر است توضیح دهند به آنها چه توهینی شده است؟ اینکه برخی افراد دوران مدیریتیشان به اتمام رسیده و فرد دیگری جایگزین آنها شده یا برخی پستهای اضافی از بین رفته است، استراتژی جدید مدیریتی است و اصلاً بیاحترامی به هیچ فردی محسوب نمیشود.
اینچه درگاهی در پاسخ به سؤال خبرنگار آنا در خصوص اینکه تلاشهای او برای ثبات مدیریتی به کجا رسیده است، اظهار کرد: فدراسیون ژیمناستیک همانند دیگر ارگانها نیاز به ثبات مدیریتی دارد اما در پایان هر سیکل چهار ساله ممکن است رئیس فدراسیون تغییر کند. من هدفم این است که اگر در پایان دوره چهار ساله در فدراسیون نماندم، کاری انجام دهم که در المپیکهای 2024 یا 2028 اثر آن دیده شود. چارت فدراسیون را اصلاح کردم. تمامی شاخههای مربوط به این ورزش مانند آکروژیم، ایروبیک و ترامپولین را به بهترین شکل تعریف کردم و خوشبختانه رشد جهشی داشتیم. امروز برای رسیدن به سهمیه المپیک امیدوار هستیم. جالب است بدانید شاخهای مانند پارکور را به ژیمناستیک همسو با خواسته فدراسیون جهانی ژیمناستیک به هفت شاخه دیگر اضافه کردیم. نظارتها به بهترین شکل انجام شده و تلاش کردیم تا متخصصان در تمامی تصمیمات ما سهیم باشند.
وی تأکید کرد: تمامی کمیتههای فدراسیون ژیمناستیک را بهشکل صحیح گنجاندهایم. برای آنکه خلط مباحث ایجاد نشود، به شکلی عمل کردیم تا هیچکدام از شاخههای ورزش ژیمناستیک دچار آسیب نشوند. من خوشحالم که به شیوهای عمل کردیم که اگر در پایان دوران چهار سالهام دیگر در فدراسیون ژیمناستیک حضور نداشتم، کسی که پس از من رئیس فدراسیون میشود، از صفر شروع نمیکند و از عددی که ما به آن رسیدهایم، جلو میرود.
رئیس فدراسیون ژیمناستیک یادآور شد: نگاه ما رو به آینده است. موفق شدیم با حمایت درست از تیم ملی جوانان، تیم ملی بزرگسالان را در وضعیت ایدهآلی قرار دهیم و برای آنکه جوانان به مشکل نخورند، تیم نوجوانان نخبه ژیمناستیک را به خوبی حمایت کردیم. فدراسیون ژیمناستیک که با صرفهجوییهای اصولی توانسته از پس بدهیهایش بربیاید و نتایج قابل قبولی بگیرد، در بخش تیمهای پایه سخاوتمندانه عمل کرده است. الان بین 18 تا 24 نفر در اردوی تیم پایه نوجوانان حضور دارند و با برنامههای مناسب کارهای ماندگاری انجام دادیم.
وی ادامه داد: برای تمامی استانهای محروم، نرمافزار دانش مربیگری ایجاد کردهایم و مربیان فدراسیون بهصورت متناوب به استانها میروند تا کارهای اصولی برای استعدادیابی صورت پذیرد و هیچ ژیمناست مستعدی فرصت حضور در تیم ملی را از دست ندهد.
اینچه درگاهی در پاسخ به دیگر سؤال خبرنگار آنا در خصوص آخرین وضعیت ژیمناستهای ایران برای کسب سهمیه المپیک بیان کرد: من برای حضور نمایندگان ایران در المپیک 2020 هیچ قولی ندادهام اما نتایج بسیار خوبی که ملیپوشان ما گرفتند که دلیل آن روشن شدن موتور اعزامها به مسابقات بینالمللی بود، ما را به آینده امیدوار کرده است. سعیدرضا کیخا در وسیله خرک حلقه عملکرد بسیار خوبی داشته و شانس بسیار زیادی دارد که با حضور در مسابقات ورلدکاپ، رنکینگ چهار جهانی خود را حفظ کند و بیش از گذشته به کسب سهمیه نزدیک شود. آخرین فرصت او در مسابقات فروردین سال آینده در قطر خواهد بود و پس از آن مجموع مسابقاتی که او در آن حضور داشته جمعبندی میشود و در صورت احراز امتیاز لازم، مسافر توکیو خواهد شد.
