دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
16 شهريور 1398 - 13:06

لطفا حرف ضدانقلاب را تکرار نکنید!

رئیس اسبق سازمان صداوسیما باید بهتر از همه بدانند که در ایران مجرم و محکوم «سیاسی» به آن معنی خاص نداریم و این موضوع بارها توسط مقامات ارشد دستگاه قضایی بیان و تکرار شده است.
کد خبر : 414466
5104759.jpg

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، سید عزت الله ضرغامی، رئیس اسبق سازمان صداوسیما و عضو فعلی شوراهای عالی انقلاب فرهنگی و فضای مجازی که از چهره های سیاسی فعال در شبکه های اجتماعی است، به تازگی پستی در صفحه شخصی خود در توئیتر منتشر کرده و فارغ از محتوای آن، در اقدامی عجیب از عبارت «زندانی سیاسی» استفاده کرده است.
ضرغامی نوشته است: «حالا که مرزهای ممنوعه، مرتباً توسط خودی‌ها! جابجا می شود، خوب است که در احکام برخیزندانیان سیاسی هم که خیلی کمتر از این ها حرف زده و یا نوشته اند، نیز تجدید نظر شود. عدالت یعنی این! به ویژه اگر اظهار پشیمانی هم کرده باشند».



باید متذکر شد نیت خیرخواهانه ایشان در واکنش به فشار برخی نهادها، نباید به استعمال عبارات مورد استفاده دشمنان منجر شود. آقای ضرغامی باید بهتر از همه بدانند که در ایران مجرم و محکوم سیاسی به آن معنی خاص نداریم و این موضوع بارها توسط مقامات ارشد دستگاه قضایی بیان و تکرار شده است.
برای نمونه، غلامحسین اسماعیلی، سخنگوی قوه قضائیه در یازدهم تیرماه یعنی همین دوماه پیش، در واکنش به اظهارات نسنجیده چند نماینده مجلس پیرامون برخی محکومان امنیتی و استفاده از عنوان «زندانی سیاسی» در نشست خبری گفت: قانون جرم سیاسی در سال ۹۳ تصویب، عملیاتی و اجرایی شده است. در آنجا جرم سیاسی تعریف شده است؛ آنچه را که در قانون برای جرم سیاسی آمده است کاملاً قبول داریم و اجرا می‌کنیم. شاید نقطه مثبت این باشد که در جامعه ما کسی جرمی که مشمول جرم سیاسی باشد انجام نمی‌دهد یا کسانی که باید تعقیب کنند با دیده اغماض می‌نگرند.
وی تاکید کرد: اینکه تهمت ناروا بزنند که در دستگاه قضایی به مجرم سیاسی عنوان مجرم امنیتی داده می‌شود، ۱۰۰ درصد خلاف واقع و غیراخلاقی و غیرقانونی است. متاسفانه شاهد هستیم به کسی که به جریان نفاق وابسته بوده آن هم جریان نفاقی که یک تشکیلات کاملاً تروریستی است و ۱۷ هزار شهروند ما را از رئیس جمهور، نخست وزیر و رییس دیوان عالی کشور گرفته تا مردم کوچه و بازار را به شهادت رسانند، مجرم سیاسی گفته می‌شود.
سخنگوی قوه قضائیه ادامه داد: مثلاً به جاسوسان مجرم سیاسی می‌گویند یا به مجرمین خیابان پاسداران تهران که تعدادی از ماموران انتظامی ما را به شهادت رساندند مجرم سیاسی می‌گویند. اخیر از چند زندانی نام بردند اما کسی که اهانت به مقدسات اسلام داشته است، کسی که مشمول سب‌النبی بوده است، کجای قانون جرم سیاسی است؟ کجای قانون جرم سیاسی گفته که سب‌النبی که باید اعدام شود، جرم سیاسی است؟ کسی که قصد براندازی دارد و با گروه تروریستی همکاری می‌کند و نظم یک منطقه را بر هم می‌زند، مجرم سیاسی نیست.
متاسفانه آقای ضرغامی هم به عنوان یک چهره به مراتب شناخته تر شده از برخی نمایندگان گمنام مجلس این اشتباه را تکرار کرده است. عبارت مورد استفاده ضرغامی، همان عبارتی است که بارها دشمنان کشور در حمایت از ضدانقلاب‌ها و محکومان به جرائم امنیتی برای حمله به نظام اسلامی استفاده می‌کنند تا برخورد با برهم زنندگان هر نوع از امنیت مردم و کشور را سیاسی جلوه دهند. باید دید هدف ضرغامی از استخدام این واژگان قابل تامل چه بوده است؟ در هر صورت بهتر است ایشان فضا را به سکوت باقی نگذارند و هرچه زودتر در این باره ابهام زدایی کنند. در نهایت اگر ایشان معتقد به سهو و خطا هستند، هرچه زودتر این خطا را اصلاح و در همان صفحه شخصی‌شان عذرخواهی کنند.
ضمن تمجید از رویکرد منتقدانه ضرغامی، باید از ایشان به عنوان یک عنصر مورد اعتماد خواست تا دقت کنند به هنگام تذکرات، ترکش‌ها به سمت نظام اسلامی کمانه نکند.


منبع:جهان نیوز


انتهای پیام/4112/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب