دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
04 بهمن 1393 - 13:00
معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی در گفت‌و‌گو با آنا:

اجازه نمی‌دهیم تشکل‌های دانشجویی پیاده نظام جریان‌های سیاسی باشند

خبرگزاری آنا: دکتر طه هاشمی از تاسیس تالاری نظیر تالار وحدت در دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد و گفت: برای رسیدن به این هدف پیشنهاد داده‌ایم واحدهای پایتخت با کمک دولت تالاری نظیر تالار وحدت و البته با نام رودکی، شاعر بلند آوازه ایران تاسیس کنند.
کد خبر : 436

دکتر طه هاشمی در گفت‌و‌گو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری آنا، با اشاره به ارتباط میان حوزه فرهنگی و اجتماعی، اظهار داشت: استراتژی ما برای مباحث فرهنگی و اجتماعی بر روی "طرح‌های ماندگار" متمرکز است.


معاون فرهنگی اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی با ذکر این نکته که سیاست دکتر میرزاده مبنا قرار دادن توسعه فرهنگی است، ادامه داد: با استفاده از شورای فرهنگی گستره مخاطبین فرهنگی را از حوزه دانشجویی به سمت اساتید و کارکنان گسترش دادیم.


هاشمی با اشاره به اینکه فعالیت‌های اجتماعی و فرهنگی لازم و ملزوم یکدیگر هستند، تصریح کرد: براین اساس در شورای فرهنگی 8 محور اساسی را طراحی و 300 برنامه کلان را در نظر گرفتیم.


وی با اشاره به دو بخش طرح‌های ماندگار افزود: یک بخش در حوزه میراث معنوی یا حوزه رفتاری جامعه وارد می‌شود، بنابراین سبک زندگی ایرانی اسلامی، اخلاق حرفه‌ای، استعدادیابی، و خلاقیت هنری را شکل می‌دهد.


هاشمی خاطر نشان کرد: موضوع دیگر بحث‌های ماندگار در حوزه کالبدی است که به جز فضاهای اسلامی، مساجد و یادمان‌های شهدا خانه‌های فرهنگ و هنر را در دانشگاه‌ها طراحی کردیم تا سرویس دهی به مخاطبین داخل و خارج از دانشگاه داشته باشیم.


تالاری نظیر تالار وحدت در دانشگاه آزاد تاسیس خواهد شد


معاون فرهنگی اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به ساخت تالاری بزرگ نظیر تالار وحدت افزود: برای رسیدن به این هدف بنده پیشنهاد دادم واحدهای تهران با کمک دولت تالاری نظیر تالار وحدت البته با نام رودکی، شاعر بلند آوازه ایران تاسیس کنند.


هاشمی تاکید کرد: البته این تالار باید همه المان‌های لازم برای انجام برنامه‌های هنری را داشته باشد که با بودجه مازاد 2 درصد که برای حوزه فرهنگ در نظر گرفته شده است، این کار محقق می‌شود.


مناظره‌های دانشجویی در امتداد کرسی‌های آزاد اندیشی است


دکتر طه هاشمی با اشاره به اینکه مناظره‌های دانشجویی در امتداد کرسی‌های آزاد اندیشی با یک شکل جدید است، افزود: متاسفانه آیین نامه‌ای که در شورای اسلامی شدن دانشگاه‌ها برای کرسی‌های آزاد اندیشی ابلاغ شد، نمی‌توانست پشتوانه خوبی برای توسعه کار باشد.بنابراین فلسفه کرسی‌های آزاد اندیشی را زیر سوال برد و خیلی از واحد‌ها راغب به برگزاری این کرسی‌ها نبودند.


معاون فرهنگی اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به آیین نامه جدید که مصوبه شورای اسلامی شدن دانشگاه‌ها است، افزود: دکتر میرزاده حدود دو ماه پیش این آیین نامه را برای دانشگاه آزاد ابلاغ کردند که با همکاری دانشگاه آزاد، وزارت علوم، وزارت بهداشت و معاونین فرهنگی ایجاد شد. آیین نامه جدید طراحی و به تصویب شورای اسلامی رسید.


هاشمی اظهار داشت:کلیه مدیران موظف به برگزاری این کرسی‌ها شدند که یک بند این آیین نامه ضمانت جدی برای برگزاری کرسی‌های آزاد اندیشی است و با دخالت هر نوع نیروی خارج و بیرون از دانشگاه مقابله جدی صورت خواهد گرفت. بنابراین آزادی عمل به کلیه واحد‌ها داده شد تا در یک فضای با امنیت ذهنی و فکری این کرسی‌ها را برگزار کنند.


وی با اشاره به اینکه مناظره‌های دانشجویی پیش زمینه‌ای برای تقویت کرسی‌های آزاد اندیشی است، خاطر نشان کرد: هدف این است که دانشجویان سیاست ورز باشند، البته سیاستی که همراه با فرهنگ باشد، در عین حالی که تحت تاثیر جریان‌های بیرونی به خصوص جریان‌های افراطی نباشند.


معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی تاکید کرد: دانشگاه این اجازه را به تشکل‌های دانشجویی نخواهد داد که پیاده نظام جریان‌های سیاسی بیرونی دانشگاه باشند و البته دانشگاه باید بر جریان‌های سیاسی بیرونی تاثیر گذار باشد.


وی در پایان با اشاره به حساس بودن شرایط سیاسی سال آینده و برگزاری انتخابات نشان کرد: در این رابطه دانشجویان می‌توانند مسائل کلان، تشویق مردم برای شرکت فعال در انتخابات را دنبال کنند، اما اجازه تبلیغ به جریان‌ها، احزاب و کاندید‌اها در دانشگاه نخواهیم داد.


انتهای پیام/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب