دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
30 مرداد 1398 - 17:20
با حضور معاون کمیته امداد صورت گرفت؛

۲۰۰ هزار نفر از جامعه هدف کمیته امداد مستعد طرح‌های دانش‌بنیان هستند

معاونت اشتغال و خودکفایی کمیته امداد گفت: ۲۰۰ هزار نفر از جامعه هدف کمیته امداد که تحت پوشش قرار دارند، مستعد طرح‌های اشتغال دانش‌بنیان هستند.
کد خبر : 411634

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از کمیته امداد، تفاهم‌نامه همکاری میان کمیته امداد و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با حضور حجت‌الله عبدالملکی معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد و اسماعیل قادری‌فر، رئیس مرکز توسعه فناوری‌های راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و نادرقلی ابراهیمی دبیر ستاد توسعه فناوری‌های آب، خشکسالی، فرسایش و محیط زیست معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به امضا رسید.


معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد در این مراسم با بیان اینکه ۲۰۰ هزار نفر از جامعه هدف کمیته امداد مستعد طرح‌های اشتغال دانش‌بنیان هستند، گفت: کمیته امداد از سال گذشته به حوزه مشاغل دانش‌بنیان وارد شده است و در این مدت مددجویان این نهاد به توفیقات خوبی دست یافته‌اند.


وی با اشاره به راه‌اندازی صندوق سرمایه‌گذاری در طرح‌های نوآورانه و دانش‌بنیان در کمیته امداد، افزود: از این طریق با هدف توسعه مشاغل دانش بنیان، جذب طرح‌ها و حمایت از ایده‌های دانش‌بنیان انجام خواهد شد.


عبدالملکی از طراحی مرکز نوآوری‌ها و کارآفرینی اجتماعی در کمیته امداد خبر داد و تأکید کرد: تفاهم‌نامه‌هایی با پارک‌های علم و فناوری شروع شده است و همچنین رویدادهای استارتاپی در کمیته امداد در حال پیگیری و اجرا است.


دبیر ستاد توسعه فناوری‌های آب، خشکسالی، فرسایش و محیط زیست معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری نیز در این مراسم به جزئیات تفاهم‌نامه با کمیته امداد پرداخت و گفت: راه‌اندازی طرح‌های اشتغال در حوزه گلخانه‌ای و استخرهای پرورش ماهی  برای مددجویان کمیته امداد در گام اول این تفاهم‌نامه پیگیری خواهد شد.


وی هزینه لازم برای راه‌اندازی هر واحد پرورش ماهی را ۵۰ میلیون تومان اعلام کرد و اضافه کرد: هر واحد پرورش ماهی برای ۲ نفر اشتغال پایدار مستقیم و برای ۲ تا ۳ نفر اشتغال پایدار غیر مستقیم خواهد داشت.


ابراهیمی با بیان اینکه ایجاد گلخانه‌های کوچک مقیاس از ۱۴۰ تا ۵۴۰ متر مربع فضا در این تفاهم‌نامه پیش‌بینی شده است، گفت: هر متر مربع گلخانه ۱۳۰ تا۱۸۰ هزار تومان هزینه خواهد داشت که به ایجاد اشتغال پایدار در محوطه روستا می‌انجامد.


وی با تأکید بر اهمیت حمایت از مجریان طرح‌های اشتغال در کمیته امداد برای بازاریابی و فروش محصولات، خاطرنشان کرد: این طرح‌ها به صورت پایلوت در سه شهرستان قصرقند، قلعه گنج و زهک آغاز خواهد شد.


براساس این تفاهم‌نامه، توانمندسازی مددجویان از طریق ایجاد اشتغال پایدار در حوزه‌ مشاغل نوین، نوآورانه و دانش‌بنیان با استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان مرتبط با حوزه فعالیت ستاد، دنبال خواهد شد.


در این تفاهم‌نامه، ارتقای فناوری در اشتغال‌های ایجادی برای مددجویان کمیته امداد با استفاده از ظرفیت طرفین مبتنی بر الگوی اقتصاد دانش‌بنیان هدف قرار گرفته شد.


همچنین سیاست‌گذاری، برنامه‌ریزی و اقدام مشترک برای اجرا، تجاری‌سازی و گسترش طرح‌های فناورانه برای مددجویان کمیته امداد در مناطق مختلف کشور با این اقدام سرعت می‌گیرد. همکاری برای اجرای طرح‌های فناورانه شاخص در کشور با به اشتراک گذاشتن ظرفیت‌های طرفین تفاهم‌نامه و استفاده از توان سایر نهادهای مرتبط در کشور نیز دیگر هدف این تفاهم‌نامه است.


نتایج این همکاری مشترک در این مرحله در دو حوزه گلخانه و واحدهای پرورش ماهی کوچک مقیاس در جامعه هدف به اجرا در می‌آید و موجب افزایش ضریب نفوذ فناوری در کشور و همچنین کاهش فقر و محرومیت در مناطق کمتر توسعه‌یافته خواهد شد.


انتهای پیام/4046/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب