راهاندازی کلینیکهای سلامت خانواده در 9 استان کشور
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، شهیندخت مولاوردی در حاشیه نشست مشترک معاونت امور زنان رئیس جمهوری و وزارت بهداشت گفت: مقدمات راهاندازی این کلینیکها در کشور در حال انجام است و این مراکز درمانی به موضوع سلامت جنسی میپردازند، زیرا بخش عمدهای از طلاقها مربوط به مسایل جنسی است و این کلینیکها برای ارتقای سلامت زنان فعالیت خواهند داشت.
مولاوردی به موضوع زنان باردار در مناطق محروم اشاره کرد و افزود: برای ارتقای سلامت زنان باردار در مناطق محروم مکملهای غذایی، بهداشتی و دارویی برای این افراد در نظر گرفته شده است.
وی به وجود 200 هزار زن با سوء تغذیه در کشور اشاره و تاکید کرد: برای رفع این مشکل به سراغ دستگاههای متولی این امر میرویم اما هنوز با وزارت بهداشت صحبتهایی انجام نشده است.
معاون امور زنان رئیس جمهوری همچنین به وجود 15 هزار کارتن خواب در تهران اشاره کرد و افزود: بر اساس آمارهای غیر رسمی یک سوم، معادل پنج هزار کارتن خواب را زنان تشکیل میدهند که میتوان در این کلینیکها نیز خدماتی به آنان ارائه کرد.
مولاوردی با بیان اینکه 10 درصد معتادان و 12 درصد بیماران مبتلایان به اچ . آی .وی ایدز را زنان تشکیل میدهند، ادامه داد: از آن جا که 62 درصد معتادان، متاهل هستند، این موضوع میتواند در امنیت و سلامت کودکان و زنان موثر باشد و انواع خشونتها را به دنبال داشته باشد.
وی گفت: تمام آسیبهای اجتماعی متولیان خاص خودشان را دارند و ماموریت ما این است که مسایل و معضلات و وضعیت را شناسایی کنیم و پس از آن هماهنگی و هم افزایی لازم را انجام دهیم.
معاون امور زنان رئیس جمهوری در خصوص وضعیت اشتغال مادران، پس از زایمان، اظهار کرد: برخی دستگاههای اجرایی تحت پوشش سازمان تامین اجتماعی مشکلاتی برای مادران پس از زایمان ایجاد میکنند که این موضوع نیز در حال پیگیری است.
معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده گفت: رای هیات عمومی دیوان عدالت اداری برای اشتغال زنان و جلوگیری از مشکل آنان پس از زایمان به همه دستگاهها ابلاغ شده است و دستگاههای اجرایی مجاز هستند از سر جمع اعتبارات خودشان، حقوق مادران را پرداخت کنند اما تامین اجتماعی همچنان بر تامین بار مالی این موضوع تاکید دارد.
انتهای پیام/