نماینده مسجدسلیمان: اصلاحات دینی محتاج مهندسی فرهنگی است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، اسماعیل جلیلی به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید، با حضور در جمع اعضای هیأت رئیسه و تنی چند از اعضای هیأت علمی، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجد سلیمان، درباره مشکل کاهش دانشجو در دانشگاهها و معضلات بوجود آمده اظهار کرد: امروزه در کشور شاهد هستیم که عرصه علم نیز مانند همه عرصهها دچار رقابت شده استو
وی ادامه داد: تعدد دانشگاهها و مراکز آموزش عالی در کشور باعث شده دانشجویان در انتخاب دانشگاه دقت بیشتری کنند. بر همین اساس اگر دانشگاهی بخواهد در این مبارزه پیروز شود باید به سمت کیفیسازی امور و جذب رشتههای مخاطب پسند حرکت کند.
نماینده مردم مسجدسلیمان با بیان اینکه منفی شدن تراز مالی در دانشگاهها یک زنگ خطر جدی به حساب میآید، افزود: برای پایداری باید با به کارگیری راهکارهای مناسب و مدیریت هزینه و بهرهمندی از پتانسیل دانشگاه نسبت به تولید ثروت از طریق فعالیتهای درآمدزایی برون دانشگاهی، بالا بردن جذابیت دانشگاه و کیفیت آموزش برای جذب دانشجو، جذب رشتههای مناسب و همچنین معرفی واحد دانشگاهی مسجدسلیمان به عنوان یک دانشگاه ایدهآل در منطقه نگذاریم تراز مالی منفی شود.
جلیلی گفت: آن چیزی که وظیفه مسئولان شهری برای پایداری دانشگاه بوده این است که زیرساختهای مناسب مثل راه، فرودگاه و دسترسی به امکانات مجازی را به بهترین شکل فراهم کنند تا دانشگاهها با جذب دانشجو مواجه شود.
وی خاطرنشان کرد: ما به عنوان خدمتگزار مردم در مسجدسلیمان هدفمان این است که پایداری را بالا ببریم و خدا را شکر با ارتباط خوبی که بین مدیران شهرستان وجود دارد در این مدت کارهای زیرساختی خوبی انجام شده و با اتمام و بهرهبرداری از پروژههای در دست اقدام، بسیاری از مشکلات برطرف میشود.
جلیلی گفت: شادابی علمی و توسعة کمی و کیفی دانشگاههای کشور در پرتو انقلاب اسلامی بیانگر آن است که دانشگاه درختی ریشهدار در متن هویت فرهنگ و تاریخ جامعة اسلامی ماست.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس ادامه داد: تاریخ پرافتخار شیعه، تاریخ اصلاحگری است و اصلاحات دینی که در حقیقت تدوام پروژه انقلاب اسلامی است، محتاج مهندسی فرهنگی است و مدیریت انرژی متراکم دانشجویی در مسیر قابلیتهای مثبت و فزاینده میتواند در راهبردی کردن اصلاحات مبتنی بر قانون اساسی نقشی تعیین کننده ایفا کند.
وی افزود: هیچ جامعهای بدون تکاپو و رشد علمی، قادر به حفظ غرور و استقلال خویش نخواهد بود. بنابراین در شرایط کنونی اصلیترین وظیفه دانشگاه، جهاد علمی و به تعبیر مقام معظم رهبری«جنبش نرمافزاری» است که مدیریت کلان و راهبردی این تحول و پایهریزی مهندسی اجتماعی آن متوجه نخبگان و نیروهای فعالی و مبتکر دانشگاهی است.
جلیلی گفت: بدیهی است که دانشگاه، تنها در پرتو درک هویت تاریخی و فرهنگ مردم است که میتواند در ایفای رسالت اصلی خود که همان خدمت به مردم است موفق باشد.
انتهای پیام/