کادر فنی باید انگیزه مدالآوری میداد/ نبود کرسی ضعف همیشگی بوکس ایران است
اکبر احدی در گفتگو با خبرنگار حوزه رزمی گروه ورزشی خبرگزاری آنا، درباره عملکرد تیم ملی بوکس در مسابقات جهانی گفت: بررسی عملکرد بوکسورها در مسابقات جهانی از دو دیدگاه قابل بررسی است؛ اگر کادر فنی از عملکرد ملیپوشان رضایت دارد نکته مثبتی است و تا حدودی هم به آنها حق میدهم که از ملیپوشان راضی باشند. ما برای بوکسورهای حاضر در تیم ملی چه کاری انجام دادهایم که از آنها انتظار نتیجه خارقالعاده داریم؟! آیا بوکسورها اردوی مشترک داشتند و تدارکات زیادی برای آنها شده است؟! بهنظرم با بضاعتی که بوکسورهای ما دارند همه تلاش خود را بهکار گرفتهاند. هر ورزشکاری که به مسابقات جهانی اعزام میشود، باید از چهار ماه قبل در مسابقات تدارکاتی به میدان برود و نقاط ضعفش را برطرف کند.
وی ادامه داد: هماهنگی و توانایی ارائه تکنیک مواردی هستند که در مسابقات تدارکاتی و براساس تجربه بوکسور بهدست میآید. هیچکدام از بوکسورهای ما چنین شرایطی را تجربه نکردهاند. البته توقع اهالی بوکس برای کسب نتیجه هم انتظار معقولی است. ما بوکسورهای باتجربهای در ترکیب تیم داریم. شوریان، کاظمزاده و روزبهانی از بوکسورهای باتجربه تیم ما هستند و انتظار میرفت که بهتر از این نتیجه بگیرند. هر چند که اعتقاد دارم داوری هیچ زمانی در بوکس روی خوش به ما نشان نداده است. این موضوع یکی از ضعفهای اصلی فدراسیون بوکس است. ما سالهاست که با نبود کرسی روبهرو هستیم و مسئولان برای رسیدن به کرسی جهانی تلاش نمیکنند. همیشه نباید از ورزشکار توقع داشت بلکه مسئولان هم باید خودشان را نشان بدهند و با کسب کرسی در مجامع بینالمللی حرفی برای گفتن داشته باشند.
سرمربی سابق تیم ملی بوکس در مورد عملکرد برخی بوکسورها اظهار کرد: ما در چند وزن شانس کسب سهمیه داشتیم و بهنظرم تیمی که چندین بوکسور باتجربه دارد باید بهتر از این نتیجه میگرفت. البته امکانات و بضاعت همیشه برای بوکسورهای تیم ملی کم بوده و هست اما وقتیکه ما بوکسورهای باتجربه در تیم داریم باید به فکر کسب نتیجه هم باشیم. روزبهانی با وجود اینکه 10 کیلوگرم وزن کم کرده بود و در این وزن هم بوکسورهای قدرتمندی حضور داشتند اما باغیرت و هوشمندانه تلاش کرد. او تازه از قید مصدومیت بیرون آمده بوده و با وجود وزن کم کردنش توانست امید ما را برای کسب سهمیه المپیک زنده کند.
احدی در مورد عملکرد شاهین موسوی که میتوانست در این رقابتها تاریخساز شود، اظهار کرد: موسوی در این مسابقات قرعه خیلی خوبی نصیبش شده بود. بهنظرم حتی اگر این بوکسور و کادر فنی برای او حریف انتخاب میکردند همین نفراتی را که با موسوی در مسابقات جهانی با آنها مبارزه کرد را انتخاب میکردند. بنابراین با توجه به قرعه مناسبی که این بوکسور داشت همه انتظار داشتند که او در این مسابقه تاریخساز شود و به اولین مدال جهانیِ تاریخ بوکس دست پیدا کند. اما متأسفانه این اتفاق رخ نداد. البته کادر فنی هم در کسب این نتیجه بیتأثیر نبود، این انتظار وجود داشت که کادر فنی و ورزشکار در چنین موقعیتهایی باهوشتر عمل کنند. حریف موسوی از آمادگی بیشتری برخوردار بود. با این حال موسوی یکی از شانسهای ایران برای کسب سهمیه المپیک است. با وجود اینکه در این وزن، بوکسورهای قوی حضور دارند اما با این حال این بوکسور شانس کسب سهمیه دارد.
سرمربی تیم ملی بوکس در پایان به عدم مدالآوری بوکسورها در مسابقات جهانی اشاره کرد و گفت: متأسفانه یکی از صحبتهایی که قبل از برگزاری مسابقات جهانی از مسئولان و کادر فنی تیم ملی بوکس میشنیدم توقع نداشتن برای کسب مدال بود، به اینخاطر که بوکس ما تاکنون در مسابقات جهانی موفق به کسب مدال نشده است.اما سؤال اینجا است ما تا چه زمانی باید این حرفها را بگوییم؟! اگر در این مسابقه، تمام ترکیب تیم جوان بودند شاید گفتن این حرف خیلی عجیب نبود اما وقتی چندین بوکسور باتجربه در تیم داریم توقع کسب مدال هم باید داشته باشیم. بهنظرم فدراسیون و کادر فنی باید انگیزه مدالآوری را در بازیکنان تقویت میکردند نه اینکه این ذهنیت را برای تمامی بوکسورها ایجاد کنند که چون ما قبلاً مدال نگرفتهایم پس در این مسابقه هم نمیتوانیم مدال بگیریم. تا چه زمانی قرار است این مدالنگرفتنها در بوکس ادامه داشته باشد؟! اگر در ترکیب تیم جوانگرایی صورت میگرفت عدم کسب مدال قابل پیشبینی بود، اما بوکسورهای باتجربه باید به کسب مدال فکر میکردند وکادرفنی این انگیزه را به آنها میداد.
انتهای پیام/4051/4057/
انتهای پیام/