دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
18 مهر 1394 - 11:17
در واحد بوشهر صورت گرفت

جشن آغاز بندگی 33 فرشته‌ کوچک با سجاده‌های عطرآگین معنویت

فرشته‌های کوچک با چادرهای حریر و سجاده‌های عطرآگین معنویت، آغاز بندگی به درگاه خداوند را در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر جشن گرفتند.
کد خبر : 42956

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از بوشهر، در این مراسم که با حضور معاونان، استادان، کارکنان و خانواده ایشان در سالن شهید علیمحمدی دانشکده علوم انسانی واحد بوشهر برگزار شد 33 دانش آموز دختر و پسر به تکلیف رسیدن خود را جشن گرفتند.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر در این مراسم با بیان اینکه به تکلیف رسیدن، یک عید به حساب مى آید، گفت: در این روز از نظر عقلى و جسمى به حدّى رسیده‌ایم که خداوند متعال به ما دستور مى‌دهد و ما خوشحالیم که خواسته‌ها و دستاورهاى او را اطاعت کنیم و بنده شایسته او به حساب آییم و چه افتخارى بالاتر از این نصیب انسان می‌شود.


دکتر یوسف قیصری با تأکید بر نقش پررنگ خانواده در شکل گیری شخصیت فرزندان ادامه داد: خانواده اولین، مهمترین و پربرکت ترین نهاد اجتماعی در تاریخ فرهنگ و تمدن انسانی و بهترین بستر برای حفظ کرامت انسانی و تأمین امنیت و آرامش روانی اعضاء و پرورش نسل جدید، اجتماعی کردن فرزندان و برآورده ساختن نیازهای افراد است و در تربیت و شکل‏‌گیری نظام رفتاری افراد، بسیار مؤثر است.



دبیر هیأت امنای دانشگاه آزاد استان بوشهر افزود: پدر، مادر و به طور کلی خانواده، ارائه دهنده نخستین الگوهای عملی فرزندان هستند که بیش‏ترین تأثیر را در آن‏ها به جا می‏‌گذارند. بسیاری از افکار و رفتارهای افراد از خانواده نشأت می‌‏گیرد، ویژگی‏‌های الگوی اثرگذار در پدر و مادر وجود دارد.


طاهرزاده مشکلات روحی و روانی و ناهنجاری‌های گوناگون جوانان را معلول غفلت و ضعف ایمان دانست و اظهار کرد: نماز و نیایش بهترین راه برای آرامش دل هر انسان و رسیدن به سعادت دنیوی و اخروی است

قیصری وجود رابطه عاطفی عمیق و بدون ترس بین فرزندان و والدین را باعث استحکام نظام خانواده و جامعه دانست و اظهار کرد: در حالی‏ که هنوز شخصیت فرزندان شکل نگرفته و نظام ارزشی و عقیدتی آن‏ها به وجود نیامده‌ ‏است، پدر و مادر بیش‏ترین زمان را با فرزندان می‌‏گذرانند و وجود رابطه عاطفی بین آن‏ها عامل بسیار مهمی در تشریح و قوام الگوپذیری است.


قیصری با بیان ضرورت ترویج فرهنگ اقامه نماز در جامعه، تصریح کرد: یکی از مهمترین وظایف همه دست اندرکاران تعلیم و تربیت کودکان، نوجوانان و جوانان این مرز و بوم و اساسی ترین وظیفه خانواده ترویج فرهنگ اقامه نماز در جامعه است.


وی ادامه داد: اهمیت نماز و طاعت پروردگار ایجاب می‌کند تا والدین با برنامه‌ریزی دقیق، کامل و آگاهی از مسائل شرعی و متناسب با گروه سنی فرزندانشان برای جذب غنچه‌های پاک و معصوم شان به فرایض دینی و خصوصاٌ نماز تلاش کنند.


حجت‌الاسلام طاهرزاده از روحانیون حوزه و دانشگاه در استان هم خطاب به والدین فرزندان گفت: دین اسلام، دینى آسان و مطابق با عقل، منطق و فطرتِ انسان است و نباید با سخت‌گیریهاى بیش از حدّ، دانش‌آموزان را از دین بیزار کرد.



وی ادامه داد: اسلام بهترین و بزرگترین برنامه زندگی بشری را ترسیم کرده، به گونه ای که این برنامه تمامی لحظات زندگی از لحظه تولد تا لحظه عروج روح آدمی را در بر می‌گیرد و مهمترین لحظه آن زمانی است که برای انسان در پیشگاه خداوند، مسئولیت و مأموریت ترسیم و در نظر گرفته می‌شود و آن لحظه همان سن تکلیف است.


طاهرزاده مشکلات روحی و روانی و ناهنجاری‌های گوناگون جوانان را معلول غفلت و ضعف ایمان دانست و اظهار کرد: نماز و نیایش بهترین راه برای آرامش دل هر انسان و رسیدن به سعادت دنیوی و اخروی است.


طاهرزاده افزود: فریضه اى که به آن توجهى وافر شده، نماز است و با آن که جزو فروع دین محسوب مى شود ولى استمرار و برپاداشتن آن، موجب حفظ باور فردنسبت به اصول دین مى شود.


این روحانی با تأکید بر نقش الگویی خانواده بر جوانان ادامه داد: اگر پدر و مادرى در راه حق گام بردارند و به عبادت خدا بپردازند، فرزندان نیز از والدین خویش الهام گرفته و آنان نیز معمولاً در همان طریق گام مى‌نهند. پس بدین ترتیب مشى و روش انجام عبادت از سوى والدین در معرض دید فرزندان قرار مى‌گیرد.


تلاوت قرآن و نیایش، اجرای سرود و نمایش و خواندن سوگندنامه و اقامه نماز شکر، اهداء لوح عبادت، گل، کارت هدیه و کتاب و مسابقه نقاشی از برنامه‌های این مراسم بود.


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب