آغاز رایزنی میراث فرهنگی خراسانرضوی برای جذب گردشگر از اندونزی
به گزارش گروه استانهای خبرگزاری آنا از اداره کل میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری خراسان رضوی، ابوالفضل مکرمیفر اظهار کرد: خراسانرضوی بیش از 2 هزار و 200 تأسیسات گردشگری دارد که بیش از هزار و 500 مرکز اقامتی شامل هتل و هتلآپارتمان بوده و بهطور متوسط حدود 30 درصد ظرفیت اقامت در این استان در طول سال خالی است.
وی با بیان اینکه مشهد بیشترین ظرفیت جذب گردشگر را دارد، افزود: ظرفیت مراکز اقامتی استان خراسانرضوی با کمترین هزینه میتواند در اختیار زائران و گردشگران اندونزیایی قرار گیرد.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسانرضوی گفت: رایزنیهایی را برای جذب گردشگر از اندونزی آغاز کردهایم و در جلسهای که با حضور محمد آزاد دستیار وزیر و مدیرکل آسیا و اقیانوسیه وزارت امور خارجه، نمایندگی وزارت امور خارجه در شمال و شرق کشور برگزار شد، راهکارهای جذب گردشگر از این کشور بررسی شد.
مکرمیفر با بیان اقدامات خراسانرضوی در راستای توسعه گردشگری بوم گردی تصریح کرد: در راستای سیاست توزیع سفر توزیع ثروت تعداد 59 اقامتگاه بوم گردی تاکنون در استان بهرهبرداری شده که مورد استقبال قرار گرفته است.
وی بیان کرد: در استان خراسانرضوی بیش از هزار و 560 اثر تاریخی در فهرست میراث ملی به ثبت رسیده و بیش از 2 هزار اثر دیگر نیز شناسایی شده که در دستور کار ثبت قرار دارد که این آثار تاریخی نیز میتواند مقصد گردشگران در شهرستانهای این استان باشد.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسانرضوی خاطرنشان کرد: قنات قصبه گناباد یکی از آثار تاریخی جذاب برای گردشگران در این استان در فهرست جهانی به ثبت رسیده و آسبادهای نشتیفان نیز در فهرست موقت جهانی به ثبت رسیده است.
مکرمیفر درباره جاذبههای خاص و ویژه خراسانرضوی از جمله گوهرسنگهایی مانند فیروزه و عقیق گفت: مشهد از سال 2017 از سوی شورای جهانی صنایعدستی بهعنوان شهر جهانی گوهرسنگهای انتخابشده و فیروزه نیشابور و عقیق خراسان از برندهای گوهرسنگهای این استان محسوب میشوند.
انتهای پیام/4121/4062/
انتهای پیام/