نحوه حمایت از کار تحقیقاتی در فوق دکتری چگونه است؟
به گزارش گروه رسانههایدیگر خبرگزاری آنا، از راهاندازی سامانه پذیرش پژوهشگران پسادکتری خبر داد و درباره تعداد ثبتنامکنندگان گفت: طی ۲، ۳ ماه اخیر، حدوداً هزار و ۵۰۰ نفر ثبت نام کردهاند که طبیعتاً با توجه به حداکثر ظرفیت ۳۰۰ نفری ما، همه این متقاضیان نمیتوانند دوره پست دکتری را پشت سر بگذارند. البته بهجز محدودیت ظرفیت پذیرش، ممکن است برخی متقاضیان نیز از شرایط لازم برای پذیرش برخوردار نباشند.
وی افزود: متقاضیان حضور در پروژههای پژوهشی، پس از ثبتنام و بررسی شرایطشان در صورت پذیرش توسط استاد مربوطه، می توانند در بدو امر به مدت یک سال و در صورت تمدید برای یک سال دیگر، کار تحقیقاتی پسادکتری را با آن استاد بگذرانند.
معاون پژوهشی دانشگاه تهران حداقل حقوق مشخص شده برای پژوهشگران را ۲ میلیون تومان عنوان کرد و افزود: شهریور امسال، نخستین بار مقرر شد به پژوهشگران پسادکتری که از محل گرنتِ استاد پذیرشدهنده، منابع مالی طرح خود را تأمین میکنند، حداقل ۲ میلیون تومان، پرداخت شود که البته از این مقدار، یکسوم (حدوداً ۶۰۰ هزارتومان) را دانشگاه پرداخت می کند.
معاون پژوهشی دانشگاه تهران با بیان اینکه پرداختها برای پژوهشگران پسادکتری به چند دسته تقسیم میشود، ادامه داد: بهجز موردی که استادان متعهد به پرداخت حقوق هستند که به آن اشاره شد، برخی پژوهشگران که فارغالتحصیلان دانشگاههای خوب و معتبر دنیا هستند، با همکاری معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری بهکار گرفته میشوند و حقوقشان، از سوی صندوق این معاونت تأمین و بهواسطه دانشگاه پرداخت میشود که این حقوق برابر با حقوق استادیار پایه یک و حدوداً ۴ میلیون تومان است.
وی گفت: برخی دیگر از این افراد، تحت حمایت صندوق حمایت از پژوهشگران قرار میگیرند که آنها هم حقوقشان تقریباً برابر استادیار پایه یک و همان ۴ میلیون تومان است که البته از این مبلغ، ۲ سوم توسط صندوق و یک سوم دیگر از سوی دانشگاه پرداخت می شود.
رحیمیان با بیان اینکه میزان حقوق استادیار پایه یک، هر سال نسبت به سال قبل، افزایشی بین ۱۰ تا ۱۸ درصد دارد، افزود: به بعضی از برندگان جوایز جشنواره علامه طباطبایی و جشنواره فارابی و ... گرنت تعلق میگیرد که آنها نیز برابر با استادیار پایه یک، حقوق دریافت خواهند کرد.
منبع: مهر
انتهای پیام/پ
انتهای پیام/