وی افزود: مهدی احمدکهنی ستاره نوظهور ژیمناستیک ایران که توانست تیر امسال مدال برنز قهرمانی آسیا در مغولستان را کسب کند، تلاش خود را میکند تا بتواند به مدال المپیک برسد. او در میان 201 ژیمناست برتر دنیا عنوان یازدهم را کسب کرده و از تمام رقبای چینی بهتر امتیاز گرفت. او رزرو فینال است و ما بسیار امید داریم که بتواند المپیکی شود. مهدی الفتی هم تلاش خود را میکند اما او چون سال گذشته از تیم ملی جوانان به تیم بزرگسالان رسید، فرصت حضور در ورلدکاپهای زیادی را از دست داده و بعید است که بتواند نماینده ایران در المپیک توکیو باشد ولی مسلماً برای المپیکهای بعدی حرفهای زیادی برای گفتن دارد.
رئیس فدراسیون ژیمناستیک در خصوص دیر تصویب شدن بودجه سال 98 اظهار کرد: ما در 17 فروردین سال جاری پیشبینی بودجه را انجام دادیم ولی 22 شهریور تفاهمنامه وزارت ورزش با فدراسیون ژیمناستیک در خصوص موضوع بودجه نهایی شد. ما برنامهریزی مشخصی برای درآمد، هزینهها و بخش سربار داشتیم. متأسفانه در برخی جاها عنوان شده که فدراسیون 4 میلیارد تومان کسری دارد، در حالی که ما هیچ بدهی نداریم و طبق پیشبینی که کردهایم تا پایان سال یک میلیارد و 300 میلیون تومان پول نیاز داریم تا کلیه برنامههای مد نظرمان را اجرایی کنیم.
وی درباره سفر رئیس دفتر فدراسیون ژیمناستیک به مسابقات سریلانکا تصریح کرد: خانمی که به عنوان نماینده فدراسیون به سریلانکا اعزام شده سابقه 20 سال مربیگری را دارد، از افراد فنی فدراسیون ژیمناستیک است، اطلاعات بسیار خوب و کافی را در اختیار دارد و اگر مسئولیتی به او واگذار شده بر اساس تخصصی بوده که وی آن را در اختیار داشته است.
اینچه درگاهی در مورد سفر خواهرش به اتریش با هزینه فدراسیون اظهار کرد: من نمیدانم شخصی که چنین موضوعی را مطرح کرده با استناد به چه مدرکی اعلام کرده خواهر من با هزینه فدراسیون سفر کرده است. دو تن از خواهران من مقیم خارج از کشور هستند و هزینه سفرهایشان را خودشان پرداخت میکنند. با اینحال در سفر به اتریش چون دوست نداشتم یک آقا در کنار من بنشیند، خواهرم با هزینه خودش که کپی چک وی که توسط آن بلیت را خریداری کرده موجود است، با من راهی اتریش شد و به کارهای شخصی خودش پرداخت. کسانی که اتهام میزنند یقین بدانند در مراجع قضایی باید پاسخگو باشند چون وارد زندگی شخصی بنده شدهاند و هیچ مدرکی دال بر خطاکاری من در اختیار ندارند.
رئیس فدراسیون ژیمناستیک در خصوص مسائلی که وی با سازمان بازرسی کل کشور پیدا کرده است، عنوان کرد: حضور نهادهای نظارتی اظهر منالشمس است و ما کوچکترین مشکلی با آن نداریم ولی سؤال من این است که بازرسان که در مهر سال گذشته وارد فدراسیون شدند و دو ماه اسناد ما را بررسی کردند، چرا اسناد سال 95 و چهار ماهه اول سال 96 را با دقت بررسی نکردند و فقط دوره حضور من با دقت مورد وارسی قرار گرفت؟ ما تمام توضیحات لازم را ارائه کردیم و کوچکترین موردی پیدا نشد اما به دلیل آنکه اطلاعات میان فدراسیون و سازمان بازرسی از سوی نماینده سازمان در اختیار فضای مجازی قرار گرفته، از آن نماینده شکایت صورت گرفته، چرا که نباید اطلاعات محرمانه من و فدراسیون ژیمناستیک به فضای مجازی درز میکرد.
انتهای پیام/4051/4048/
انتهای پیام/