احداث خوابگاه با استفاده از وام بانکی که دو سال تنفس دارد
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از دانشگاه شهید چمران اهواز، مجتبی صدیقی در آیین افتتاح سوله ورزشی دانشکده هنر شوشتر با بیان اینکه هنر، رشتهای با نیازمندیهای خاص است، اظهار کرد: دانشکدههای هنر به لحاظ سابقه فرهنگی طولانی کشورمان قدر و منزلت ویژهای دارند.
وی با اشاره به ارزشمندیهای شهرستان شوشتر به لحاظ قدمت تاریخی و نقش آن در هشت سال دفاع مقدس، افزود: این مسئله ایجاب میکند به دانشکده هنر شوشتر توجه بیشتری شود. در نشست با مسئولان دانشگاه شهید چمران اهواز مقرر شد نیازمندیهای دانشکده هنر شوشتر معرفی شود تا بتوانیم در حد توان امسال و سال آینده این نیازها را رفع کنیم.
سوله ورزشی دانشکده هنر شوشتر با یک هزار و ۳۰۰ مترمربع زیربنا از محل اعتبارات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در این دانشکده احداث و افتتاح شد.
همچنین روز گذشته صدیقی در حاشیه افتتاح دو طرح سلفسرویس خوابگاه دخترانه حضرت معصومه (س) با مساحت ۳۲۰ مترمربع، بااعتبار ۹۰۰ میلیون تومان و زمین چمن خوابگاه پسرانه شهید علمالهدی با مساحت ۱۰۸۰ مترمربع و اعتبار ۷۰۰ میلیون تومانی دانشگاه شهید چمران اهواز گفت: تعداد خوابگاههای دانشجویی کشور به یک هزار و ۱۰۰ خوابگاه مجردی ملکی و ۳۰۰ خوابگاه خودگردان مجوزدار رسیده است.
وی در خصوص وضعیت دانشگاه شهید چمران اهواز در بخش خوابگاهی، گفت: شرایط این دانشگاه به لحاظ مسائل محیطی با مناطق دیگر کشور متفاوت است و استهلاک ساختمانها و تجهیزات نیز بیشتر است. خوشبختانه در سالهای اخیر طرحهای خوبی در بخش دانشجویی اجراشده و کیفیت فضاها ارتقا یافته است.
رئیس سازمان امور دانشجویان با بیان اینکه تا پایان برنامه ششم توسعه باید حدود ۷۰ هزار نفر به ظرفیت خوابگاهی افزوده شود خاطرنشان کرد: ساخت خوابگاههای جدید با تسهیلات لازم در دستور کار است که درصورتیکه بخش خصوصی یا دانشگاهها بخواهند این خوابگاهها را احداث کنند از وام بانکی با دو سال تنفس بهره خواهند برد. در حال حاضر حدود ۲۸ تا ۳۰ دانشگاه مجوز استفاده از وام بانکی برای ساخت خوابگاه دریافت کردهاند.
صدیقی در خصوص جذب دانشجویان خارجی افزود: جذب این دانشجویان در ردیف برنامههای اصلی وزارت علوم قرار دارد و توسعه خوبی در جذب دانشجویان شهریه پرداز صورت گرفته است. ۲۹ هزار نفر دانشجوی خارجی در وزارت علوم، بیش از هشت هزار نفر در دانشگاه آزاد اسلامی و حدود سه هزار نفر در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تحصیل میکنند که امید است تا پایان برنامه ششم توسعه به ۷۴ تا ۷۵ هزار نفر برسند.
انتهای پیام/4084/
انتهای پیام/