دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
03 شهريور 1398 - 00:14
آنا گزارش می‌دهد؛

15 سال تلاش علمی دانشگاه آزاد اسلامی در آخرین شهر غرب مازندران

15 سال پیش بود که قطار علمی دانشگاه آزاد اسلامی به آخرین شهر غرب مازندران رسید و پایگاه علمی فرهنگی و پژوهشی خود را بنا نهاد و مشغول آموزش جوانان جویای علم و دانش این دیار شد.
کد خبر : 410508
183_231.jpg

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا، دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر، بزرگ‌ترین مرکز آموزش عالی شهرستان رامسر است. این واحد دانشگاهی سوم شهریور 1383 راه‌اندازی شد و بهمن‌ماه همان سال با 160 دانشجو در رشته‌های حسابداری و مکانیک آغاز به کار کرد.


دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر سال 1385 با خرید زمینی به مساحت تقریبی 30 هزار مترمربع واقع در خیابان شهید عباس مفرد رامسر آغاز به ساخت مجتمع دانشگاهی کرد و خرداد سال 1390 فاز اول فضای آموزشی به متراژ 9 هزار و 500 متر در پنج طبقه توسط رئیس وقت دانشگاه آزاد اسلامی افتتاح و به بهره‌برداری رسید.
اکنون  بیش از هزار و  ۲۰۰ دانشجو در ۸۷ رشته در مقاطع کاردانی و کارشناسی پیوسته و ناپیوسته و کارشناسی ارشد ناپیوسته در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر مشغول به تحصیل هستند. این واحد دانشگاهی دارای 46 عضو هیئت علمی تمام‌وقت است و با اعطای بورسیه‌های تحصیلی در کمترین زمان از لحاظ ترکیب هیئت علمی به سمت استادیار به بالا تبدیل خواهد شد.
دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر توانسته است با تمرکز بر رشته‌های پرمتقاضی و تخصصی فنی و مهندسی و هنر به یکی از دانشگاه‌های مطرح شمال کشور تبدیل شود. شهرت بین‌المللی و جاذبه‌های گردشگری شهرستان رامسر در کنار سطوح بالای کیفیت آموزشی، باعث شده که دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر در آخرین رتبه‌بندی جهانی وبومتریکس بین دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی شهرستان رتبه نخست را به خود اختصاص داده و منتخب دانشجویان غیربومی از سراسر کشور ایران باشد.
دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر با افتخار میزبان دو شهید گمنام بوده و یادمان این دو شهید عالی‌مقام، الهام‌بخش استادان و دانشجویان برای تلاش و مجاهدت علمی تا بالاترین سطوح تعالی بشری شده است.


بازدید سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران از واحد رامسر


برگزاری همایش‌ها و کارگاه‌های داخلی و ملی با حضور افراد متخصص، پذیرش مقالات استادان و دانشجویان در مجلات معتبر بین‌المللی و کنگره‌های ملی و برگزاری و افتخارآفرینی در مسابقات دانشجویان از ویژگی‌های برجسته این واحد دانشگاهی است.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر به مناسبت سالگرد راه‌اندازی این دانشگاه در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا درباره برنامه‌های خود برای این واحد دانشگاهی اظهار کرد: در مرحله نخست باید با تبلیغات محیطی و بیان ظرفیت‌های این واحد دانشگاهی از قبیل هیئت علمی توانا و آزمایشگاه‌های مجهز در جذب بیشتر دانشجو تلاش کرد.


علیرضا یکرنگی که به‌تازگی سکان هدایت این دانشگاه را به دست گرفته با بیان اینکه ارتقای مرتبه اعضای هیئت عملی یکی دیگر از راهکارها برای جذب دانشجو است، افزود:‌ دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر در مقایسه با دانشگاه‌های منطقه و مؤسسات دیگر هیئت علمی منظم و مرتب، موقعیت و فضای آموزشی، آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌های مجهزتری دارد.


رستوران واحد رامسر


وی با انتقاد از اینکه رشته مهندسی پزشکی و حقوق را از این واحد دانشگاهی گرفته و به مؤسسات بدون هیئت علمی و هیچ‌گونه امکانات داده‌اند به آنا گفت: یک سری از رشته‌های دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر از قبیل  رشته مهندسی پزشکی، حقوق و کامپیوتر حذف شده که در رایزنی با سازمان مرکزی مقرر شده این رشته‌ها دوباره به رشته‌های این واحد دانشگاهی افزوده شود.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر با بیان اینکه در بحث مدرسه سما قرار است فعالیت بیشتری انجام شود، تصریح کرد: در زمینه فرهنگی نیز برنامه‌هایی داریم تا این واحد دانشگاهی بتواند در منطقه از نظر فرهنگی الگو باشد و در مسائل فرهنگی منطقه حرفی برای گفتن داشته باشد.


یکرنگی درباره برنامه‌های در حال انجام دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر مطرح کرد:‌ با گرفتن مجوز اولیه، دیوارکشی سالن ورزشی نیمه‌کاره این واحد دانشگاهی را آغاز کرده‌ایم که در همین سالن چند سوئیت برای اسکان همکاران دانشگاه آزاد اسلامی پیش بینی شده است.


رستوران واحد رامسر


وی افزود: در زمینه ارتباط با ادارات و نهادهای مختلف گروه پژوهشی تشکیل دادیم و با شهرداری رامسر و اداره محیط‌زیست صحبت‌های اولیه صورت گرفته تا با انجام یک سری فعالیت‌ها بتوانیم طرح‌های برون‌دانشگاهی دانش‌بنیان انجام دهیم و به نتیجه رساندن آن در حل مشکلات منطقه گامی برداشته باشیم.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر اظهار کرد:‌ برای منطقه رامسر باید بیشتر در زمینه توریست و گردشگری کار انجام شود، متأسفانه رامسر به‌دلیل نزدیکی به کوه و دریا زمین کم دارد. در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر نیز زمین مناسب وجود ندارد به همین دلیل نمی‌توانیم در زمینه کشاورزی فعالیت داشته باشیم.


یکرنگی افزود: از نظر صنعتی هم منطقه رامسر صنعتی نیست و باید بیشتر در زمینه گردشگری فعالیت انجام داد. اگر سازمان به ما کمک کند و زمینی با قیمت مناسب به ما داده شود شاید در آن فعالیتی بتوانیم انجام دهیم؛ ولی اکنون شرایط برای دیگر فعالیت‌ها فراهم نیست.


وی با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامسر در شرایط بسیار خوبی قرار دارد به آنا گفت:‌ با توجه به امکاناتی که دانشگاه آزاد اسلامی دارد، شهریه آن در مقایسه با مؤسسات غیرانتفاعی کمتر است. امکانات آنها از نظر فضا و تجهیزات آزمایشگاهی قابل مقایسه با دانشگاه آزاد اسلامی نیست و حتی هیئت علمی هم ندارند؛ اما در بعضی از رشته‌های کاردانی و کارشناسی بالاتر در مقایسه با دانشگاه آزاد اسلامی شهریه آنها گرفته می‌شود.


انتهای پیام/4121/4062/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب