نقشه جامع پژوهشی پدافند غیرعامل کشور در قالب برنامه پایش طراحی میشود
لاله فرهنگمتین در گفتگو با خبرنگار حوزه آموزشی و پژوهشی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا با اشاره به مأموریتها و رویکردهای آتی دانشگاه نسبت به مفاهیم پدافند غیرعامل گفت: طراحی نقشه جامع پژوهشی پدافند غیرعامل کشور؛ مأموریت نخست دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال ذیل برنامه علمی مصوب است که برای رسیدن به این مهم احصای چالشها، رصد و پایش تهدیدات با رویکرد مصونسازی، حفاظت از زیرساخت، تابآوری و کاهش آسیبپذیری پیگیری و دنبال شده است.
وی افزود: نتیجه تلاشهای اساتید واحد تهران شمال از حوزههای دانشی مختلف آموزشی احصا و تدوین نظام موضوعات در 9 حوزه علمی ازجمله ارزیابی و مدیریت ریسک، علوم و فناوری زیستی، حقوق، روابط بینالملل و علوم سیاسی، سایبری، روانشناسی و علوم کالبدی، شیمی و نانوفناوری، فرهنگی و اجتماعی و اقتصاد مقاومتی و مدیریت با رویکرد پدافند غیرعامل است.
مجری برنامه علمی پدافند غیرعامل دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال اظهار کرد: بیش از 6 هزار نفر ساعت جلسات خبرگی متشکل از اساتید خبره و صاحبنظران حوزه پدافند غیرعامل جلسات تخصصی و کارشناسی برگزار شده است. با ابلاغ ریاست دانشگاه آزاد اسلامی برنامه پایش واحد تهران شمال در حوزه پدافند غیرعامل تعیین شده و تاکنون رهیافتهای بسیاری در احصا و تدوین نظام موضوعات این حوزه کسب شده است.
فرهنگمتین بیان کرد: با شروع اجرای برنامه پایش آزاد در واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی، دانشجویان تحصیلات تکمیلی با انتخاب زمینه پژوهشی از برنامه علمی، میتواند مسیر تحقیقات علمی در حوزه پدافند غیرعامل را بیش از پیش همسو و هدفمند کند. برگزاری نشستهای تخصصی در زمینههای ریسک، تابآوری شهری و دفاع سایبری ؛ نقد و بررسی پروژه بایوژمی تالاب انزلی، نشاندهنده توانمندی و ظرفیت دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال در حوزه تجزیه و تحلیل علمی و ارائه راه کارهای فنی در پدافند غیرعامل است.
وی درخصوص اقدامات دبیرخانه برنامه علمی پدافند غیرعامل درخصوص اجتماعی کردن پژوهشهای این حوزه عنوان کرد: تهیه ویدئو کلیپهای علمی و برنامه ریزی جهت ارتباط مستمر با شبکه چهار سیمای جمهوری اسلامی ایران در راستای فرهنگسازی مبانی پدافند غیرعامل در جامعه است.
مجری برنامه علمی پدافند غیرعامل دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال خاطرنشان کرد: در راستای برنامه علمی پایش واحد تهران شمال راهاندازی شرکتهای دانشبنیان و واحدهای فناور و استقرار آنها در مراکز رشد درحال پیگیری است. اکنون گروههای مختلف دبیرخانه برنامه علمی آمادگی نظارت و بازنگری در اسناد بالادستی، استانداردسازی، بومیسازی مدلهای مدیریت بحران، مدیریت دانش و امنیت دیتا، شبکهسازی نخبگان و مشاوره طرحهای مرتبط با پدافند غیرعامل را دارند.
فرهنگمتین افزود: مشارکت در تولید محتوا و معرفی متخصصان و اساتید حوزه پدافند غیرعامل در رسانه ملی نیز میتواند گام ارزشمندی در راستای اجتماعی کردن این مبانی باشد که در حال برنامهریزی است. تولید نقشه پدافند غیرعامل در راستای گام دوم انقلاب برای کسب مرجعیت علمی در این حوزه مهمترین برنامه واحد تهران شمال بهشمار میرود.
انتهای پیام/4116/
انتهای پیام/