تولید جو در اراضی کشت و صنعت کشاورزی رضوی با استفاده از سامانه نوین آبیاری
به گزارش گروه استانهای خبرگزاری آنا از آستان قدسرضوی، محمدباقر قناد طوسی درباره تولید محصول جو با استفاده از سامانه نوین آبیاری اظهار کرد: در سال زراعی جاری سطح 182 هکتار را به زراعت جو اختصاص دادهایم که میزان عملکرد در هکتار 7 هزار کیلوگرم بوده است.
وی درباره اقدامات صورت گرفته بهمنظور افزایش میزان تولید گفت: آمادهسازی بستر مناسب کاشت و کاشت و داشت و برداشت بهموقع از جمله این موارد به شمار میرود.
مدیر کشت و صنعت تربتحیدریه افزود: بهمنظور بهبود تغذیه گیاهی در این مزارع، فعالیتهایی نظیر تداخل نیافتن آبیاری در آبهای اراضی جو و کاشت سبز برگ انجام شده و انجام عملیات تغذیه بهصورت کود آبیاری با استفاده از سیستم تزریق کود، محلولپاشی کودهای ریزمغذی، استفاده از کودهای پوسیده دامی و پاشش آن در اراضی سبک، بخشی دیگر از اقدامات صورت گرفته بهمنظور بهبود تغذیه گاهی و کاهش علفهای هرز مزارع را به خود اختصاص داده است.
قنادطوسی با بیان ارقام مورد استفاده در کشت امسال تصریح کرد: این ارقام شامل یوسف و بهمن بوده که رقم بهمن به دلیل مقاومت به ورس و ظرفیت تولید بالا انتخاب شده و علاوه بر این، رقم یوسف به دلیل عملکرد نسبتاً بالا و نیاز آبی کم، در کشتهای تأخیری مورد استفاده قرار میگیرد.
وی با تأکید بر لزوم توسعه سیستمهای آبیاری نوین بهویژه در بخش کشاورزی اظهار کرد: در این راستای آبیاری اراضی جو کشت و صنعت کشاورزی رضوی با استفاده از سامانههای تحتفشار سنتر، لینیر و تیپ و بخشی نیز بهصورت نشتی صورت گرفته است.
مدیر کشت و صنعت تربتحیدریه افزود: افزایش بهرهوری از منابع آب و خاک و بالا بودن راندمان تولید، ازجمله مزایای سیستمهای آبیاری تحتفشار به شمار میرود.
قنادطوسی خاطرنشان کرد: جو برداشتشده از اراضی این کشت و صنعت بهمنظور رفع نیاز دامداران به مراکز تولیدی و بخش خصوصی در حوزه دامپروری به فروش میرسد.
انتهای پیام/4121/
انتهای پیام/