توصیه یک مؤسس آموزش عالی برای انتخاب رشته در دانشگاه آزاد اسلامی + فیلم
غلامرضا باهر در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در قم درباره فعالیتها و خدمات علمی دانشگاه آزاد اسلامی اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی سالها در تلاش است، زمینهای را فراهم کند تا تمام کسانی که قصد تحصیل دارند، بتوانند از مزایای علمی این دانشگاه بهرهمند شوند و بهراحتی در یک رشته دانشگاهی تحصیل کنند.
وی افزود: کنکور، دغدغه اصلی علاقهمندان به تحصیل است و عدهای به همین دلیل از تحصیل در دانشگاه منصرف شدهاند؛ اما دانشگاه آزاد اسلامی با برنامهریزی دقیق توانسته مهمترین دغدغه علمآموزی را در جامعه برطرف کند و متقاضیان ادامه تحصیل بهراحتی میتوانند در این دانشگاه تحصیل کنند.
مؤسس دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم شعار دانشگاه آزاد اسلامی را یادآور شد و گفت: این دانشگاه با شعار «دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاهی با افق بلندمدت، توسعهمدار، بینالمللی» حاصل بیش از ربع قرن تلاش و بالندگی فعالیتهای خود را از همان ابتدای تأسیس آغاز کرد.
باهر افزود: خرسندیم که با گذشت سالها از تأسیس این دانشگاه بیان کنیم امروز دانشگاه آزاد اسلامی استان قم به حدی از بالندگی و توسعه علمی و کیفیت آموزشی رسیده که در 48 رشته تحصیلی در گروههای علوم پایه، فنی مهندسی و علوم انسانی، بدون کنکور دانشجو میپذیرد.
وی از تمام متقاضیان ادامه تحصیل در دانشگاه دعوت کرد تا از ظرفیتهای علمی، آموزشی فراهم شده در این دانشگاه استفاده کنند و بیان کرد: امیدوارم که دانشجویان با هدف آموزش و علمآموزی وارد دانشگاه شوند.
مؤسس دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم تنها راه آموزش و علمآموزی را دانشگاه برشمرد و گفت: دانشاندوزی، دانشآموزی و دانشجویی صرفاً برای افزایش سطح علمی انسان کافی است.
باهر به متقاضیان ادامه تحصیل در دانشگاه توصیه کرد که در انتخاب رشته دقت کنند که رشته مورد علاقه خود را انتخاب کنند؛ بنابراین باید ارزیابی کنند رشته تحصیلی که در زندگی شخصی خودشان مورد استفاده قرار میگیرد، انتخاب کنند.
مؤسس دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم گفت: متأسفانه بسیاری از افراد در رشتهای فارغالتحصیل شدهاند که رشته مورد علاقه آنان نیست و بیعلاقه رشته تحصیلی خود را تعیین کردند تا صرفاً مدرک دانشگاهی داشته باشند.
باهر افزود: مشکل بزرگی که در خانوادهها وجود دارد، ملاک ازدواج را تحصیلات دانشگاهی فرد میدانند و بر اساس تحصیلات دانشگاهی برای زندگی، همسر انتخاب میکنند که این کار بسیار زشتی است که امتیازبندی ازدواج براساس تحصیلات باشد؛ بنابراین ملاک ازدواج، تحصیلات نیست؛ بلکه ملاک دانستن است، زیرا دانستن بهتر از ندانستن است.
دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم در یک نگاه
انتهای پیام/4117/4062/
انتهای پیام/