دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
18 مهر 1398 - 16:39
معاون درمان وزارت بهداشت عنوان کرد؛

راه‌اندازی دو هزار واحد تک نفره زایمان در کشور/ در سال جاری 40 بیمارستان در کشور به بهره‌برداری می‌رسد

معاون درمان وزارت بهداشت گفت: دو هزار اتاق زایمانی در کشور ساخته شده و از آن‌چه در طرح تحول سلامت پیش بینی شده، 90 درصد آن در بخش اتاق زایمان اجرا شده است.
کد خبر : 430106
357255.jpg

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از وبدا، قاسم جان بابایی، معاون درمان وزارت بهداشت در حاشیه بازدید از بیمارستان‌های سبزوار با تأکید بر لزوم بهسازی بیمارستان‌های کشور گفت: در سال جاری 40 بیمارستان در کشور به بهره‌برداری می‌رسد که برخی از آن‌ها تکمیل و تجهیز و مابقی تا پایان سال افتتاح می‌شود.


وی افزود: با افتتاح این طرح‌ها حدود 6 هزار تخت بیمارستانی کشور در حوزه بیمارستان‌های وابسته به دانشگاه‌های علوم پزشکی اضافه می‌شود.


معاون درمان وزیر بهداشت اضافه کرد: از برنامه‌های طرح تحول سلامت، توسعه بخش‌های زایمانی و اتاق‌های زایمان (LDR) است که به‌طور اختصاصی برای هر مادر در نظر گرفته شده است.


جان بابایی بیان کرد: دو هزار اتاق زایمانی در کشور ساخته شده که از آنچه در طرح تحول سلامت پیش بینی شده 90 درصد آن در بخش اتاق زایمان اجرا شده است.


وی با اشاره به بدهی 10 هزار میلیارد ریالی سازمان‌های بیمه‌گر به دانشگاه‌ها گفت: بیمه تأمین اجتماعی تفاهم‌نامه‌ای با وزارت بهداشت دارد که 60 درصد بدهی هر ماه تحویل و اسناد 40 درصد تا سه ماه رسیدگی و مابقی در زمان مشخص شده‌ای پرداخت شود.


جان بابایی با بیان این‌که بیشتر از مشکل کمبود تخت‌های بیمارستانی مشکل توزیع آن است، گفت: در برخی شهرستان‌ها نسبت تخت به بیمارستان از میانگین کشوری بالاتر و در برخی شهرها این میزان کمتر است.


معاون درمان وزارت بهداشت بیان کرد: در دانشگاه و واحدهای درمانی سبزوار کارهای خوبی انجام شده و دو طرح نیمه تمام بخش ال‌دی‌آر اتاق زایمان تک نفره و اورژانس بیمارستان واسعی جز طرح‌های طرح تحول سلامت است که تکمیل می‌شود.


علیرضا مسلم، رئیس دانشگاه علوم پزشکی سبزوار نیز در مراسم افتتاح بخش زنان و مامایی بیمارستان واسعی سبزوار با حضور معاون درمان وزارت بهداشت گفت: بخش زنان و مامایی مرکز آموزشی درمانی واسعی سبزوار با زیربنای 600 مترمربع و اعتباری بالغ بر پنج میلیارد ریال به بهره برداری رسید.


وی با بیان اینکه این بخش برای مادران پر خطر و مادرانی که مرگ و میر بالا دارند احداث شده است، افزود: مادرانی که عوارض بیماری آن‌ها بر روی بارداری مؤثر است، در این مرکز بستری می‌شوند.


رئیس دانشگاه علوم پزشکی سبزوار گفت: این مرکز دارای ۱۲ تخت شامل یک تخت وی ای پی، یک تخت ایزوله و مابقی تخت‌ها عادی است.


مسلم خاطرنشان کرد: در شرق کشور بعد از مشهد، دانشگاه علوم پزشکی سبزوار است که با راه‌اندازی بخش زنان و مامایی به مادران پر خطر خدمات ارائه می‌دهد.


هم‌چنین جان بابایی از مراکز آموزشی و درمانی شهرستان سبزوار بازدید و از نزدیک در جریان ارائه خدمات قرار گرفت.


لازم به ذکر است؛ 6 بیمارستان تخصصی، 198 خانه بهداشت و 37 مرکز بهداشتی و درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی سبزوار در شهرستان‌های جوین، جغتای، خوشاب و داورزن واقع در غرب خراسان رضوی فعالیت می‌کنند.


انتهای پیام/4127/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب