پیادهسازی نظام کنترل کیفی پایاننامهها در دستور کار دانشگاه آزاد
بابک نگاهداری در گفتگو با خبرنگار حوزه آموزشی و پژوهشی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، با اشاره به نتایج مثبت نخستین جلسه شورای عالی پژوهش دانشگاه آزاد اسلامی اظهار کرد: در نخستین جلسه این شورا، آییننامه شورای عالی پژوهش و کمیسیونهای تخصصی زیرمجموعه آن بهعنوان اصلیترین نهاد تصمیمگیری پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
بیشتر بخوانید:
تدوین طرح جامع و یکپارچهسازی سیاستهای پژوهشی
وی افزود: در این جلسه آییننامه راهاندازی صندوق حمایت از پژوهش دانشگاه آزاد اسلامی(ASF) مورد بررسی قرار گرفت و با اصلاحاتی به تصویب رسید که بهزودی شاهد ابلاغ آییننامه این صندوق پژوهشی خواهیم بود.
رئیس پژوهشگاه و شبکه آزمایشگاهی و نایب رئیس شورای عالی پژوهش دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه ساماندهی نشریات علمی دانشگاه آزاد اسلامی در شورای عالی پژوهش صورت میگیرد، گفت: دانشگاه آزاد اسلامی برای ساماندهی نظام نشر دروندانشگاهی رویکرد جدیدی را آغاز کرده و امیدواریم در آینده نزدیک به دستاوردهای قابل توجهی دست پیدا کنیم.
نگاهداری عنوان کرد: تعداد 387 نشریه علمی در دانشگاه آزاد اسلامی وجود دارد که نقش اساسی و محوری در حوزه علمی و پژوهشی میتوانند ایفا کنند و از این به بعد قصد داریم نوشتن یک مقاله توسط دانشجویان تحصیلات تکمیلی در نشریات دانشگاه آزاد اسلامی الزامی شود.
وی خاطرنشان کرد: دانشگاه با این مکانیزم، نظام نشر دروندانشگاهی خود را ساماندهی و تقویت میکند و نظام کنترل کیفی بر پایاننامههای دانشجویان دکتری شکل میگیرد. همچنین در قالب هیئت تحریریههای نشریات دانشگاه آزاد اسلامی، هیئتهای داوری و ارزیابیکننده پایاننامهها تشکیل میشود تا بتوانیم نظارت و کنترل کیفی بر محتوای پایاننامههای دانشجویان داشته باشیم.
انتهای پیام/4118/پ
انتهای پیام/