دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
حسینی مطرح کرد؛

پرورش و نگهداری اسب دره‌شوری با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد

رئیس هیئت سوارکاری استان چهارمحال و بختیاری گفت: سعی داریم پرورش و نگهداری اسب دره‌شوری را با همکاری نهادهایی مانند دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد انجام دهیم.
کد خبر : 410788
a2.jpg

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از شهرکرد، دومین جشنواره زیبایی ملی اسب‌های دره‌شوری جام دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد در مزرعه آموزشی، تحقیقاتی این دانشگاه با معرفی برترین‌ها به کار خود پایان داد.


رئیس هیئت سوارکاری استان چهارمحال و بختیاری هدف از برگزاری دومین جشنواره زیبایی ملی اسب‌های دره‌شوری را معرفی خاستگاه این اسب در این منطقه عنوان و اظهار کرد: سعی داریم با برگزاری چنین جشنواره‌هایی به ملت ایران و حتی جهانیان، این اسب منحصربه‌فرد را معرفی کنیم.


سیدجلال حسینی گفت: دومین جشنواره ملی زیبایی اسب دره‌شوری با شرکت 130 اسب اصیل دره شوری از استان‌های چهارمحال و بختیاری، اصفهان، فارس، کرمان، کهگیلویه و بویراحمد، یزد و بوشهر در دو بخش نریان و مادیان در رده‌های سنی آیندگان (کره زیر یک سال)، یک‌ساله، دوساله، سه ساله، چهار تا 6 ساله و هفت سال به بالا، 24 و 25 مرداد ماه از ساعت 9 صبح تا 9 شب در باشگاه سوارکاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد رقابت کردند.


وی تصریح کرد: داوران این جشنواره که از استان‌های کرمان، فارس و اصفهان کار قضاوت اسب‌های دره‌شوری را عهده‌دار بودند، در پایان هر رده سنی، سه اسب برتر را معرفی کردند که با لوح و تندیس تجلیل شدند.


رئیس هیئت سوارکاری چهارمحال و بختیاری بیان کرد: ویژگی‌های خاص اسب دره‌شوری در سال‌های گذشته توجه بسیاری از خانواده‌ها را به خود جلب کرده است و سعی داریم پرورش و نگهداری اسب دره‌شوری را با همکاری نهادهایی مانند دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد که در این خصوص مشارکت و همکاری صمیمانه‌ای در برگزاری این جشنواره داشته و وظیفه و‌ مسئولیتی را برعهده خود می‌دانند؛ انجام دهیم.


رئیس کمیته زیبایی اسب در هیئت سوارکاری چهارمحال و بختیاری نیز در حاشیه برگزاری این جشنواره گفت: سر و گردن، بدن، دست و پا، حرکت و تیپ از جمله آیتم‌های داوری در دومین جشنواره زیبایی ملی اسب‌های دره‌شوری جام دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد بود.


سیدمحمد طاهریان اظهار کرد: لزوم توجه به بومی‌سازی به اسب دره‌شوری از اقدامات حیاتی برای پرورش و شناساندن اصالت این اسب است.


وی افزود: اجرای حرکات نمایشی سوارکاران و دور افتخار اسب‌های سیلمی از برنامه‌های جانبی این جشنواره بود که با استقبال پرشور عموم مردم مواجه شد.


به گزارش آنا، در پایان این جشنواره پس از دو روز رقابت به صاحبان اسب‌های برتر هم از طرف فدراسیون سوارکاری کشور و با حضور حسین جعفری کاکلکی معاون توسعه و موسی مولوی معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد تندیس و لوح سپاس اعطا شد.


انتهای پیام/4103/4062/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب